Futbol Takımı Antrenman | GSTV

çok güzel, bu kadar şatafatlı maç öncesi antrenmandan sonra yeniliriz diye tek korkan benim galiba. İyi dalga geçerler. :(

Güzel bir organizasyon olmuş. Taraftar oyuncu bağı üst seviyede. Yarın ki macin sonucu ne olursa olsun, kimden ne tepki gelirse gelsin (kötü bir sonuçta) hiç önemli değil.

Tamam şimdi böyle ezberden konuşunca 18-19 sene galip alamayan bir Galatasaray dan bahsediyor herkes ama orda ne tür pisliklerle karşılaşıp ne hatalarla kaç maç yenildigimizi bilirim. Kafası yarilanlarimiz bile olmuştu. Neyse sonuç olarak kupa kaldırdığımız stada gidiyoruz, yeneriz yeniliriz çok sıkınti değil önemli olan 21. Şampiyonluk.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hasanla ümit topçularla tek tek konuşmuş, her türlü psikolojik baskı ve fiziksel şerefsizlige hazır olmalıyız. Futbol olarak zaten onlardan iyiyiz

Simdi geldim tekrari internete dusermi izleyerdim

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

15 bin kişi var mıdır ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar olaydan sonra yenilirsek çok tatsız olur ya şahsen onlar yapsa böyle bişey büyük maytap geçerdim heralde

Sampiyon cimbom yazdiracagiz,bugun bir kez daha Emin oldum bu konuda

onlarda karınca kararınca bişiler yapmaya çalısmıslar

DYbVbpxXcAA7nUS.jpg

Yabancı kaynaklarda haber olmaya başladı.

Bu kadar olaydan sonra yenilirsek çok tatsız olur ya şahsen onlar yapsa böyle bişey büyük maytap geçerdim heralde

bu sadece fenerbahce macı için yapılmadı.sezonun geri kalanı için,ŞAMPİYONLUK için yapılan bi antrenmandı.bunu anlayın artık.

Helal olsun yönetime şu Dursun denen herifin 30 yılda düşünüp yapamayacağı işleri 30-60 günde yaptı..

Bunu maç öncesi antrenman olarak değil de takıma ligin son maçlarında genel olarak bir destek olarak görüyorum.
Elbette yarınki maçın önemi de büyük herkes için kimse çaktırmasa da, ama yine de katılım ve atmosferin zararı değil faydası olacaktır. Harika kareler yakalanmış, giden destek veren herkesin ayağına sağlık

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt