Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

Hayri'yi ancak liberaller ve hümanistler anlar, burada bir çok kişi muhafazakar, milliyetçi ve aşırı milliyetçi... Dolayısıyla tartışma kişisel atışmalar tadında geçiyor ve bence iyi gitmiyor.

Hayri'yi ancak liberaller ve hümanistler anlar, burada bir çok kişi muhafazakar, milliyetçi ve aşırı milliyetçi... Dolayısıyla tartışma kişisel atışmalar tadında geçiyor ve bence iyi gitmiyor.

hep merak etmişimdir adem ben hangi sınıftayım sen hangi sınıftasın...

Panaforum günlerinde seni azılı bir milliyetçi olarak biliyorum yanlışmıyım...?

reis soykirim dedikleri seyin anlami belli

bir grup insani irk ve din sebebiyle hedef alirsan buna soykirim deniyor. soykirim = genocide. ama genocide illa soy kirmak degil, soyu hedef almak. dunyada goster nerde belli bir irk bir din hedef alinmis, ona genocide diyeyim.

yani sen doguda ruslara yardim ettiler diye tum yurttaki colugu cocugu kadini toplayip goturuyorsan, bazilarini olduruyorsan buna soykirim denmez mi? ruslara yardim edilen bolgedekileri hedef alsan anlarim zira dedigin gibi savas soz konusu ama bismillah diyip hepsini hallediyorsun bu yalnis

3.defa soruyurum?

Nereye goturduler?Hindistanami? ;)

biz acaba kurtulus savasi zamanlari icin tazminat istesekmi?

malum parsel parsel paylastilar ulkeyi?

sagol la zaten uykum gelmisti biraz sana saldirsinlar hepsinde bir turkler yapmaz mottosu var cunku

Ya bu dönemi neden ısrarla karşı sav olarak ortaya koyuyorsun ? O dönemde bu ülke de ki her kesim istisnasız her kesim çileler çekti. Kenan Evren'i bile burda karşı sav olarak kullanıyorsunuz yahu. Bu ülke de Kenan Evren'i savunan insan yok zaten ! Hatta bazıları sırf Kenan Evren'i içeri atacaz diyerek bir referandumda evet çıkarttırdı biliyorsundur. İnsanlar sırf ona bakarak bir seçime evet dedi yani Kenan Evren nefretini anlatmak için söylüyorum

Hayir sav olarak su sekilde oldu. Ya cezaevleri ya 1980'de yasananlar katliamlar vs. vs. dedim hani tecavuzler sunlar bunlar. Bunlar yasandi diyorum tarihimiz cok temize karsi yakin dønem hatta Maraslari Sivaslari al orda devletin bilerek harekete gecmedigini al vs. vs. Dønup Erdal Eren sunu øldurdu. 17 yasinda hani yasanan vahsetler o dønem cezaevleri vs. vs. diger seyler ve 17 yasinda asilmasi konu ordan siz de sunu yaptiniz. Orda yasanana dair bir elestiri var tabi sartlandirdigi icin kafasinda direk hmmm bunlar su sekilde diye yok øldurdu øldurmedi tartisma oraya evriliyor. Dediklerim daha farkli idi. Yani acik yazdiklarim gayet.

Real Madrid CF ya da daha yaygın bilinen adıyla Real Madrid, İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan spor kulübüdür. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen sadece futbol değil basketbol takımı da mevcuttur. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen[3][4] Real Madrid tarihi boyunca 31 La Liga, 18 İspanya Kral Kupası, 9 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 3 Kıtalararası Kupa şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolca'da "kraliyet" anlamına gelmektedir ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir. Real Madrid; Real Sociedad, Real Unión, Real Betis ve Real Zaragoza ile birlikte isminde "Real" unvanını kullanma ve logosunda kraliyet tacını taşıma yetkisini direkt olarak kraldan alan ender kulüplerden biridir...

Şaka bir yana konunun kapanmasını istemiyorsanız sakin lütfen bayanlar/baylar...

yahudi,hristiyan,ermeni bir dolu bu cepheden arkadaşım var ama burada Türklere ırkçılık yaptınız denince hümanist olunmuyor, hümanizm bu değil.

yemeyin soykirim numaralarini

savas savas diyorummmmmmm

gomcurten gomcurtene

İyi araştırmak lazım,Türküz diye olayı bilmeden öyle bir şey yok dememek lazım. Bu konuyla ilgili bilgimiz yok forumca.Kendi medyamızda çıkan soykırım diye bir şey kesinen yoktur ibaresine inanmamak sorgulamak lazım. Ama Fransaya noluyor da olaya karışıyor onu anlamak mümkün değil

savas iste

sebebp ne farkeder abicim

sana almanlar savas acsa kalkip kendi ulkendeki almanlari ordu subayi yaparmisin?

yada sen alman olsan turkiyede yasasan kalkip turklerimi tutarsin

yok ole bisey

soykirim falan yok

hepsi savas

hepsinin sebebi sonucu var

ermeniler bizden gucsuzmus biz daha fazla adam oldurmusuz

so what?

baska yerdede bizden guclu olanlar bizi surundurdu.

napak yani

reis dedigim gibi ruslara yardim eden ermenidir, kurttur, cerkezdir bunlari oldurse askerlerin bunu anlarim cunku bu savastir. ama sen bunlari bahane gosterip tum yurdu kadin cocuk demeden hedef aliyorsun, bu nasil savas? osmanli devleti icinde yasayan ermenilere savas mi acmis oluyor yani? sence bunun akla mantiga sigan bir yani var mi

biz acaba kurtulus savasi zamanlari icin tazminat istesekmi?

malum parsel parsel paylastilar ulkeyi?

suphesiz ki evet. emperyalist ulkeler yaptiklarinin bedelini odemeliler sirf turkiyede degil her yerde ve evet, fransa da cezayirde yaptiklarini odemeli.

peki hayri madem bu kadar ermeni sorununu biliyorum diyorsun.o zaman bu sorunun ana kaynağı HAMİDİYE ALAYLARI olduğunuda bilirsin.bu hamidiye alaylarının kürtlerden kurulu olduğu da malum.o zaman bu (sözde)soykırımı kürtler yapmış olmuyor mu???

konuya bir REAL'imizin girmediği kalmıştı...

Oda geldi tamam Kambersiz düğün olmazdı zati...:asd:

Tarihte Türkler kadar hümanist bir millet daha varmıdır acaba, süper güç ol , avrupayı fethet ama birtane insanın kılına zarar verme, büyük milletiz vesselam.

Geri
Üst Alt