Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

bu kadar yüklenilirse adam kendisi kaçıcak zaten ve çok pişman olucas sonradan , arkasından ağlarız.. kesinlikle gelecek sezon takımın başında kalmalı.

Takıma en ufak katkısı olmadıysa niye arkasından ağlayayım ki?

Peki her 1-0'dan sonra geri çekilip topu rakibe vermemize neden engel olmadı ? 4.kez son dakika golü yiyoruz ve herkes bu golün geleceğini biliyor.Oyuncularda ruh olmadığı kadar hocada da yok.Takıma az da olsa ruhu katan hocadır.Bam güm ileri oynamasını istemiyorsa müdahale etsin.Ben takıma doğru müdahalesini dahi hatırlamıyorum.Şu maçta Keita'yı çıkaran hocadan şüphe ederim ben,kusura bakmasın.Takım ileri gidemezken bunu sağlayabilecek tek adamını çıkarmak nasıl bir korkaklıktır ?

Oyunda tansiyon yükselmişti ki hepimiz biliyoruz Keita'nın neler yapacağını. Rijkaard'da, Keita'nın Hayrettin'e yaptığı hareketten dolayı kızıp aldığını sanıyorum. Jo ile de ilerde top tutmaya çalıştı. Daha sonra da Elano'yu sahaya koydu ki elinde başka malzeme yok adamın.

Oyunda tansiyon yükselmişti ki hepimiz biliyoruz Keita'nın neler yapacağını. Rijkaard'da, Keita'nın Hayrettin'e yaptığı hareketten dolayı kızıp aldığını sanıyorum. Jo ile de ilerde top tutmaya çalıştı. Daha sonra da Elano'yu sahaya koydu ki elinde başka malzeme yok adamın.

Sol kanattan bir tane atağımız yok Ayhan hep oyunda kaldı ama.Keita'yı çekersen konuşursun,önceden de uyarırsın hatta ona göre davranması konusunda.Ayrıca Keita o pozisyondan sonra hiçbir şey yapmadı,gayet normal oynuyordu.Çıkacak en son adamdı.Elinde malzeme yok dediğiniz takım dahi daha önce şampiyon olduğumuz kadrolardan güçlü.Ya elin Bursa'sı Hüseyin Çimşir'lerle M.Keçeli'lerle şampiyonluğa gidiyor,bırakın bu kadro muhabbetini.

Sizin gibi futbol cahillerine fazla bu adam. Harbi gitsinde kurtulsun şu ülkeden be. Adamı canından bezdirdiniz bi dövmediğiniz kaldı adamı. Oda olucaktı bugün .

Rijkaard gelecek sezon bu takimi radikal degisiklik yapacak, Medya gazi verdi istifa etsin diye ama biz BUYUK GALATASARAY TARAFTARI Rijkaard'in arkasinda durup birakin'da Rijkaard istedigini yapsin yonetim isine karismasin!

Sol kanattan bir tane atağımız yok Ayhan hep oyunda kaldı ama.Keita'yı çekersen konuşursun,önceden de uyarırsın hatta ona göre davranması konusunda.Ayrıca Keita o pozisyondan sonra hiçbir şey yapmadı,gayet normal oynuyordu.Çıkacak en son adamdı.Elinde malzeme yok dediğiniz takım dahi daha önce şampiyon olduğumuz kadrolardan güçlü.Ya elin Bursa'sı Hüseyin Çimşir'lerle M.Keçeli'lerle şampiyonluğa gidiyor,bırakın bu kadro muhabbetini.

Ayhan bugün Keita'dan çok daha etkiliydi maçın başından sonuna kadar.

Peki her 1-0'dan sonra geri çekilip topu rakibe vermemize neden engel olmadı ? 4.kez son dakika golü yiyoruz ve herkes bu golün geleceğini biliyor.Oyuncularda ruh olmadığı kadar hocada da yok.Takıma az da olsa ruhu katan hocadır.Bam güm ileri oynamasını istemiyorsa müdahale etsin.Ben takıma doğru müdahalesini dahi hatırlamıyorum.Şu maçta Keita'yı çıkaran hocadan şüphe ederim ben,kusura bakmasın.Takım ileri gidemezken bunu sağlayabilecek tek adamını çıkarmak nasıl bir korkaklıktır ?

Ne diyorsun sen allah aşkına yaa.Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz biz? Herkes tutturmuş ruh; hayalet falan filan.Maçı mükemmel bir şekilde oynadık .Bunu neden kabul etmek istemiyorsunuz; anlamıyorum.Son dakika golleri sadece şanssızlığımızdan kaynaklanan bir durum.Her puan kaybının arkasında gereksiz açılan konular,yorumlar.Anlaşıldı abi ;Rijkaard değil biz onu haketmiyoruz.Adam boşu boşuna dememiş röportajlarında:''Türk taraftarı çok sabırsız.Çok şiddetli baskı var.Ben Barcelona da bile bu kadar baskı görmedim. Uzun vadeli planlar yapmak çok zor.''Yahu şampiyonluk kaybettiğimiz Trabzonspor maçından sonra gitti zaten.Sadece ligi iyi bir yerde bitirip gelecek sezonun planlamasını yapacağız.Takıma tek doğru hamlesi yok demişsin.Al sana ilk devrede oynadığımız Ankara maçı.Doğru hamlenin kralı.

bugün çıkardığı kadroyla güvenimi sarssa da 1 yıl da devam etmek gerekir

takımın şu hali nedeniyle rijkaarddan çok yönetime kızgınım

rijkaarda verdikleri ortasahaya bak ,rezalet...

bu arada bu sancılı dönemin ardından barca olmamızı bekleyenler mi var gerçekten

yoksa ben mi yanlış anladım

biz hiçbirzaman o kadar başarılı bir takım olamayız...

Ayhan bugün Keita'dan çok daha etkiliydi maçın başından sonuna kadar.

Sol kanattan bir tane atağımızı söylesene bana? Mücadelesi iyiyse Sarp'ı çıkarırsın Ayhan'ı çekersin oraya ama yine Keita'yı çıkarmazsın.Maç değiştirecek adamın o senin.

Ayhan,Mehmet Topal,Sarp,Barış orta sahası bize gol yedirmez hoca,ama gol de atamayız!

Adam vardı da oynatmadı zaten. Ah Frank, vah Frank.

SONUNA KADAR FRANK !

Dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olan Frank Rijkaard takımımızn başında. Bu adam geldiğinde inanamadık. Bu adam gittiğinde kimi bekleyeceğiz ? Mourinho felan mı ?

İnşallah yönetim sabreder de bari göndermek gibi bir eylemde bulunmaz.

oyuncu değişikleriyle bu yıl en fazla saçmalayan td olmustur bence

Sadece ilk yarı küme düşmeye oynadılar ama ligi 2. bitirdiler.Ve o takım bir süre sonra herkese ışık verdi,hatta sonrasında parladı.Ama Galatasaray en ufak ışık vermiyor.Takımda olumlu olan hiçbir şey yok.

Barcelona ilk devre ışık vermeyip ikinci devre parıl parıl parlamıştı.Galatasaray ise ilk devre parıl parıl parladı.Uefa+lig+kupa...Hepsi bizim gözüyle bakılıyordu o zamanlar.

Ne diyorsun sen allah aşkına yaa.Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz biz? Herkes tutturmuş ruh; hayalet falan filan.Maçı mükemmel bir şekilde oynadık .Bunu neden kabul etmek istemiyorsunuz; anlamıyorum.Son dakika golleri sadece şanssızlığımızdan kaynaklanan bir durum.Her puan kaybının arkasında gereksiz açılan konular,yorumlar.Anlaşıldı abi ;Rijkaard değil biz onu haketmiyoruz.Adam boşu boşuna dememiş röportajlarında:''Türk taraftarı çok sabırsız.Çok şiddetli baskı var.Ben Barcelona da bile bu kadar baskı görmedim. Uzun vadeli planlar yapmak çok zor.''Yahu şampiyonluk kaybettiğimiz Trabzonspor maçından sonra gitti zaten.Sadece ligi iyi bir yerde bitirip gelecek sezonun planlamasını yapacağız.Takıma tek doğru hamlesi yok demişsin.Al sana ilk devrede oynadığımız Ankara maçı.Doğru hamlenin kralı.

Hayatımda gördüğüm en komik yorum kusura bakma.Bu maça iyi diyen biriyle tartışmak istemiyorum.Ben hayatımda bu kadar korkak Galatasaray izlemedim.Bence sende hiç Galatasaray izlememişsin.Pozisyon yok abi şaka mı yapıyorsun ya? Ligin bana göre en kötü takımı Sivas 2. yarı bize tek kale top oynuyor.Takım 2. yarı ileri çıkmayı düşünmüyor bile.Bu futbol iyiyse sene başındaki yada önceki yıllardaki futbol neydi acaba? Hiçbir takım şanssızlıktan 4 kere son dk. golü yemez.Bu golün geleceğini izleyen herkes biliyordu,maç bitse de rahatlasak artık diyordu.5 tane maç sayın bu sene arkanıza yaslanıp izleyebildiğiniz ? Haftalardır 1 tane galibiyetimiz var hala iyi diyorsunuz ya.Gitti şampiyonluk kendinize gelin.

Ayhan'ın neden solda oynadığını biri bana açıklayabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt