Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

hrant dink niye olduruldu, ermeni oldugu icin. hepimiz ermeniyiz diyen insan dogru insandir o yuzden

soykirim yaptiniz yalani diye birsey yok, ulkeden ermeniler def edilmis bunun da adi soykirimdir tanimina gore. bunu kabul edelim

Ermeni olduğu için değil, bu yüzden öldürüldü:

"Turkten boşalacak o zehirli kanin yerini dolduracak temiz kan, ermeni nin ermenistanla kuracaği asil damarında mevcuttur"

amerika ozur diledi zaten ikide bir amerika diyip durmayin zaten amerika forumunda degiliz turkiye forumundayiz, heralde turkiyeyl konusucam. bulls forumunda olsam kizilderilileri konusurdum raadolun

Evet dersim dönemin şartları gereğiydi,araştırın bakın Şeyh dedikleri adam bugün Pkk'nın yaptığından ne farklı şey yapmış?

Yani uzatmaya gerek yok. Cunku sertlesecek biliyorum. Herkes istedigini dusunmekte serbest. Bu durum beni Ermeni de yapmaz ya da P.K.K lida yapmaz Turk dusmani da yapmaz. Avrupa'daki asiri milliyetciler ile de cok tartistim Turkler ve gøcmenlerin durumunu ve ekstra gøcmen eylemlerine de gittim vs. vs. Burda kendimi aciklayacak degilim bana gøre de sacma zaten ben sunu yaptim ben bunu yaptim tartismalari. Denilen Avrupa emperyalizmine karsiyim hatta belki cogunuzdan daha cok karsiyim. Cunku pratik de hic olmazsa eylemlere gitmisimdir. Belki beni bu tarz seylerle suclayacak kisiler hayatlarinda bir kez olsun IMF ya da Amerikan karsiti olarak sokaklara inmemislerdir.

Yani biliyorum kategorize edilecek birisi gelecek bunu savunanlara da nefretim girsin diyecek vs. vs. Ki dedim yazdim sunulacak cogu tezde de cevabi olacak o yazdiklarimin sadece is tekrar etme ve anlamsiz bir tartismaya burunecek.

Yani Turk dusmani degilim. Hatta Turkiye'deki emperyalizme de karsiyim. vs. vs. Dunya sisteminin b.ktan olmasina sizin sømuruldugunuze dunya pastasindan bazi devletlerin daha fazla almasina Lenin'e emperyalizm tanimina kadar falan.

Bunaliyorum. Hani ciddi ciddi bunaliyorum. Turkluk kaldiysa sen de falan umrumda degil benim kimlikler. Ben sinifsal ayrima giderim. Yani daha acik da anlatamam yazacaklarimi.

Bilmiyorum bunu yazarken nefret kusan belki kac tane mesaj yazilmistir.

Edit: Yani dunyanin cogu yerinde milliyetci argumanlar benzerdir. Biraz da yasanilan deneyimle alakali. Milliyetci histeri krizlerini az cok biliyorum. Tarihin nasil temizlestirilip milliyetci yaptigini ki zaten bilim haline gelmesinde devletlerin bu rolu gørmesi etkendir bilim derken gunumuz anlaminda bir bilim dali haline gelmesinde vs. vs. Cogu kendi tarihini tertemiz gunahsiz olarak sunar. Yazacak cok sey var da gereksiz. Yani burdan bir tartisma acarim bazi kisilerle karsiyim diyorsunuz da gidip Amerikan ve Avrupa mali sermayesine satanlari destekliyorsunuz diye olmadik yerlere gider. Kendi adima ukalalik da yapiyorum emperyalizm milliyetcilik falan biliyorum. En azindan bir sure kafa patlatip kitaplar okudum.

Bak Selen hanim

Tabikide en buyuk oncellik INSANLIK....

Bende bazen dusunuyorum keske HIC Dunya Insanlari Millet, halk diye parcalanmasaydi

Tum Dunya insanlari her kes istediyi yerde yasasa her kes iyi yasasa savaslar olmsasa hic bir sucu olmayan insanlar katiller tarafindan oldurulmese bende istiyorum Humanistlik olan tum insanlik boyle dusunuyor

Ben Danimarkaya gelsem siz buraya gelseniz (su an geline biliniyorda ;) ) mesala savas olmasa savas olan ulkelerin vatandaslari iste bir birine gidip gele bilse

Gel gorki Bolunmus iste Allaha Karsi cikamayiz,Kismetimiz Kaderimiz boyleymis

Simdi bu Parcalanan insanlikda Para kazanmak Guc sahibi olmak ne Serefsizlikler yapiliyor hatta ayni halkdan olan insanlar bile bir birine yapiyor

peki ben Humanistim diyelim,Ben Ailemi ben Vatanimi ben Halkimi BEN BENDEN olani niye korumayayim ki?

ermenilere su bu yapilmis diyorsunuz

ben eger bir sey yapilmis olsaydi Hindistana yollardi (yani benim kanatim bu)

Rus ordusunun Ermenistan Sinirini korudugu bir yerde benim gorduklerim karsinda ne diye Trajediyi kabul edeyim?

hrant dink niye olduruldu, ermeni oldugu icin. hepimiz ermeniyiz diyen insan dogru insandir o yuzden

soykirim yaptiniz yalani diye birsey yok, ulkeden ermeniler def edilmis bunun da adi soykirimdir tanimina gore. bunu kabul edelim

Soykirim bir tane bile kalmayana kadar ihma etmektir...

Önce terimi açalım hele...

Senin yaptığın sürgündür ki...

Kendi insanını bile bir yerden bir yere devlet hep sürmüştür...

Bunu yapan tek türkler değildir...

Soykırım Hitlerin yaptığıdır...

Soykırım Kızıl Kmerlerin yaptığıdır...

Soykırım Çin'in yaptığıdır...

Ondan sürgüne soykırım dersen ben gülmem ama çoğu kişi katıla katıla güler Hayridash...

Amerika

İsrail

Rusya

Kuzey Kore

burda herşey gülistanlık galiba,Türkiye herşeyden önce vicdanlı bir devlet, bazı örgütlerin provakatif eylemleri ülkeyi bağlamaz.

O yuzden mi cezaevlerinde insanlara tecavuz ettiniz o yuzden mi 17 yasindaki cocugu astiniz ? Nasil vicdan? Ekonomik olarak gelir dagiliminda dunyanin sondan 3. olmasi da vicdan ? Hep ayni nokta anlatma Israil'i Amerika'yi insanlara. Herkes biliyor. Tek sorun siz kabul etmiyorsunuz.

Evet dersim dönemin şartları gereğiydi,araştırın bakın Şeyh dedikleri adam bugün Pkk'nın yaptığından ne farklı şey yapmış?

Dersim'de bişeyler yanlıştı bunuda demeliyiz...

Rejim felan tehlikede değil abicim geçin bu teraneleri...

80 senedir Laiklik Rejim tehlikede diye diye uyutulduk yahu...:)

O yuzden mi cezaevlerinde insanlara tecavuz ettiniz o yuzden mi 17 yasindaki cocugu astiniz ? Nasil vicdan? Ekonomik olarak gelir dagiliminda dunyanin sondan 3. olmasi da vicdan ? Hep ayni nokta anlatma Israil'i Amerika'yi insanlara. Herkes biliyor. Tek sorun siz kabul etmiyorsunuz.

17 yasındaki çocuk dediğin 2 tane günahsız askeri öldüren Erdal Eren mi?

bunlar soykırım mı? hükümetler adaletsiz diye siz bizli konuşarak bütün Türk insanını nasıl aşağılarsınız, soykırımcı olarak görürsünüz.Irkçı değilim ama sizin bi hümanist tavrınız müdemi bulandırıyor.

o saydıkların bireysel suçlardır.nasıl akıl varki bunları bütün ülkeye mal edebilirsunuz anlamıyorum.

