GSC Scout # Furkan Soyalp

Ercan Kinay

Cezalı
381b3ef4526fbafce45148431b145edc.jpg

Çok beğeniyorum büyük oyuncu olabilir.
Attığı golde olağanüstü.

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Bunu bilmem de bir Eskişehir'de bir çocuk var 28 yada 26 numaraydı. Boyu kısa ama acayip bir oyun görüşü var. Alıp denenebilir.

Aynı gorusteyim.. Furkan da iş var.. Mumkunse hemen takıma kazandırılmalı..

futbolculuğunu bilmem ama genclerin 19 yasındaki ilker karakas adlı futbolcusu da gelecek vaad ediyor, acilen çökmek lazım. takımını bu denli benimsemesi önemli.

Boş yapma demene katılıyorum da Pjanic yazınca şok oldum ben mi yanlış hatırlıyorum dedim baktım adamın boyu 1.78 miş. Modric de 1.72 çok kısa değil bu oyuncular başka harika örnekler var :D Maradona de mesela :D

Zaten benim dediğim elemanda 1.50 değil bu adamlar genelde kısa oyuncular diğerlerine göre

2000 dönemi emre-okan-suat hissi yarattı bende...kısa,ileri geri koşuyor,pas özelliği var,fizik olarakta zayıf değil...yine de 3-4 maçlık performans belirleyici olmaz..istikrar konusu soru işareti

1,78 in nesi kısa ya :D ? Basketbol takımı için demiyorsan 1,78'e kısa futbolcu denmez . Bence ben daha kısa biliyordum yaz kurtul :)

Birader günümüz futbolunda kaç tane 1.80 üzeri orta saha oyuncusu var biliyor musun sen? Sayayım mı sen mi araştırırsın? Bu adamlar bunların yanında kısa kalıyor.

güzel gol atti onun disinda kendisi hakkinda çok seyler bilmiyorum

daha çok takip ederiz artik

Birader günümüz futbolunda kaç tane 1.80 üzeri orta saha oyuncusu var biliyor musun sen? Sayayım mı sen mi araştırırsın? Bu adamlar bunların yanında kısa kalıyor.
Hmm dur bi biradere cevap verelim ozaman . Transfermarkt'tan yardım alalım . Liverpool'da 6 orta saha gözüküyor 4 'ü Pjanic'ten kısa . City'de 8 orta saha gözüküyor 6'sı Pjanic'ten kısa. Chelsea'de 6 orta saha gözüküyor 3'ü Pjanic'ten kısa bunları rastgele EPL'den aldım . Üst düzey takımlar defansif olanların daha uzun olmasına rağmen Pjanic oyun kurucu olup oyun kurucuların daha kısa olmasına rağmen seni kırmayalım dedik genel aldık . Sadece daha ofansifleri ve oyun kurucuları alsaydım durum senin tezini daha da berbat bir şekilde çürütürdü . Buarada uzun olanların da ciddi bi kısmı 1-2 cm uzun sadece :) yani BİRADER ben araştırdım ve Pjanic kısa bir oyuncu değildir . Pjanic yazarken 1,78 olduğunu bilmiyordun ki bu olabilir hepimiz yanılabiliriz sıkıntı senin hadi ya o kadar var mıymış demek yerine tezini daha da dandik şekilde savunman .

Bursa ve Trabzon iki maden, Altinordu zaten malum

Fatih hocam elindeki yerli oyuncu veritabanini sonuna kadar kullanacaktir, yazin guzel genc bir bench kuracagiz

Geri
Üst Alt