Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Ayhan,Mehmet Topal,Sarp,Barış orta sahası bize gol yedirmez hoca,ama gol de atamayız!

Hala arkandayız. Kendi takımını kurana kadar sabredeceğiz !

Ne istifasi yahu derdiniz nedir?

Barca'nın ilk senesini bir düşünün yahu. Adamlar küme düşüyordu nerdeyse. Seneye de bu aşı tutmazsa zaten o zaman kendi gider.

Her sene teknik direktör değiştirmeye ne meraklısınız. Mourinho falan mı gelecek sanıyorsunuz anlamadım ki.

1 sene daha rijkaard, her türlü rijkaard..

Ayhan,Mehmet Topal,Sarp,Barış orta sahası bize gol yedirmez hoca,ama gol de atamayız!

Korkak oynarsan o milletin dediği süper orta sahaya sahip olsak dahi gol yeriz.Oyunculardan ziyade oynatılan futbol yanlış.Galatasaray 1-0'a yatamaz,yatmamalı !

Küme düşmemeye oynat bizi rijkaard başkan anca öyle barca gibi oluruz

Barca'nın ilk senesini bir düşünün yahu. Adamlar küme düşüyordu nerdeyse. Seneye de bu aşı tutmazsa zaten o zaman kendi gider.

Her sene teknik direktör değiştirmeye ne meraklısınız. Mourinho falan mı gelecek sanıyorsunuz anlamadım ki.

Sadece ilk yarı küme düşmeye oynadılar ama ligi 2. bitirdiler.Ve o takım bir süre sonra herkese ışık verdi,hatta sonrasında parladı.Ama Galatasaray en ufak ışık vermiyor.Takımda olumlu olan hiçbir şey yok.

Şu takıma kattığı en ufak birşey yok.Hayatımda bu kadar isteksiz takım görmedim.Nasıl başarılabilir böyle birşey ?

Futbolcularda ruh yoksa onun ne suçu olabilir hocam. Rijkaard'ın bam güm ileri oynayın dediğini sanmıyorum ben futbolculara içine Hikmet Karaman falan kaçmadıysa. Orta sahanın gerisi ikinci yarı bam güm oynayınca Gio bile etkisiz kaldı.

Sonuna kadar sadece Riijkard. Eninde sonunda başarı gelecek.

O takımla Barca gelenden gidenden yiyordu. Bu takımla ne yapılabilir ?

Ben sonuna kadar arkasındayım. Rijkaard gitse Götz gelecek , Souness gelecek ee?

Sadece ilk yarı küme düşmeye oynadılar ama ligi 2. bitirdiler.Ve o takım bir süre sonra herkese ışık verdi,hatta sonrasında parladı.Ama Galatasaray en ufak ışık vermiyor.Takımda olumlu olan hiçbir şey yok.

Hocam, bu adam istifa ederse ne olacak ? Kim gelecek ? Elimizdekinin bir değerini bilelim. Şu adama biraz daha zaman verelim. Skibbe'yi arıyor bugünlerde taraftar ki o Skibbe'ye de şans vermemiştik.

Kel kafali serefsiz Rijkaard'in bogazina sarilmis.

Sivas'in yardimci antrenörü.

Futbolcularda ruh yoksa onun ne suçu olabilir hocam. Rijkaard'ın bam güm ileri oynayın dediğini sanmıyorum ben futbolculara içine Hikmet Karaman falan kaçmadıysa. Orta sahanın gerisi ikinci yarı bam güm oynayınca Gio bile etkisiz kaldı.

Peki her 1-0'dan sonra geri çekilip topu rakibe vermemize neden engel olmadı ? 4.kez son dakika golü yiyoruz ve herkes bu golün geleceğini biliyor.Oyuncularda ruh olmadığı kadar hocada da yok.Takıma az da olsa ruhu katan hocadır.Bam güm ileri oynamasını istemiyorsa müdahale etsin.Ben takıma doğru müdahalesini dahi hatırlamıyorum.Şu maçta Keita'yı çıkaran hocadan şüphe ederim ben,kusura bakmasın.Takım ileri gidemezken bunu sağlayabilecek tek adamını çıkarmak nasıl bir korkaklıktır ?

Allah kitap aşkına gitsin yıllardır böyle takım izlememiştim. Bülent Korkmaz dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt