Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.424
- 23.651
- 2.698
akp yok ama
Sarkozy var sizdede hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akp yok ama
Çok gerzekçe bi yazı olmuş
Kısaca Selfie paylasimlari yapan erkeklerin psikopat egilimleri sergileme olasiligi daha yuksekmis
Atayim mi burayaArk değilki o![]()
Sarkozy mi kaldı hacı. Keşke Sarkozy olsa bu Hollande gerizekalı tam işi gücü yabancılara ve escinsellere oynamak hep onları savunmakSarkozy var sizdede hehe
Sarkozy mi kaldı hacı. Keşke Sarkozy olsa bu Hollande gerizekalı tam işi gücü yabancılara ve escinsellere oynamak hep onları savunmak
O gün sarhoş çıktı kürsüye kip kırmızı adam Cumhur başkanı la sanarsin sanki mahalle muhtarı. 6 ay öncede 125 cc lik motorla evinden kız alirken görüntülenmişti.Obamanın kankasına nasıl böyle dersin
bu salak konunun fuat ile ilgisi ne?
dimi fuat?
Öyle daha çatal nedir bilmeyen adamlar Mercedes e biniyorFransada olsam çıldırırdım herhalde deli gibi çalış
Araplar çocuk kasıp parayı götürsün oh ne güzel dünya
Atayim mi burayaUlan herseyini belli ettirdin bari whatsappta ne yazmislar onu da paylasayim tam olsun
![]()
galatasarayın 11ini say lanSiyasetle ilgilenirimde Ağir kaçıyor bunlar bana. Hitler Stalin muhabbeti olsa tadından yenmez snsndj
galatasarayın 11ini say lan
senin ipini çektimFuati ifsa eden tek benim herhaldePalyasiyimmi??
![]()
Fuati ifsa eden tek benim herhaldePalyasiyimmi??
![]()
Bokunu yiyim paylaşma smsndnd
Fuat bana ozelden bunu atti beyler tovbe tovbe bu ne olm.
![]()