Friends (1994-2004)

bence gelmemeli. bu 1 bölüme bile nötr bakıyorum diziyi çok sevmeme rağmen. beceremezlerse kötü anılır
Prison Break 5. Sezon icin de aynilari soyleniyordu, biz tuketmek istiyoruz. Cilki cikana kadar bitirmek istiyoruz, kulturumuz bizi buna itiyor ve bunun onunde kimsenin durmasina izin vermeyiz.

Prison Break 5. Sezon icin de aynilari soyleniyordu, biz tuketmek istiyoruz. Cilki cikana kadar bitirmek istiyoruz, kulturumuz bizi buna itiyor ve bunun onunde kimsenin durmasina izin vermeyiz.
PB 5.sezon 4.bölümden sonrasını izleyemedim. Her yerden kaldırdılar diyizi -sitelerden-, bunun önünde durdular en azından benim! :-(

Friends hayatta en sevdiğim dizi diyebilirim... 13 defa baştan sona seyrettim... benim için dizi burada biter...Screenshot-from-2018-11-09-10-30-42.webp

yapacaklarsa bunu geçeceklerine emin olmaları lazım...

Friends hayatta en sevdiğim dizi diyebilirim... 13 defa baştan sona seyrettim... benim için dizi burada biter...Ekli dosyayı görüntüle 72231

yapacaklarsa bunu geçeceklerine emin olmaları lazım...
13 defa izlemek mallik ben bazi bolumleri 20+ kere izledim sadece cekildigi zaman ve karakterler yuzunden

Gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki 1 kereden fazla izlenecek dizi degil, yine tvden beinconnectten acip izliycem simdi hayirlisi. Bagimlilik gibi bir sey, behzatin belgesel izlemesi gibi

13 defa izlemek mallik ben bazi bolumleri 20+ kere izledim sadece cekildigi zaman ve karakterler yuzunden

Gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki 1 kereden fazla izlenecek dizi degil, yine tvden beinconnectten acip izliycem simdi hayirlisi. Bagimlilik gibi bir sey, behzatin belgesel izlemesi gibi

keyif ve kahyalıkla alakalı bir iş yapmıyorsun aga... öyle davranma...

Geri
Üst Alt