- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.638
- 3.073
paul walker reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamli son disinda pek begenmedim, fast and furious neden bukadar tutuldugunu da pek anlamadim, gerci genclike hitap ediyor güzel bayanlar güzel arabalar yaris action da cabazi derkene tutulmus durumda ve heralde bu gidisle bir 10 bölümü bulur
3 film daha cekmeyi düşünüyolarmişanlamli son disinda pek begenmedim, fast and furious neden bukadar tutuldugunu da pek anlamadim, gerci genclike hitap ediyor güzel bayanlar güzel arabalar yaris action da cabazi derkene tutulmus durumda ve heralde bu gidisle bir 10 bölümü bulur
anlamli son disinda pek begenmedim, fast and furious neden bukadar tutuldugunu da pek anlamadim, gerci genclike hitap ediyor güzel bayanlar güzel arabalar yaris action da cabazi derkene tutulmus durumda ve heralde bu gidisle bir 10 bölümü bulur
bizim zamaninda sorguladigim bir filim vardi. polis acadeymisi.
bilmem kac tane bölüm piyasaya sürmüslerdi. 1-2 bölüm yaparsin sonra suyu cikar bence ama belli ki tutan cok var.
Tekrarinin olmasi gereken tek filim vardir bence oda james bond.

6 da oyleydi.son filmin adının sadece furious 7 olması da güzel gönderme olmuş ( fast is gone R.i.P)