Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[FONT="]GEzici Araştırma Şirketi'nin mayıs ayı araştırmasına göre Türkiye'de her beş kişiden biri IŞİD'i destekliyor.
[/FONT]
[FONT="]Gezici Araştırma Şirketi'nin mayıs ayında yaptığı araştırmaya göre kişilerin IŞİD'e bakışı korku yaratacak seviyede. Yüzde 19.7'si IŞİD'i desteklerken, yüzde 23.2'si de sempati duyuyor. Üstelik bu destek oranı geçtiğimiz iki seneye oranla yüzde 100 artmış durumda.[/FONT]
77m kişiye işidi destekliyormusun diye sordular mi
yoksa radikal insanların yaşadığı köye gidip 50 kişiye mi sordular
nasıl sormuşlar açıklayın bi zahmet
seçim öncesi anketlerinde gidip 77 milyon kişiye mi soruyorlar hangi partiye oy vereceksiniz diye!!
ne alaka
Yüzde 19.7'si IŞİD'i destekliyor iddaa ediyorsun. Peki kaç kişiye sormuşlar ve kimlere sormuşlar
İzmir merkezin insanlarına sorarsan farklı cevaplar alırsın, Yozgat merkezin insanlarına sorarsan farklı cevaplar alırsın.
Entegrasyon sorunları var diye terör saldırılar mi organize ediyorlar? Entegrasyon sorunları yaşayan her etnik grup böylece terörist mi oluyor?
Bu saldırılar Fransadaki "Arap" kökenli insanları savunmak adına yapılmadı, kaos yaratmak için yapıldı. Ayrıca Parisdeki saldırıyı düzenleyen kişi Belçika'da doğdu ve büyüdü.
Entegrasyon eksikliği yüzünden olsaydı bizim Almancılar da potansiyel terörist olurdu.
Bu adamların anladığı İslam ile bizim dinimiz aynı değildir. Biz karıncayı incitme sakın diyen bir dine inanan insanlarız. Bunların Müslüman olduğuna inanmıyorum.
Dostum Tunacığım;Fe izânselehal eşhurul hurumu faktulûl muşrikîne haysu vecedtumûhum ve huzûhum vahsurûhum vak'udû lehum kulle marsad (marsadin), fe in tâbû ve ekâmûs salâte ve âtûz zekâte fe hallû sebîlehum, innallâhe gafûrun rahîm(rahîmun).
Bilemiyorum levent abi bilemiyorum.
Diyanet İşleri (9/TEVBE-5: Haram aylar çıkınca bu Allah’a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.)
Dostum Tunacığım;
Aynı surenin 1,2,3 ve 4. ayetlerini hiç kontrol ettin mi? 4. ayet özellikle sadece 5.ayeti ele alıp işte İslam bu demek doğru değil,bu terörist sürüsünün düştüğü hataya bizler neden düşelim. Baktığımız vakit 5.ayet den sonra gelen 6. ayet'de Müslüman olmazlar ise onları güvende olacakları bir yere götürün diyor. İşidin yaptığını yaparsak bizim o terörist köpeklerden ne farkımız kalır.
Dostum Tunacığım;
Aynı surenin 1,2,3 ve 4. ayetlerini hiç kontrol ettin mi? 4. ayet özellikle sadece 5.ayeti ele alıp işte İslam bu demek doğru değil,bu terörist sürüsünün düştüğü hataya bizler neden düşelim. Baktığımız vakit 5.ayet den sonra gelen 6. ayet'de Müslüman olmazlar ise onları güvende olacakları bir yere götürün diyor. İşidin yaptığını yaparsak bizim o terörist köpeklerden ne farkımız kalır.
Dostum Tunacığım;