Futbol Dünyasını Sarsan Skandal: Tecavüz, Pedofili, Pjanic Transferinde Usulsüzlük

17798.jpg

transfermarkt in kirli olduğu belliydi zaten, kulüp olarak dava açmamız lazım bunlara. bizim ülkede özellikle fb,bjk ve trabzon suni rakamlarla kamuoyu nazarında oyuncuları daha değerli gösterip algı manipülasyonu yaptırıyorlar bu siteye.

Bu sitenin itibarının tamamen yok edilmesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu​

• Futbolcuların %80’i nargile içiyor. Hatta PSG’de bir dönem futbolcular nargilelerini deplasmana da götürüyorlardı. Futbolculardan Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu.

Aaaa bu ben xd. Izine gittiginde bütün esyalari götürürüm hep

starbuzz blue mist

Anlattıklarının içinde en masumu matuidi ile lemina.
Biri Suriyeli gibi nargile içmiş diğeri de ülke tanıtımı için para almış, hayır almayıp ne yapacaktı Gabon diye bir ülkeyi kim hayrına reklam eder ki lan. Parayla reklamını yaptığın dua etmeleri gerekir.

Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu​

• Futbolcuların %80’i nargile içiyor. Hatta PSG’de bir dönem futbolcular nargilelerini deplasmana da götürüyorlardı. Futbolculardan Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu.

Aaaa bu ben xd. Izine gittiginde bütün esyalari götürürüm hep

bizde ise bile getiren oluyordu

cok sövüyordum böylelerine

+Sierra Leone FA, pandeminin tamamı boyunca, özellikle de Benin'e karşı eleme maçında sahte COVID testleri yaptı. Diğer ulusların ve/veya kulüplerin de sahte belgelere sahip olduğundan şüpheleniliyor, ancak bu doğrulanmadı.

+ Spezia'dan bir oyuncu kayboldu. Olay, insan kaçakçılığı sorunları ve kulüp başkanı tarafından Nijerya'da kurulan bir akademiyle bağlantılı.
Yasal uyarı: Bu haber Gscimbom.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Dün ben bu yayını izliyordum ama Fransızcam olmadığı için gram anlamadım bu adamlar 70 k niye toplandı diye sorguluyorum :D

Parayı bulan sapitiyor. Arpaniz mi cok geldi lan.

Geri
Üst Alt