Fuat Çapa: "Kısıtlamanın bir şey kazandıracağına inanmıyorum, sayı daha önce de düşürüldü ve çıkarıldı"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fuat Çapa: "Federasyona niye böyle bir karar alındığını sormak lazım. Sayı daha önce de düşürüldü ve çıkarıldı"

Fuat Çapa: "Ben kısıtlamanın bir şey kazandıracağına inanmıyorum"

Fuat Çapa: "Altyapıdan oyuncu almak zorundaydınız ama kaç tanesi oynuyordu, çok değişen bir şey olmuyordu. Altyapı nasıl işlenir, nasıl oyuncu geliştirilir bunları düşünmek daha doğru olur"

Fuat Çapa: "Maddi olarak yapıyorlarsa yine yanlışlık var. Bütçeye göre transfer yaptırıyor diğer federasyonlar"

Fuat Çapa: "Yerli oyuncuların fiyatı tabii ki artacak. Havuz daralınca fiyat artar"

Aklı başında Anadolu takımı antrenörlerinin endişelenmesi gereken bir olay. Sağdan soldan iyi, potansiyelli yabancıları toplayıp kontrayla, teknikle filan vuruyorlardı. Seneye 10 oyuncudan 1'inin top sürebildiği altyapılarına kalınca yine gün aşırı hacamat olacaklar büyükler tarafından. Hadi büyük takımlarda para olduğundan (yok da var işte) şunu desteklerler anlarım da küçüklerin otoriteye yalaklık yapmak için şu sınırı alkışlamaları trajikomik. İnşallah hak ettiklerini yaşarlar da 10 yıl önceki gibi büyüklerin averaj takımları olurlar yine.

Aklı başında Anadolu takımı antrenörlerinin endişelenmesi gereken bir olay. Sağdan soldan iyi, potansiyelli yabancıları toplayıp kontrayla, teknikle filan vuruyorlardı. Seneye 10 oyuncudan 1'inin top sürebildiği altyapılarına kalınca yine gün aşırı hacamat olacaklar büyükler tarafından. Hadi büyük takımlarda para olduğundan (yok da var işte) şunu desteklerler anlarım da küçüklerin otoriteye yalaklık yapmak için şu sınırı alkışlamaları trajikomik. İnşallah hak ettiklerini yaşarlar da 10 yıl önceki gibi büyüklerin averaj takımları olurlar yine.
30 yasin altindaki yerlileri gectim dogru dürüst yerli oyuncusu yok cogu takimin. Kayseri ligde kalirsa bir tek Hasan Hüseyin var topcu diyebilecegin. Digerleri lesin önde gideni. Hep alt lig oyunculari.

Doğru demiş ama bu olay 4-5 ay önce gündeme çıktığında kimse bir şey demedi yav o zaman nerdeydiniz

Geçen gün neredeyse aynısını yazdım başka bir konuda.

Bu süreç en çok Anadolu takımlarını etkileyecek ve en çok ta onlar aglayacak "reis bittik biz kuralı eski haline getirelim" diye

Doğru demiş ama bu olay 4-5 ay önce gündeme çıktığında kimse bir şey demedi yav o zaman nerdeydiniz

Kimse inanmamıştır Emrah kuralın değişeceğine. Bir de yeni sezonun başlamasına 2 ay kala nasıl değişiyor o çok daha garip. Ortada yapılan sözleşmeler var falan. Bazı kulüpler tazminat vererek oyuncu göndermek zorunda kalabilirler.

Değişsse bile en az 2 sene sonradan itibaren geçerli olur diye düşünmüştür millet. O arada da yeniden düşünülür, vazgeçilir demiş olabilirler. Yangından mal kaçırır gibi yaptılar. Fenerin Mert Hakan gibi yerlilerle anlaşmasını beklemiş bile olabilirler.

Daha durun bir sonraki sezonlar 7 ve 6 yabancıya düşünce tüm anadolu klüpleri nasıl ağlayacak görürsünüz.Akıl alır gibi bir kural değil bu.

Akp orgutunun genel baskani Recep Tayyip Erdogan'i yabanci sinirini neden getirdigine iliskin aciklama yapmaya davet etmeliyiz

eee madem kimse istemiyor, bir tek Trabzon için mi geldi bu kural!!!

Yav kararı kimin verdiğini herkes çok iyi biliyor. Sanki TFF oturdu istişare etti üzerinde düşündü bu kararı verdi. Zaten adam seçildiği ilk gün söyledi yabancı sınırı getireceğini emri kimden aldığını herkes biliyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimler kabul etmiş bu kuralı açıklasınlar o zaman. Saçmalığa bak herkes karşı çıkıyor ama aynı zamanda onaylıyor mu anlamadım

yav senede 3 takım değişen adamlar konusmasın ya. neymiş altyapı vs vs yapsanız kardeşim o zaman bi şeyler

Geri
Üst Alt