Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

Artık tartışmaya girmiyorum ama kola ve cipsim ile sizleri takip ediyorum, çok eğlenceli geçiyor. Devam edin kavga etmeye... :)

hayir degilim reis cerkez gurcu gibi bisey ama olmam da sart degil bu yorumu yapmam icin bence

ne yorumu yeni girdim daha:)

humanist yaklasima girmisindir kesin:)

dayicim savas bunlar savas soykirim degil

yada tum savaslar soykirim

o zaman her savasi gerimi alalim napalim

Ula rusya'da insanı sırf çinli diye zenci diye çeçen diye tekme tokat dövüyorlar.

Voronezh'de neo naziler var örgüt kuruyorlar diğer ırkları öldürmek için eğitiliyorlar.Biz kimi yolda kürt diye dövdük?

1 kaç kişinin yaptıgını ülkeye mi mal edeceksin. Biz örgüt kurmuyoruz,kaldı ki bizim ülkemizde örgüt kuruyorlar bizim askerimizi öldürüyorlar sen neyin ırkçılıgından bahsediyorsun.

Polisi taşlıyorlar,otobüse molotof atıyorlar hamile kadını kursuna diziyorlar.Biz yürüyüş yaparken bile türk-kürt kardestir diye bağırıyoruz sen ne diyorsun bariz türk düşmanısın.

altina imzami atdim

Fransa Afrika'nın tamamını yok etti, kendine bağladı, herkesin kirli işi var, evet Türkiye hakikaten sütten çıkmış ak kaşık.

Niye yanlıs Bahadır? görünen köy kılavuz istemiyor işte, kimin ne niyette oldugu belli, yıllardır basımıza ne geldiyse bu sindirilmişlikten geldi, savunacak herkes ülkesini, ekmeğini yediği devleti,sonra gelip burda millet prim vermesin bunlara senin askerine kursun sıkana özgürük isteyenlerin gerçek yüzleri çıksın işte, paşalarımızın hosuna gitmiyor fransann yaptıklara onlara acacaksın bi konu türkler ve soykırım binlerce sayfa tartısırlar zevklen.boşversenize kime ne anlatıyorsunuz, bir gün o ülkeler gelir kapanıza dayanırsa görürsünüz türkiyenin ne kadar büyük devlet oldugunu.

Hayır savunmaya savunacaksın tabiki, burda da tartışılıyor bu konu. Ben de mesela bazı arkadaşlarda samimiyet göremiyorum yani her konuda aleyhte yazılar yazılıyorsa vardır orda bişey ama sen de gelir tartışırsın o yazar sen yazarsın iki tarafta kabullenmez belki ama o yazılanlardan (bütününden) gerçek az da olsa ortadadır.

Bu arkadaşın yaptığı ''2 tane Türk düşmanı var ne yapalım bunları arkadaşlar'' cümlesi bence çok çirkin.

Ben google'a göre konuşmam. Tüm tarihi yutmuş adamım ben. Dursun Önkuzu'yu nasıl vahşice öldürdüğünüzü de bilirim. :)

Erdal Eren'in idamı için epey şaibe yapılmış. Gelgelelim, 17 yaşında vahişçe bir duyguyla asılan Erdal Eren'i bilirken, aynı dönemde 17 yaşında işkençe tezgahında ölen Bekir Bağ'ı bilmezler ablalar/abiler!

çayı daha yeni demledim beyler...

konu kapanmasın...

la adem çerezlerden uzat hele...

var mı la tek başına yemek...:D

herkes tarihci mubarek

soylenen isimlerin hicbirini bilmiyorum:)

Bencede Ermeni konusunda hiç bir şey olmamış değil.Ama aynısını Avrupalılarda yaptı ve onlara hiç bir yaptırım uygulanmadı.Burdan yapılanın doğru olduğu sonucu çıkarmasın kimse

yanlis gormussun biraderim burasi cafe Galatasaray SK'den baska seyler de konusuluyor

soylediklerimde de yanlis birsey gormuyorum benim dediklerimi dunya diyor, yani ermeniler bosuna mi 100 yildir soykirim, kurtler bilmem kac yildir hak istiyor [hayir tabi kide]

Cafe Galatasaray basli da foruma bagli.

