Furious 7 (3 Nisan 2015)

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
furious72.jpg

Furious 7 (2015) - IMDb

Vizyon Tarihi:
03 Nisan 2015
Yapımı : 2015 - ABD
Tür : Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Jason Statham , Vin Diesel , Paul Walker , Michelle Rodriguez , Dwayne Johnson , Lucas Black , Jordana Brewster , Tyrese Gibson , Nathalie Emmanuel
Senaryo : Chris Morgan , Gary Scott Thompson
Yapımcı : Vin Diesel , Neal H. Moritz
Diğer Adı : Fast and Furious 7

Filmin Özeti:
2013'ün Eylül ayında çekimlerine start verilen filmin akıbeti, başrol oyuncusu Paul Walker'ın ölümünün ardından belirsizliğe girmişti. İlk başta 11 Temmuz 2014 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra 10 Nisan 2015, en son da 3 Nisan 2015 olarak değiştirildi ve filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı.
31 Mart 2014'te filmin çekimleri yeniden başladı. Paul Walker'ın çekemediği sahneler için 4 tane dublör kullanılacağı ve yüzünün gözükeceği yerlerde CGI tekniğine başvurulacağı belirtildi.

Furious 7 TRAILER 1 (2015) - Dwayne Johnson, Vin Diesel Movie HD - YouTube

Paui Walker yi gördüm üzüldüm yine ya :(

Aynen. Fragman 1 saat önce falan düşmüş nete. Paul'u görünce ben de kendimi bir kötü hissettim :(

Arkadaş Paul nasıl öldü ona şaşırıyorum.Arabasıyla gece kaza yapıyor ve bu arabayı sabah görüyorlar.Hiç mi patlama sesi çıkmıyor da millet duymamış.Gece kaza olacakta kimse göremeyecek hiç inanılır gibi değil.

Bir arkadaşla iddiaya girdim Paul Walker meselesi yüzünden ısrarla ölmedi diyor, on kişiye yemek ısmarlıyor kaybeden. Ölmüş adamın arkasından iş çeviriyoruz :( Dahasını yapamazlar dedikçe dahasını yapıyorlar, heyecanla bekliyorum.

Nisan'a da çok var yaw gelde bekle...

Bir arkadaşla iddiaya girdim Paul Walker meselesi yüzünden ısrarla ölmedi diyor, on kişiye yemek ısmarlıyor kaybeden. Ölmüş adamın arkasından iş çeviriyoruz :( Dahasını yapamazlar dedikçe dahasını yapıyorlar, heyecanla bekliyorum.

Kardeş bence de ölmedi.Çünkü O an arabasıyla kaza yapmış ve kimse görememiş deniliyor hiç gerçekçi gelmedi düşünün Türkiyede birisi kaza yapsa ya orada ya güvenlik kameraları tarafından görülüyor yada millet tak diye yardıma gidiyor.Şimdi insan düşünüyor koskoca Ülkesinde Güvenlik kamerası da yokmuş.Paul Walkerin Cesedi görünmemiş diyorlar yalan bence Cesed olsaydı hemen fotoğrafını falan çekerlerdi.Onuda yapmamışlar herifin cesedi nerede bilinmiyor.Birde Arabası son model nasıl bir anda patlama yapabiliyor.

Kardeş bence de ölmedi.Çünkü O an arabasıyla kaza yapmış ve kimse görememiş deniliyor hiç gerçekçi gelmedi düşünün Türkiyede birisi kaza yapsa ya orada ya güvenlik kameraları tarafından görülüyor yada millet tak diye yardıma gidiyor.Şimdi insan düşünüyor koskoca Ülkesinde Güvenlik kamerası da yokmuş.Paul Walkerin Cesedi görünmemiş diyorlar yalan bence Cesed olsaydı hemen fotoğrafını falan çekerlerdi.Onuda yapmamışlar herifin cesedi nerede bilinmiyor.Birde Arabası son model nasıl bir anda patlama yapabiliyor.

10 kişinin hesabını düşünmek istemiyorum hocam adamcağıza da inşallah ölmüştür denmez o yüzden bekleyip görelim :D

Flim aşmış.Nisana kadar beklemek çok zor olacak.

Son düzenleme:
Paul Walker'a olan saygım nedeniyle filmi izlemicem.

digerleri gibi les olur

Arkadaş Paul nasıl öldü ona şaşırıyorum.Arabasıyla gece kaza yapıyor ve bu arabayı sabah görüyorlar.Hiç mi patlama sesi çıkmıyor da millet duymamış.Gece kaza olacakta kimse göremeyecek hiç inanılır gibi değil.
Gece kaza yapmadı ki, o nerden çıktı? Kazadan kısa bi süre önce çekilmiş bi resmi vardı hatta arabayla beraber. (https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/03/article-2533438-1A6749E400000578-395_634x423.jpg) 72km hız limiti olan yolda 130/150 km hızla gidiyorlarmış, tekerler 9 yıllıkmış (araba genelde showroomlarda duruyor, sürülmüyormuş).

Kaynak: Investigators: Speed killed Paul Walker - CNN.com
Kazanın gündüz olduğunun ispatı: Paul Walker Crash -- The Moment Of Impact & Massive Inferno | Celebrity Videos | TMZ.com

Cesedinin fotoğrafının çekilmemesi de normal, yanmış vücudu.

Filme daha çok var nasıl bekeleyeceğiz o kadar bilmiyorum.
Az önce fragmandaki müziği indirdim feci bişey,Ortalığa dümeden faydalanmak lazım.

Paul Walker'in hala filmleri cikiyor hayret :confused:

Geri
Üst Alt