Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Bu akşamki kadroyu nasıl türettin. Sonra hıncala kızdı diyorlar

Evde kimse yok anasını satim,Rijkaard'ı mı izlesem yoksa...İkileme düştüm şimdi.:allaalla6vr:

Sivas maçının ilk yarısında şampiyonluk için birazcık umut bağladıysak,bunu sebebi kesinlikle Rijkaard'dır.

Alın size devrim.

Son 20 yıldır Galatasaray'ın oynadığı en korkak futbolu oynatan hocayı tebrik ediyorum.Yine gol yedik ve her zamanki gibi geri çekildik.Gol yiyeceğimizden o kadar emindim ki.Haftalardır anlatmaya çalıştığım şeyi bugün süper sergiledik.

bu akşam adnan polat çıkıp rejkaard'ın görevine son verdik gibi bir açıklama yapmasının olasılığı kaçtır acaba???

Rijkaard'a desteğim bu maça kadar sürüyordu, artık bitti.. Kalsa da gitse de üzülmem, kızmam..

Her hafta burda rijkaard'ın barçada yaptıklarının meyvesini yiyo demekten dilimde tüy bitti,ondan bu kadar rahat,kafasına göre kadro kurabiliyo,oyunu seyredebiliyo..Niye ; barçayı çalıştırdı,onları şampiyon yaptı,saçmalayabilir..

Ama yine de rijkaard'ın vardır bir bildiği !!

Elano'yu oynatır sorun diyorsunuz, oynatmıyor diğerlerini oynatıyor diye kızıyorsunuz. Çıksın kendi mi oynasın

Hiç bir hocaya bu kadar tahammül edememiştirm ama sene başında kendime bir söz vermiş foruma da yazmıştım bir çoğunuz gibi arkandayız rijkaard diye . halen aynı kanıdayım . bu bile ilk sezondan bu hale getiryorsa takımı diğerleri gelmesin zaten

İstifa edebilir ama futboldan ötürü değil kendisine yapılan çirkin hareketlerden dolayı.

Düş Sivas düş.

Şu takıma kattığı en ufak birşey yok.Hayatımda bu kadar isteksiz takım görmedim.Nasıl başarılabilir böyle birşey ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt