Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: Rijkaard'la Olmaz
Bende başarılı olamayacağı kanaatini , Türkiye'deki futbol algısına bağlıyorum. İspanya'da ve Avrupa'da başarılı olduğunda rakip takımlarda futbol oynamaya çalışıyordu . Bakın defansif oyun stilini futboldan soyutlamıyorum. Yukarıda dendiği gibi defans hücumdan daha etkin rol oynamaya başladı günümüz futbolunda ama gerçekten Türkiye'de futbol oynayan takımların sayısı çok az.
Rijkaard'ın Galatasaray'ı kendi gibi oynayan hangi rakibe yenilde Atletico dışında bu sezon ?
Bende başarılı olamayacağı kanaatini , Türkiye'deki futbol algısına bağlıyorum. İspanya'da ve Avrupa'da başarılı olduğunda rakip takımlarda futbol oynamaya çalışıyordu . Bakın defansif oyun stilini futboldan soyutlamıyorum. Yukarıda dendiği gibi defans hücumdan daha etkin rol oynamaya başladı günümüz futbolunda ama gerçekten Türkiye'de futbol oynayan takımların sayısı çok az.
Rijkaard'ın Galatasaray'ı kendi gibi oynayan hangi rakibe yenilde Atletico dışında bu sezon ?
Ben Rijkaard'in basarili olacagi ortamin burasi olduguna inanmiyorum, Barcelona'yla uyustu ve basarili oldu. Ayni seyi burada yapmaya calisirsa pek basarili olamaz.
Fatih Terim ilk sefer basarili oldu, ikinci sefer rezil. Kalli'nin elinde uygun kadro vardi guclu ve gol yemeyen bir takimla sampiyon oldu (veya olacakti da gonderildi). Bulent zaten mac kazanamadigi icin gonderildi. Barzo futbolu oynayanlarin elinde ona uygun adamlar varsa basarili olurlar. Rijkaard elinde cok super adamlar varmis gibi oynatti takimi butun yil, son macta farketti ise yaramaz olduklarini.