Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

bunlar soykırım mı? hükümetler adaletsiz diye siz bizli konuşarak bütün Türk insanını nasıl aşağılarsınız, soykırımcı olarak görürsünüz.Irkçı değilim ama sizin bi hümanist tavrınız müdemi bulandırıyor.

Kulturel soykirim denen birsey var. Zamaninda dillerinin yasaklanmasi Kart Kurt sesinden geldiniz falan da kulturel soykirima girer. Eger savasta øldurulenler sayisindan gidiyor Osmanli'da savaslarda az kisi øldurmedi. Irkcilik humanizm degil sadece tarihimiz cok temizdi diyorsunuz kabul etmiyorsunuz sorun bu. Cok humanist oldugum da søylenemez.

Bak ben rahatim. Iskandinavlar yapti katliam. Kabul eder etmez umrumda degil kisirlastirma da yaptilar katliam da yaptilar.

Ekstra dedigin Seyh Sait isyani ile Dersim isyani farklidir. Armut ve elmalar karismasin. Binlerce Kurdun magalarda øldurulmesi o dønem tanikliklar uzerinden derelerde kan aktiklarini søylemleri falan iste gerekcen var.

fikren tehlikeli biri oldugun ortada

degildir iste, acin wikiyi bakin etnik koken, din, irk falan filan bu sebeplerle herhangi bir grubu hedef alirsan bu soykirimdir. turkce soyunu kirmak diye dusunmeyin. tehcir de bir genocidedir adamlara gore

hahahahah

Nerde øldurmus ? Kanit manit yok okudum ben o olaylari. 17 yasindayken idam edilemezken 18 yasina getirildi. Binlerce tecavuzu anlat Diyarbakir'da b.k yedirmeleri anlat, binlerce insanin ulkesini terketmek zorunda olmasini anlat. Iskence de øldurulen onlarca insani da anlat. Sivas Maras vs. vs. onlarcasini da anlat. Devletin mudahale etmedigini de anlat vs. vs.

Memleketim Adana'da öldürüldü iki tane asker. Erdal Eren sıktı kurşunları. Nerede okudun sen ? :)

dersim'de yanlış olan vardı ama hep olay bir pencereden anlatıldı, hep Atatürk'ün üzerine iftiralar atıldı, olayın boyutunu araştırsalar o şeyhin amacının net olduğu açıktı.

Valla kızmayın ama olay hep İsmet Paşa'dan kaynaklanıyor...

Yani Atatürk adamları doğrayın mağralarda bombalayın diye bir emir vermez...

Ona zaten inanmam...

O yuzden mi cezaevlerinde insanlara tecavuz ettiniz o yuzden mi 17 yasindaki cocugu astiniz ? Nasil vicdan? Ekonomik olarak gelir dagiliminda dunyanin sondan 3. olmasi da vicdan ? Hep ayni nokta anlatma Israil'i Amerika'yi insanlara. Herkes biliyor. Tek sorun siz kabul etmiyorsunuz.

Ya ALlah aşkına şu darbe dönemlerini argüman olarak kullanmyın Diyarbakır Cezaevinde Kürtlere yapılan şerefsizlikler Metriste milliyetçi ya da işte sağ kökenli adı her neyse onlara yapıldı. Devlet Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu bunlarda büyük sıkıntılar çektiler. Yani tamam şunu siz yaptınız bunu siz yaptınız diyosun da darbe dönemini buna örnek göstermen çok yanlış.

O yuzden mi cezaevlerinde insanlara tecavuz ettiniz o yuzden mi 17 yasindaki cocugu astiniz ? Nasil vicdan? Ekonomik olarak gelir dagiliminda dunyanin sondan 3. olmasi da vicdan ? Hep ayni nokta anlatma Israil'i Amerika'yi insanlara. Herkes biliyor. Tek sorun siz kabul etmiyorsunuz.

ben etmedim valla.burda siz neyi tartışıyosunuz anlamadım bunu herkes biliyoki Türkiye bir çok örgütün ve gizli servisin kusatması altında, politik olarak dünyanın belkide en karısık ülkesi, sebebide dünyayı yeniden yönetebilecek potansiyelde bir ülke olması, çıkar amaçlı bir çok olay olmustur ama tam bagımsız yonetilen bir Türkiye'de bu dediklerin zerre olmaz örnek vereyim Osmanlı İmparatorluğu.

neyse çok sukurki ortadoguda, asyada MİLYONLARCA insanı katleden ülkelere sempati duymuyorum en azından.

Sanirsam Adalet Bakani birisi Turk olmayanlarin Turkiye'de tek yapacaklari is Turklere kølelik midir nedir tarzinda beyanlari vs. vs.

Burada sıkıntı var esasen Selen. Bahsettiğin kişi Mahmut Esat Bozkurt. Lakin bu sözlere ilişkin net, somut dayanak yoktur. Atatürk İhtilali günümüz çevirilerinde sıkıntı var. Sağlıklı değil yani. Keza kendisini Nazi hayranı ilan etmek isteyenler, Hitler'in sözlerini bile kendisine ithaf etmişlerdir ki, bu ahlâksızlığı gördükten sonra o meseleye, ihtiyatla yaklaşıyorum.

Ancak hangi kitabında bu cümlesi geçmiş net ifade edilirse, eski basımlardan kontrol etme imkanımda olur.

Aradan cımbızlamışım gibi oldu ama, o kısım dikkatmi çekti :)

Kimse kimseyi övmüyoda...

biri seni yapmadığın bir suçla suçlarsa görürüm tepkini...

elaleme rezil etse...

feryat figan edersin...

ondan dolayı sınıf-cart curt ayrımına girmiyorum bile...

ermeni bir yazar vuruldu diye miting yapıldı bu ülkede ki katılanlar çoğu Türk'tü...