Fransa Katliamı ile Erdal Eren'in asılması arasında bir bağ kur bu foruma bir daha yazarsam Danimarkalı olayım...

Ben etmiyorum Hayri bey.Basbakanin dedi gibi kitaplari acalim tarihcilere yol verelim.

Tarih uzerinden politika yapilmaz efendi

Dersim'de bişeyler yanlıştı bunuda demeliyiz...

Rejim felan tehlikede değil abicim geçin bu teraneleri...

80 senedir Laiklik Rejim tehlikede diye diye uyutulduk yahu...:)

dersim'de yanlış olan vardı ama hep olay bir pencereden anlatıldı, hep Atatürk'ün üzerine iftiralar atıldı, olayın boyutunu araştırsalar o şeyhin amacının net olduğu açıktı.

Ermeni olduğu için değil, bu yüzden öldürüldü:

"Turkten boşalacak o zehirli kanin yerini dolduracak temiz kan, ermeni nin ermenistanla kuracaği asil damarında mevcuttur"

fikren tehlikeli biri oldugun ortada

etmiyorum napacan.:mad:

Soykirim bir tane bile kalmayana kadar ihma etmektir...

Önce terimi açalım hele...

Senin yaptığın sürgündür ki...

Kendi insanını bile bir yerden bir yere devlet hep sürmüştür...

Bunu yapan tek türkler değildir...

Soykırım Hitlerin yaptığıdır...

Soykırım Kızıl Kmerlerin yaptığıdır...

Soykırım Çin'in yaptığıdır...

Ondan sürgüne soykırım dersen ben gülmem ama çoğu kişi katıla katıla güler Hayridash...

degildir iste, acin wikiyi bakin etnik koken, din, irk falan filan bu sebeplerle herhangi bir grubu hedef alirsan bu soykirimdir. turkce soyunu kirmak diye dusunmeyin. tehcir de bir genocidedir adamlara gore

bunlar soykırım mı? hükümetler adaletsiz diye siz bizli konuşarak bütün Türk insanını nasıl aşağılarsınız, soykırımcı olarak görürsünüz.Irkçı değilim ama sizin bi hümanist tavrınız müdemi bulandırıyor.

:tiphat:

Altına hertürlü imzamı atıyorum...

Hümanistleri Sadist yapar bu yazdıkları...

Gerçekmiş...

Ne gerçeği ulan...

17 yasındaki çocuk dediğin 2 tane günahsız askeri öldüren Erdal Eren mi?

Nerde øldurmus ? Kanit manit yok okudum ben o olaylari. 17 yasindayken idam edilemezken 18 yasina getirildi. Binlerce tecavuzu anlat Diyarbakir'da b.k yedirmeleri anlat, binlerce insanin ulkesini terketmek zorunda olmasini anlat. Iskence de øldurulen onlarca insani da anlat. Sivas Maras vs. vs. onlarcasini da anlat. Devletin mudahale etmedigini de anlat vs. vs.

Soykırım adı altında kinler dökülüyor burada gerçekten tuhaf. Ki soykırımın anlamca ve bütünce tamamen uzağında olaylar

fikren tehlikeli biri oldugun ortada

degildir iste, acin wikiyi bakin etnik koken, din, irk falan filan bu sebeplerle herhangi bir grubu hedef alirsan bu soykirimdir. turkce soyunu kirmak diye dusunmeyin. tehcir de bir genocidedir adamlara gore

Tehcir adamlara göre Genocide olabilir...

Bu beni ırgılamaz ben mantığa ve olaylara bakarım...

Soykırım büyük bir yalandır...

Yapılmışsa Hocalıda kralı yapılmıştır...

öyle tarihçilere felan gerek yok aç 1992 yılını gör...;)

Kim Soykırımcı kim değil anlarsın Hayridash...:)

Geri
Üst Alt