Cesaretin varsa cik git meclisin onune bir aciklama yap yok Fransa Amerka Isaril vs.... boyle dusunuyor biz niye boyle dusunmuyoruz diye.

Ona bakacak olursa tum dunyada tum kristiyan muslumanlardan hoslanmiyorlar.

Senin dusuncen ne bu konuda

ne yorumu yeni girdim daha:)

humanist yaklasima girmisindir kesin:)

dayicim savas bunlar savas soykirim degil

yada tum savaslar soykirim

o zaman her savasi gerimi alalim napalim

reis soykirim dedikleri seyin anlami belli

bir grup insani irk ve din sebebiyle hedef alirsan buna soykirim deniyor. soykirim = genocide. ama genocide illa soy kirmak degil, soyu hedef almak. dunyada goster nerde belli bir irk bir din hedef alinmis, ona genocide diyeyim.

yani sen doguda ruslara yardim ettiler diye tum yurttaki colugu cocugu kadini toplayip goturuyorsan, bazilarini olduruyorsan buna soykirim denmez mi? ruslara yardim edilen bolgedekileri hedef alsan anlarim zira dedigin gibi savas soz konusu ama bismillah diyip hepsini hallediyorsun bu yalnis

Cafe Galatasaray basli da foruma bagli.

Cesaretin varsa cik git meclisin onune bir aciklama yap yok Fransa Amerka Isaril vs.... boyle dusunuyor biz niye boyle dusunmuyoruz diye.

Ona bakacak olursa tum dunyada tum kristiyan muslumanlardan hoslanmiyorlar.

Senin dusuncen ne bu konuda

301den iceri mi gireyim

bunu mu istiyon

Konumuz Erdal Eren değil...

Konumuz FRANSA KATLİAMLARI...

Fransa somurgeci bir ulke hele Afrika kitasinda.Her somurdu ulkelerde simdi durumlari vahim.

Fransanin politkasinin Ermeni itlerin diasporasi yonetiyor bunu herkes biliyor bu bir gercek.Bu yasanin gecmesini hic sasirmadim.

Git mahkeme zabitlarini cikart o zaman. Iki er Adana falan diyorsun. Er Zekeriya Ønge midir nedir o yuzden tutuklanir. Atma bol keseden Erdal Eren hakkinda yok Adana yok orda iki asker. Bak Ankara Yapi Meslek øgrencisi diyorum ODTU'lu bir øgrencinin protesto edilmesinden sonra gøz altina aliniyor diyorum. Git mahkeme zabitlarini incele iki eri øldurdu falan demeden ønce.

Ya bu dönemi neden ısrarla karşı sav olarak ortaya koyuyorsun ? O dönemde bu ülke de ki her kesim istisnasız her kesim çileler çekti. Kenan Evren'i bile burda karşı sav olarak kullanıyorsunuz yahu. Bu ülke de Kenan Evren'i savunan insan yok zaten ! Hatta bazıları sırf Kenan Evren'i içeri atacaz diyerek bir referandumda evet çıkarttırdı biliyorsundur. İnsanlar sırf ona bakarak bir seçime evet dedi yani Kenan Evren nefretini anlatmak için söylüyorum

reis soykirim dedikleri seyin anlami belli

bir grup insani irk ve din sebebiyle hedef alirsan buna soykirim deniyor. soykirim = genocide. ama genocide illa soy kirmak degil, soyu hedef almak. dunyada goster nerde belli bir irk bir din hedef alinmis, ona genocide diyeyim.

yani sen doguda ruslara yardim ettiler diye tum yurttaki colugu cocugu kadini toplayip goturuyorsan, bazilarini olduruyorsan buna soykirim denmez mi? ruslara yardim edilen bolgedekileri hedef alsan anlarim zira dedigin gibi savas soz konusu ama bismillah diyip hepsini hallediyorsun bu yalnis

savas iste

sebebp ne farkeder abicim

sana almanlar savas acsa kalkip kendi ulkendeki almanlari ordu subayi yaparmisin?

yada sen alman olsan turkiyede yasasan kalkip turklerimi tutarsin

yok ole bisey

soykirim falan yok

hepsi savas

hepsinin sebebi sonucu var

ermeniler bizden gucsuzmus biz daha fazla adam oldurmusuz

so what?

baska yerdede bizden guclu olanlar bizi surundurdu.

napak yani

Geri
Üst Alt