Şimdi kalkıp bu millete siz soykırım yaptınız derse olmaz...

Çünkü bu bok atmaktır...

birşey bilirim zırlasalarda vırlasalarda...

Güneş Balçıkla sıvanmaz...

Usta

Bak yine soyluyorum

Su anki Ermenistan Devletinin Topraklari Turk Topraklari

Orayi kendilerine devlet yaptilar

Bak gor orada bir TURK yasiyormu?

Amma Turkiyede yasayan ermeni cok

Simdi Nerde irkcilik

Kaldiki bir ermeni vatandasinin olumu

Belkide en Humanist ermeni vatandasiydi

Ne icin yapildigi bes belli neden yaptiranlarin arkasinda bir Ermeni oldugunu dusunmemeyim ki?

Ayrica ona kalsa Turkiyede aile fertleri bile bazen bir birini olduruyorlar

Ula rusya'da insanı sırf çinli diye zenci diye çeçen diye tekme tokat dövüyorlar.

Voronezh'de neo naziler var örgüt kuruyorlar diğer ırkları öldürmek için eğitiliyorlar.Biz kimi yolda kürt diye dövdük?

1 kaç kişinin yaptıgını ülkeye mi mal edeceksin. Biz örgüt kurmuyoruz,kaldı ki bizim ülkemizde örgüt kuruyorlar bizim askerimizi öldürüyorlar sen neyin ırkçılıgından bahsediyorsun.

Polisi taşlıyorlar,otobüse molotof atıyorlar hamile kadını kursuna diziyorlar.Biz yürüyüş yaparken bile türk-kürt kardestir diye bağırıyoruz sen ne diyorsun bariz türk düşmanısın.

Bulgaristan'Da yapılan Türklerin soyadları ve isimlerinin değiştirilme politikası gibi birşey yapıldı mı bu ülkede kürtlere ve ermenilere.Herkes soyadı ile adı ile yaşıyor, kimse kimseye karışmıyor.Sadece Bulgaristan'da adını soyadını değiştirmezsen kovulma riskin var, bak ufacık ülkenin yaptığına bak bir de bizdeki rahatlığa bak.Avrupa'nın ne bok olduğunu benden iyi bilemezsiniz, gördüm biliyorum. Daha kıçlarını temizleyecek taharet musluğu olmayan adamlar bizi eleştirmesin,medeniyet dersi vermesin.

İki tane Türk Düşmanı var karşımızda arkadaşlar. Ne yapacağız bunlarla biz?

Bulgaristan'Da yapılan Türklerin soyadları ve isimlerinin değiştirilme politikası gibi birşey yapıldı mı bu ülkede kürtlere ve ermenilere.Herkes soyadı ile adı ile yaşıyor, kimse kimseye karışmıyor.Sadece Bulgaristan'da adını soyadını değiştirmezsen kovulma riskin var, bak ufacık ülkenin yaptığına bak bir de bizdeki rahatlığa bak.Avrupa'nın ne bok olduğunu benden iyi bilemezsiniz, gördüm biliyorum. Daha kıçlarını temizleyecek taharet musluğu olmayan adamlar bizi eleştirmesin,medeniyet dersi vermesin.

Hep merak etmişimdir büyük abdesti yapınca neyle temizliyorlar...

bir gün kağıtla temizledim viyana'da koktum la resmen...:D

Türk düşmanı demeyelim ama fazla ön yargılılar,Tartışıyoruz ama şunu diyim Avrupa ve Amerika'ya oranla dünyanın en temiz milletlerinden biriz, herkesin içi rahat olsun.

Hey maşallah konu Erdal Eren idamını savunmaya kadar gelmiş.

Sonuçta bir spor forumunda olduğunuzu hatırlatırım. Bir konu kilitlenince hemen kavgaya başka konuya koşuyorsunuz.

Lütfen tartışmanın seviyesini uygun düzeye getirin, sizden ricamdır.

Ula rusya'da insanı sırf çinli diye zenci diye çeçen diye tekme tokat dövüyorlar.

Voronezh'de neo naziler var örgüt kuruyorlar diğer ırkları öldürmek için eğitiliyorlar.Biz kimi yolda kürt diye dövdük?

1 kaç kişinin yaptıgını ülkeye mi mal edeceksin. Biz örgüt kurmuyoruz,kaldı ki bizim ülkemizde örgüt kuruyorlar bizim askerimizi öldürüyorlar sen neyin ırkçılıgından bahsediyorsun.

Polisi taşlıyorlar,otobüse molotof atıyorlar hamile kadını kursuna diziyorlar.Biz yürüyüş yaparken bile türk-kürt kardestir diye bağırıyoruz sen ne diyorsun bariz türk düşmanısın.

Arkadaş

soykırım yaptık kabul ediyoruz

kürtlere(bölücü niyet tasıyanlara ki kürt diye ayırmakda mantıksız görüyozki olmayanlarda var) toprakları vermedik hata ettik

dünyanın en b.ktan ülkesiyiz tamam kabul

her türlü fitneyi fesadı biz çıkardık kabul

deyinde rahatlasınlar artık.

Memleketim Adana'da öldürüldü iki tane asker. Erdal Eren sıktı kurşunları. Nerede okudun sen ? :)

(: Adana mi ? Elma ve armutlar cok guzel karisiyor. Kendisi Ankara'da bir meslek lisesinde okuyor ve gittigi protesto Odtulu bir øgrencinin øldurulmesi ile ilgili bir protesto.

Geri
Üst Alt