Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.440
- 2.246
- 1.198
Ahahah iyi yapmislar Fuat sapik cikti yawGSCimbom'un cezalılar kervanına katılan yeni ahbabı
ASKERLERIMIZI asla unutmayacagız!
MODERATOR ONAYLI MESAJ SISTEMINE "HAYIR"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahah iyi yapmislar Fuat sapik cikti yawGSCimbom'un cezalılar kervanına katılan yeni ahbabı
ASKERLERIMIZI asla unutmayacagız!
MODERATOR ONAYLI MESAJ SISTEMINE "HAYIR"
Iyi yapmışsınızHakan Duztepe mahlasiyla aramizdaydi tekrardan :/
Banladik,gittigin yerde de mutlu olma manyak herif

Benı üzen 1 durum,performansi ile sizo liste üst sıralardan giris yapmisti ,isiklsr icinde uyusunHakan Duztepe mahlasiyla aramizdaydi tekrardan :/
Banladik,gittigin yerde de mutlu olma manyak herif
Halbuki seni çok severdi.bu kim; hiç tanımadım.
bu kim; hiç tanımadım.
Sezen Aksu'nun Turkiye'nin en buyuk kokainmani oldugunu iddia etti bir arkadasim gecen gun
Fazla atip tutan, durduk yere yalan soyleyen bir tip degildir
O şarkılar o şarkı sözleri normal kafayla yazılamaz zaten. Bunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Ha kullanmıyor da olabilir bilemem ama onu kullanmıyorsa da başka bir şey kullanıyordur.Sezen Aksu'nun Turkiye'nin en buyuk kokainmani oldugunu iddia etti bir arkadasim gecen gun
Fazla atip tutan, durduk yere yalan soyleyen bir tip degildir
Bana ne
Sana ne
Ona ne
Bize ne
Size ne
Onlara ne
O şarkılar o şarkı sözleri normal kafayla yazılamaz zaten. Bunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Ha kullanmıyor da olabilir bilemem ama onu kullanmıyorsa da başka bir şey kullanıyordur.
Acikcasi kokainmanlari severim bir problemim yok, Daum'u da severdim
Sorularina gelince
Ben unlulerin hayati hakkinda cikan bu tarz seylere "E bize ne bundan, ozel hayatidir, kendi secimidir" yaklasimini dogru bulmuyorum. Tutarli da degil zaten, mesela ayni unlu kazandigi paranin yarisini bagislayarak hayir isi yapiyor olsaydi benzer bir sekilde "E bize ne bundan" demiyoruz, ovuyoruz. Neden? Cunku diger unlulerimiz de ayni seyleri yapsin istiyoruz.
Bununla beraber Sezen Aksu'nun kokainman olmasi zerre kadar umrumda degil keza bir muzisyeni muzigi disinda seylerle yargilamaya baslamak gerizekalica olur.
Zaten uyusturucu kullaniminin en azindan suc olmaktan cikarilmasi gerekiyor (satis, kacakcilik, 18 yasindan kucukleri ozendirme/baslatma, uyusturucu etkisindeyken araba kullanma gibi seyler haric tabii). Legalize degil de decriminalize diyorum yani, Turkce'de bunun icin bir kelime var mi bilmiyorum.
O şarkılar o şarkı sözleri normal kafayla yazılamaz zaten. Bunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Ha kullanmıyor da olabilir bilemem ama onu kullanmıyorsa da başka bir şey kullanıyordur.