Friends (1994-2004)

Kadınlar ayakkabı, çanta falan görünce kendini kaybeder ya ben de dvd box set görünce kendimi kaybediyorum.

Dev gibi Hithcock, National Geo. setleri falan var. SW'nin dvd'leri varken set diye tekrar aldıydım keza Back to Future

Miyazaki setinde izlemediğim 1 film vardı, komple seti aldım falan :D

Vay iyimiş.Pay-pal geçmiyor ama sanırım.

yok gecmiyor ama söyle bi alternatif var (bende de yok kredi karti). ebay uk'den hediye ceki satin alip o sekilde alisveris yapabiliyorsun. 'amazon gift card voucher' diye arat cikiyor. ceki de paypal'le ödüyorsun kolayca.

Seinfeld ve Friends in bluray setini ben de edinmek isterim makul fiyatlara varsa.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Kadınlar ayakkabı, çanta falan görünce kendini kaybeder ya ben de dvd box set görünce kendimi kaybediyorum.

Dev gibi Hithcock, National Geo. setleri falan var. SW'nin dvd'leri varken set diye tekrar aldıydım keza Back to Future

Miyazaki setinde izlemediğim 1 film vardı, komple seti aldım falan :D

bende de var o manyaklik, 45-50 filmlik ufak bi DVD koleksiyonu vardi. hepsini sattim ebay'de, gelen paranin üstüne koyup ayni filmlerin bluray'ini aldim tekrar:D öyle cerezlik olan filmlere para vermiyorum tabi, indirip izliyorum. asiri begenirsem gidip bluray'ini aliyorum. ama basyapitlarin hepsini satin aldik tabi, emege saygimiz var sonucta:D

o hitchcock boxset'i de alicam birkac ay sonra ins.

bende de var o manyaklik, 45-50 filmlik ufak bi DVD koleksiyonu vardi. hepsini sattim ebay'de, gelen paranin üstüne koyup ayni filmlerin bluray'ini aldim tekrar:D öyle cerezlik olan filmlere para vermiyorum tabi, indirip izliyorum. asiri begenirsem gidip bluray'ini aliyorum. ama basyapitlarin hepsini satin aldik tabi, emege saygimiz var sonucta:D

o hitchcock boxset'i de alicam birkac ay sonra ins.

ya çok da biriktirmek iyi değil

ben excel arşivi tutuyordum her aldığım film için, film ismi, yılı, yönetmen, imdb puanı, türü gibi arşiv çalışması gibi :D 210-220 civarına ulaştı sayı

Sonra abi sende bi sürü film varmış diye alan gidiyor, alan gidiyor, finalde ablam evlenince dekoratif olur diye 60 tane falan götürdü evine.

120 tane falan kaldı şimdi ama ben mesela ucuzlukları takip ediyordum. All Quiet in the Western Front, Lorenzo's Oil gibi filmleri 4,99 lira gibi fiyatlara buluyordum az satanlara yığıyorlardı kanal d sinemanın dev arılar, kocaman timsahlar gibi filmlerinin koyulduğu alanlar oluyor orada kurcalaya kurcalaya denk gelirsen buluyorsun :D

ya çok da biriktirmek iyi değil

ben excel arşivi tutuyordum her aldığım film için, film ismi, yılı, yönetmen, imdb puanı, türü gibi arşiv çalışması gibi :D 210-220 civarına ulaştı sayı

Sonra abi sende bi sürü film varmış diye alan gidiyor, alan gidiyor, finalde ablam evlenince dekoratif olur diye 60 tane falan götürdü evine.

120 tane falan kaldı şimdi ama ben mesela ucuzlukları takip ediyordum. All Quiet in the Western Front, Lorenzo's Oil gibi filmleri 4,99 lira gibi fiyatlara buluyordum az satanlara yığıyorlardı kanal d sinemanın dev arılar, kocaman timsahlar gibi filmlerinin koyulduğu alanlar oluyor orada kurcalaya kurcalaya denk gelirsen buluyorsun :D

oha 60 film ne yahu, ben tek bir filmi ödünc vermeye kiyamiyorum. raad adamsin valla:DD

ya burda da kampanya oluyor ayda 1 kere falan, mesela 3 film 18 euro oluyor amazon'da. iste o zaman abaniyoruz bizde. yoksa öyle tek bir filme o kadar vermiyorum bende.

yalniz gecen yaz D&R'a gireyim dedim bluray'in tanesi 40 liraydi ortalama. yuuh diyip ciktim bir daha da girmedim.

Bin kez dediler olmayacak diye ama belli de olmaz. Baslasa cok iyi olur tâbi de karakterler yaslandi baya leblanc bildigin ali kirca olmus.

*XZ

Her sene çıkıyor aynı dedikodu hatta film falan diyorlardı bir ara. Bu sene 10. yıl dönümü olduğu için bitişinin artacaktır bu söylemler.

Defalarca böyle bir plan olmadığını anlattılar hepsi ayrı ayrı. Ayrıca Rachel rolü üzerime yapışacak diye diziyi bitirten yalvar yakar 1 senelik ikna edilip diziyi 10. sezonda finale bağlattıran J. Aniston asla kabul etmez. Yalan dolan yani.

Hürriyet'in koyduğu fotoğrafa baktım da o diziden Courteney Cox yerine J. Aniston'un güzelliği ile parlaması rezillik resmen. Cox, Aniston'un bir üst ligi gibi.

rbk-matt-leblanc-0812-mdn.jpg

reis :(

J. Aniston Almanya ligi

Lisa Kudrow La Liga

C. Cox Premier Lig

aksini iddia eden = kadından anlamıyor

La bu Cox iyiydi ilk 5 sezon da sonradan baydı uyuz oldum karakterine iyice ya kadından da soğudum nedense daha 7. sezonun sonlarındayım bakalım sonra ne olacak belki tekrardan sempati besleyebilirim.

Geri
Üst Alt