# Fredy Guarin

Guarin çok iyi oyuncudur fakat kimi kesipte bu adamı oynatacağız. 5+3 var Song neden isteniyordu hem stoper hem ortasaha oynabiliyor.Chedjou forumsuz olduğunda Melo forumsuz direk katkı verecek ve Cl deplasman maçlarında orta sahayı 3 leyerek kapalı defans moduna geçebilecektik. Guarin'le bunların hiçbirini yapamayız ayrıca bu adamı alıp yedekte oturtamayız. Allah aşkına sağlam bir tane kanat forvet oynayan artık Doumbia mu olur, Pato mu olur alın getirin Sabri'de affedilsin. Tarığa dönen paralar çok paralar alınmasını istemem.

Guarin i gerçekten alma imkanın varsa alıcaksın..Seviye atlar takım.Melo dan artıları daha dikine oynuyor ve çalım atabilme özelliği var..Sino kadar belki de daha iyi uzak mesafeden şutları var..Gelirse ortasahamız Avrupa Standartlarında olur.

italya kaynaklı haber , valencia görüşüyor galatasaray arka planda..

https://gianlucadimarzio.com/inter/guarin-proseguono-i-contatti-tra-valencia-e-inter/

ingilizce translate : Market moves in the Nerazzurri colors. Freddy Guarin in the window. A few days ago the first winks of Valencia Lim, a concrete offer. The dialogues are continuing even at this time, Guarin remains in the thoughts of the Spanish club. In the background, however, there is also the Galatasaray. The Turks remain at the window, but at the moment have not presented any concrete proposal to Inter. The sirens international call, Guarin could possibly leave Milan. Only with the right offer.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dFztsbGZAe8[/media]

Alamaz bu beceriksiz yönetim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim ile bir alakasi yok. Istedigi sartlari (maddi anlamda) sundugu an birak bu yönetimi, benim kirvem bakkalci Halit Amca bile imzayi attirmasini bilir. FFP oldugundan dolayi, yönetim bu konuda temkinli davranmak zorunda.

Hee, durum öyle ise bu zam olaylari neyin nesi diyeceksin, ama ona ne yazikki bir cevabim yok.

İyi oyuncu ancak adı geçen Gökhan İnler , Stephane Mbia gibi orta sahada defansif yükü çekerek Selçuk ve Melo'yu rahatlatacak bir oyuncu mu ?

Birde bana videolarda biraz yavaş gibi göründü , onun dışında iyi oyuncu , oyun görüşü , ayağı vs.

İyi oyuncu ancak adı geçen Gökhan İnler , Stephane Mbia gibi orta sahada defansif yükü çekerek Selçuk ve Melo'yu rahatlatacak bir oyuncu mu ?

Birde bana videolarda biraz yavaş gibi göründü , onun dışında iyi oyuncu , oyun görüşü , ayağı vs.

Defansif yükü Melo yüklense bu arkadaşta Selçuk'un yerini kapsa güzel olurdu.Dünkü maçtan sonra Selçuk'tan bende ümidi kestim maalesef

Biz bunu alabilirsek orta saha ya guc katmis oluruz, Melo da rahatlardi..

Bunu yada Song u alabilsek orta saha icin harika olur.

manchini!!!!! sal lan bu herifi

guarin-405556.jpg

Geri
Üst Alt