Furious 7 (3 Nisan 2015)

Cuma günü vizyonda.

Paul Walker'ın hatrına filmi sinemada izlemeyi düşünüyorum.

Toplam sıralamada ilk 3 günde en çok izlenen 10.film olmuş, yabancı filmler arasında 1. yeni rekor.

Hastamız olduğu icin henüz izleme fırsatım olmadı. Sanırım 2 hafta daha izleyemeyeceğim. Yapılan yorumlar beklentimi iyice arttırıyor.

anlamli son disinda pek begenmedim, fast and furious neden bukadar tutuldugunu da pek anlamadim, gerci genclike hitap ediyor güzel bayanlar güzel arabalar yaris action da cabazi derkene tutulmus durumda ve heralde bu gidisle bir 10 bölümü bulur

anlamli son disinda pek begenmedim, fast and furious neden bukadar tutuldugunu da pek anlamadim, gerci genclike hitap ediyor güzel bayanlar güzel arabalar yaris action da cabazi derkene tutulmus durumda ve heralde bu gidisle bir 10 bölümü bulur

bizim zamaninda sorguladigim bir filim vardi. polis acadeymisi.
bilmem kac tane bölüm piyasaya sürmüslerdi. 1-2 bölüm yaparsin sonra suyu cikar bence ama belli ki tutan cok var.
Tekrarinin olmasi gereken tek filim vardir bence oda james bond.

3 film daha cekmeyi düşünüyolarmiş

Zaten 10 bölüm seri olacak diye açıklama geldi yapımcı şirketten.

Her serisini defalarca izlemiş biri olarak bu serisini de sinemada izledim. Ayrıca internete de sinema çekimi - altyazı şeklinde düşmüş, oradan da izledim. Harika bir film olmuş. Her sahnesiyle. Sonu çok anlamlıydı. "Daima kardeşim kalacaksın.. " Tokyo ile bağlamaları daha da anlamlı. Tek memnun kalmadığım yönü ise Tokyo'daki Dom ve Sean'ın yarışını göstermemesi. Ben senelerce bunu beklemedim ama maalesef göstermediler. 8. seri ise çıkacakmış, film New York'ta geçecekmiş. Tahminimce 2017 civarı çıkar. Belki daha erken.. Ayrıca Owen Shaw'ın ölmemesi de biraz garip olmuş. Herif uçaktan düştü lan! :oley: Eğer uçaktan düşen Shaw ölmemişse Gissele'de ölmemiştir, sıradaki seri çok heyecanlı olacak. Gel de bekle şimdi..

Bu arada filmin izlenme sayısı. 6. seriye 529.681'lik fark atmış.
11113867_443835985791032_8200269722408465627_n.jpg

bizim zamaninda sorguladigim bir filim vardi. polis acadeymisi.
bilmem kac tane bölüm piyasaya sürmüslerdi. 1-2 bölüm yaparsin sonra suyu cikar bence ama belli ki tutan cok var.
Tekrarinin olmasi gereken tek filim vardir bence oda james bond.

haklisin police academy hatirliyorum ilk 2 veya 3 bolüm fena degildi sonra ayipdir söylemesi b.okunu cikardilar heralde bir 8 tane film cektiler. ama nekadar kötü de olursa olsun eger o film para kazandiriyorsa durmadan devami gelir.

güzel filmdi cok begendim

Güzel uçtular oradan oraya, oradan oraya buna rağmen iyiydi. Çekimler falan zaten içine çekiyor insanı.

son filmin adının sadece furious 7 olması da güzel gönderme olmuş ( fast is gone R.i.P)

Geri
Üst Alt