GSC Portal Furkan Galatasaray'dan Kopuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın Yılmaz'la Yiğit gereksizlerine verdiğimiz parayı şu çocuğa veremiyoruz yani öyle mi? Yazıklar olsun ulan size!

Murat Özyer ve bu rezilliğin diğer sorumluları, bu hayatta alıp vereceğiniz son nefesinize kadar bütün acı ve kederler üzerinizde olsun. İnşallah, rabbim size 1 gün bile gün yüzü göstermesin.

Bazı yorumları görüyorum, hakikaten 3. değil 5. dünya ülkesi burası.
Halkı çürümüş bir toplum olmuşuz.

biraz yatırım yapsalar şu takım iyi yerlere gelir ama

çıldırtıyolar beni

Furkan Aldemir en önemli oyuncularimizdan bir tanesi, onu kaybetmek intihar olur. Ben sahsen basket kadromuzu (Jawai haric) futbol a takim kadrosundan daha sempatik buluyorum.

""hakkımda çıkan haberler için açıklama yapmak istedim.

nba'de oynamak her oyuncunun olduğu gibi benim de en büyük hayallerimden biri. ve bu hayallerim doğrultusunda son günlerde kendim için olumlu şartlar oluştu. ailem ve menajerlerimle şartları değerlendirdik ve amerika'daki sistemin benim kariyerim adına daha verimli olacağı kanısına vardık. ama şunun bilinmesini isterim ki; galatasaray'daki kariyerim boyunca her zaman bu renkler için savaştım, sahada bu renkler için fedakarlık yaptım. yeri geldiğinde takımdaki çoğu arkadaşımın yaptığı gibi sakatken sahaya çıktım. sahada sadece bu camianın başarısı için ter döktüm.

ayrıca sanıldığının aksine ekonomik sebeplerle değil türkiye'deki basketbol gelişimimi bir üst seviyeye taşımak için gitmeye karar verdim. bu bağlamda galatasaray kulübünden geçmiş alacaklarım dışında bir talebim olmadan ve kontrat haklarımı kullanmadan ayrılıyorum. galatasaray camiasının bizlere aşıladıkları etik değerleri ve saygıyı karşılıklı koruyacağımıza inanıyorum.

galatasaray'a ilk geldiğimde hayallerimden biri de bu renklerden ayrılırken gittiğim adresin başka bir avrupa kulübü değil nba olmasıydı. bunu gerçekleştirmiş olmanın da gururunu yaşamaktayım. şimdiki hedefim daha önce bu ligde türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiş ve şu an temsil eden ağabeylerim gibi başarılı olmak. bunun için sabır ve azmin önemli olduğunun farkındayım.

allah'ın izniyle sakatlıksız ve güzel bir şekilde kariyerime hayırlı başarılar katmak istiyorum. kariyerim boyunca bana destek olan takım arkadaşlarıma, koçlarıma, ağabeylerime ve taraftara teşekkürü borç bilirim.

dualarınızı eksik etmeyin. allah utandırmasın..."

Yolu acik olsun. nba ye gidiyormus. Umarim basarili olur ne kadar üzülsemde gitmesine

"Hakkımda çıkan haberler için açıklama yapmak istedim.

NBA'de oynamak her oyuncunun olduğu gibi benim de en büyük hayallerimden biri. Ve bu hayallerim doğrultusunda son günlerde kendim için olumlu şartlar oluştu. Ailem ve menajerlerimle şartları değerlendirdik ve Amerika'daki sistemin benim kariyerim adına daha verimli olacağı kanısına vardık. Ama şunun bilinmesini isterim ki; Galatasaray'daki kariyerim boyunca her zaman bu renkler için savaştım, sahada bu renkler için fedakarlık yaptım. Yeri geldiğinde takımdaki çoğu arkadaşımın yaptığı gibi sakatken sahaya çıktım. Sahada sadece bu camianın başarısı için ter döktüm.

Ayrıca sanıldığının aksine ekonomik sebeplerle değil Türkiye'deki basketbol gelişimimi bir üst seviyeye taşımak için gitmeye karar verdim. Bu bağlamda Galatasaray kulübünden geçmiş alacaklarım dışında bir talebim olmadan ve kontrat haklarımı kullanmadan ayrılıyorum. Galatasaray camiasının bizlere aşıladıkları etik değerleri ve saygıyı karşılıklı koruyacağımıza inanıyorum.

Galatasaray'a ilk geldiğimde hayallerimden biri de bu renklerden ayrılırken gittiğim adresin başka bir Avrupa kulübü değil NBA olmasıydı. Bunu gerçekleştirmiş olmanın da gururunu yaşamaktayım. Şimdiki hedefim daha önce bu ligde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiş ve şu an temsil eden ağabeylerim gibi başarılı olmak. Bunun için sabır ve azmin önemli olduğunun farkındayım.

Allah'ın izniyle sakatlıksız ve güzel bir şekilde kariyerime hayırlı başarılar katmak istiyorum. Kariyerim boyunca bana destek olan takım arkadaşlarıma, koçlarıma, ağabeylerime ve taraftara teşekkürü borç bilirim.

Dualarınızı eksik etmeyin. Allah utandırmasın..."

Yolu açık olsun aslanın.İnşallah kariyerini daha iyi yerlere getirir.Daha başarılı olur.Bunun için hücumunu muhakkak geliştirmeli.Yoksa 2 sene sonra döner yine Avrupa'ya.

Kimse gelip burada takimi yari yolda biraktin takimi sattin edebiyatina girmesin. Azicik akli olan insan zaten teklifi kabul edip gider. Arda'yi hic sevmem ama o gittiginde o da kendisi icin dogru olani yapmisti.

Bu arada Furkan'in sozlesmesinde istediginde NBA'ye gidebilir maddesi varmis zaten yani alacaklari ile ilgisi yok sanirim.

Yolu acik olsun, insallah basarili olur.

Furkan..................... ADAMSSON

bu işteki bütün sorumluların Allah belaını versin özellikle murat özyer ii yakan biraraya gelmesin inşallah..

Yasin= 2.5 Milyon Euro+ 1 Küsür Milyon Euro SENELİK GARANTİ ÜCRET

Gereksiz olan basetbol şubesi değil de başka bir şey veya başkaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt