futbol 11

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
sizlere çok zevkli bir oyun tanitmak istiyorum.

Futbol 11 adli oyunda sizlere her bir pozisyon için bir ülke veriliyor ve o pozisyonu o ülkede bir oyuncuyla doldurmaniz gerekiyor. Oyunun 3 farkli difficulty seviyesi var normal Mode den cikardigim Ilk kadro söyle oldu
AF1EFF48-2948-4808-B121-7F110F7838BC.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
İngiliz kaleci istedi
Joe Hart yazdım kabul etmedi dümbük

İngiliz kaleci istedi
Joe Hart yazdım kabul etmedi dümbük
Kalecinin ingiliz olmasina gerek yok. Oyun sana bir tek ülkeyi gösteriyor o ülkeye göre herhangi bir pozisyonun oyuncusunu seciyorsun ardindan ülke degisiyor. Yanliz dikkat etmen gerekiyor cünkü diyelim son pozisyonu kaleci olarak biraktin ve kaleci pozisyonu için dandik bir ülke belirlerse takili kalabilyiyorsn

Normal denedim - ilginçmiş ama her oyuncuya tek poziyson sabitlemeleri enteresan olmuş

Amerikan Fasli Fildişi'nde sıkıntı yaşadım

winningeleven.png

Ben de böyle bir şey yaptım.

IMG_6841.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalecinin ingiliz olmasina gerek yok. Oyun sana bir tek ülkeyi gösteriyor o ülkeye göre herhangi bir pozisyonun oyuncusunu seciyorsun ardindan ülke degisiyor. Yanliz dikkat etmen gerekiyor cünkü diyelim son pozisyonu kaleci olarak biraktin ve kaleci pozisyonu için dandik bir ülke belirlerse takili kalabilyiyorsn
ulan yuh be ben de mevki mevki düşündüm oyunu anlamadığım için sürem bitti neyse küfür etmicem

Geri
Üst Alt