Friends (1994-2004)

Senin o arayaşın baya bir uzun sürer.Türkiye'de öyle kız zor bulursun.Sonun Ted Mosby gibi olmasın :D

He bu arada hatırlarsın belki forumda 2 yıl falan Chandler avatarı kullanmıştım. Kendimi tarz olarak ona benzetiyordum hep çünkü.

Sonradan fark ettim ki ben daha ziyade Ross'a benziyormuşum :D Onu da geri gelmişken yazayım.

Ahaha

[attachment=5313:uploadfromtaptalk1385589299508.jpg]

*tapatalk*

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1385589299508.webp
    uploadfromtaptalk1385589299508.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 171
Biraz geç kaldım ama @Özgür Kızılaslan sayende diziyi izlemeye başlıyacağım. İşlerimi halledimde, en azından yatmadan önce 1er bölüm iyi gider herhalde:)

Vallaha diğer komedi dizileri bunun tadını vermiyor. 10 sezon az geldi be.

4-12 ye geldim.Şuana kadar mükemmel gidiyor.Açıkçası ilk bölümlerde biraz sıkılmıştım.Ama sonra dizi süper topladı.Hergün 2-3 bölüm deviriyorum.Phoebe,Monica,Rachel,Chandler,Ross,Joey bütün karakterleri sevdiğim tek dizidir herhalde.Geçenlerde dizimag harici biryerden izleyeyim dedim ağır spoiler yedim.O biraz ücüzü oldu.Ne olacağını bilerek izliyorum şuan :D Gunther da çok gülüyorum.Tam bir umutsuz vaka :D

Şu Janice karakteri ne kadar fuzuli ne kadar uyuz karakter arkadaş ya sırf şu karakterden dolayı bırakacam diziyi :D

Phoebenin ross gayda calarken ona katilmasi ( cümle kuramadim) en cok güldügüm sahne olabilir. Tabi geri kalan 939474920173 tane efsane komik sahneden ayirmak zor.

SA

Yüksel ey başlık.

7.sezonun başlarındayım,açıkçası 3.sezon kalmasına rağmen insan yinede bitecek olmasına üzülüyor.Keşke bir 10.sene daha çekilseymiş.Dizinin ilk başlarında açıkçası sıkıldım hatta 1 hafta felan ara verdim(Şu dışarıdan verilen kahkaha sesleri felan,birde geçmiş yılların sitcom olduğu için insan biranda şaşırıyor).Sonra yoğun ısrarların sayesinde diziye devam ettim.Bu kadar karakterlerin birbirine yakın olduğu,birini birinden ayıramayacağınız,ailenizden biri gibi göreceğiniz fazla dizi yoktur herhalde.Teşekkürler Friends :bid:

(Kalan 3.sezonu yaya yaya acele etmeden izleyip keyfini çıkaracağım :cigara:)

izlerken cok keyif almistim. ozgur abinin sayesinde baslamistim. sagolsun yine reisligini konusturmustu :)

İlk sezonda dizinin sarması zor ama sonradan açılmıyor aslında, tekrar izleyince ilk sezonun da şahane olduğunu fark edeceksiniz (muhakkak tekrar izleyeceksiniz) Sadece siz alışmamıştınız karakterlere.

Bunun sebebi karakterlerin tarzına aşina olmamak. Daha dizinin ilk dakikasında Chandler'ın, sounds like a date to me esprisi kaynayıp gidiyor mesela ki bu espri öncesi ve sonrası ile kelime kelime aynen Big Bang Theory'de de kulllandıldı başlığında yazmıştım hatta o bölümde Penny ve Leonard bir Jennifer Aniston filminden dönüyordu bilinçli bir göndermeydi yani bence.

Neyse konu o değil, demek istediğim Chandler'ın sarkastik tavırları, Ross ve Rachel'in dizinin başında duygusal travma yaşıyor olması, Phoebe karakterinin tam oturmamış olması (fazla mı saf, aptal mı, zeki mi, sanki net karar verilememiş gibi kaldı ki Lisa Kudrow karakteri şekillendirirken Jennifer Aniston'dan ilham aldığını söylemişti, yani onu gördükçe karakteri daha şekillendirip oturtmuş) üzerine bir de genel olarak bir önceki moda dönemine ait saç kesimleri ve o döneme ait bölümlerin düşük kalitede olması yeni başlayanları zorluyor ve sıkabiliyor.

Özetle sabrın sonu selamet.

Başlasam mı acaba?

image-2.jpg

Geri
Üst Alt