Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Çok beğeniyorum büyük oyuncu olabilir.
Attığı golde olağanüstü.
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısa boylu topçu olmazBunu bilmem de bir Eskişehir'de bir çocuk var 28 yada 26 numaraydı. Boyu kısa ama acayip bir oyun görüşü var. Alıp denenebilir.
kısa boylu topçu olmaz
Boş yapma demene katılıyorum da Pjanic yazınca şok oldum ben mi yanlış hatırlıyorum dedim baktım adamın boyu 1.78 miş. Modric de 1.72 çok kısa değil bu oyuncular başka harika örnekler varYa boş yapmaModriç Pjaniç ne
![]()
Boş yapma demene katılıyorum da Pjanic yazınca şok oldum ben mi yanlış hatırlıyorum dedim baktım adamın boyu 1.78 miş. Modric de 1.72 çok kısa değil bu oyuncular başka harika örnekler varMaradona de mesela
![]()
Bu nefutbolculuğunu bilmem ama genclerin 19 yasındaki ilker karakas adlı futbolcusu da gelecek vaad ediyor, acilen çökmek lazım. takımını bu denli benimsemesi önemli.
1,78 in nesi kısa yaZaten benim dediğim elemanda 1.50 değil bu adamlar genelde kısa oyuncular diğerlerine göre
1,78 in nesi kısa ya? Basketbol takımı için demiyorsan 1,78'e kısa futbolcu denmez . Bence ben daha kısa biliyordum yaz kurtul
![]()
güzel gol atti onun disinda kendisi hakkinda çok seyler bilmiyorum
daha çok takip ederiz artik
Hmm dur bi biradere cevap verelim ozaman . Transfermarkt'tan yardım alalım . Liverpool'da 6 orta saha gözüküyor 4 'ü Pjanic'ten kısa . City'de 8 orta saha gözüküyor 6'sı Pjanic'ten kısa. Chelsea'de 6 orta saha gözüküyor 3'ü Pjanic'ten kısa bunları rastgele EPL'den aldım . Üst düzey takımlar defansif olanların daha uzun olmasına rağmen Pjanic oyun kurucu olup oyun kurucuların daha kısa olmasına rağmen seni kırmayalım dedik genel aldık . Sadece daha ofansifleri ve oyun kurucuları alsaydım durum senin tezini daha da berbat bir şekilde çürütürdü . Buarada uzun olanların da ciddi bi kısmı 1-2 cm uzun sadeceBirader günümüz futbolunda kaç tane 1.80 üzeri orta saha oyuncusu var biliyor musun sen? Sayayım mı sen mi araştırırsın? Bu adamlar bunların yanında kısa kalıyor.
hüngür sümük ağlıyor cocuk genclerin halinden dolayı. aidiyet önemli adam olacak cocuk
Aidiyet değil önemli olan eğitimdir.hüngür sümük ağlıyor cocuk genclerin halinden dolayı. aidiyet önemli adam olacak cocuk