# Fredy Guarin

çok büyük ölçü değil ama transfermarkt.de de Guarin için transfer olasılıklarında

chelse %38

juventsu %26

manu%12

biz ?

ayrıca barcelona ilgileniyormuş. şu aşamada bizi seçer mi? çok ama çok zor .olasılık bence %1. ama kimsenin veremeyeceği kadar bir para verirsek mesela yıllık 5 miyon euro olabilir. sneijder transferinden 3 kat daha zor bu transfer.

En az 20 fiyatı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger Guarin hakkaten gelecekse direk Selcuk'u keserim, Melo kendi pozisyonunda oynamali, en iyi oyuncularimizdan birini gidip stoper'e hapsediyoruz.

Muslera

Hamit Semih Ranocchia Alex

Melo Guarin

xxxx Sneijder Emre

Burak

xxxx'e de bi tane yerli monte etsin mancini, nasil eder nerden getirir bilemem, orasini da hoca düsünsün.

Muslera

Semih ranocchia koray

Hamit guarin melo selçuk telles

Sneijder

Burak

Geleceği yok ama insan kadrosunu kuruyor işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

muslera

salih semih ranoc telles

--hamit melo selçuk--

----sneijder guarin

----------by

kanat yokluğunda denenebilir ben biraz daha ofansif oynatılabileceği düşüncesindeyim guarin biraz kanata kayar sneijder ile güzel anlaşabilerler.

FREDY GUARÍN

Fredy-Guarin.jpg

Fredy Alejandro Guarín Vásquez (d. 30 Haziran 1986, Puerto Boyacá) Kolombiyalıfutbolcu. Serie A takımlarındanInternazionale Milano'da forma giymektedir.

Bilgi:

Freddy, futbola ülkesinde, Envigado FCtakımında başladı. 2005-06 sezonundaBoca Juniors ve 2006-07 sezonunda daFransa Ligue 1 takımlarından AS Saint-Étienne 'de kiralık olarak oynadı. Burada ilk lig maçına 14 Ekim 2006 'da Olympique Lyonnais karşısında çıkarken, ilk golünü ise17 Mart 2007 tarihinde 3-1 kazanılanTroyes AC maçında attı.

2007-08 sezonunda bonservisiyle birlikte AS Saint-Étienne 'e transfer olan ve 18 maça çıkan Guarin, 10 Temmuz 2008 'de FC Porto'ya geçti.2011-2012 yilin ikinci yarisinda intere kiralik giden guarin 2012 sezonu sonu interle sozlesme imzaladi

Milli takımının formasını ilk kez 24 Mayıs2006 'da Ekvador ile oynanan dostluk maçında giydi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dFztsbGZAe8[/media]

Guarin Gelme Ihtimalı var..ilgileniyoruz onlunla...geceye doğru haberler cikar bekleyin görün =)

Mbia yı boşverelim...Guarın yakışır bize.

yak gel bildiğin ne varsa diyorum ama sonra aklıma 5+3 geliyor. mbia'nın bonservissiz olacağı ve muhtemelen daha az para kazanacağı aklıma geliyor. hem mbia diyorum guarin'e göre daha az star olduğundan yedek kalmayı sorun etmeyebilir diyorum. bu sefer de aklıma şampiyonlar ligi geliyor. melo gurain sneijder orta sahası dortmund ve arsenal'inkinden iyi olur diyorum. kafam çok karıştı.

prandellinin bir artısı olurmu ki guarin üzerinde daha önce bi arkadaşın dediği gibi red olayı var

Geri
Üst Alt