Futbol Takımı Ücretlerine İlişkin Açıklama

Kaç futbolcu var indirimi kabul etmeyen açıklanması lazım

Yamuka bak. Her takimda indirim hamlesi oldu. Bizimki hem indirime karsi, bir de utanmadan 3 senelik sözlesme istiyor.

Keske borcumuz yari yükseklikte olsaydi ve kadroda 1-2 alternatif daha olsaydi. O zaman onu kadro disi birakirdim ve ocak ayinda teklif gelirse bile salmazdim.

Niye? Birisi Galatasaray şirketi diğeri a b c şirketi diye mi?

Pandemi olmasa indirime gitmemelerini anlayisla karsilarim. Ama ortada pandemi var. Kac ay yatti bu adamlar. Kluplerin gelirleri yari yariya dustu. Yapacagin indirim yuzde 15 yaw 4.5m alirken 4e dusecek alt tarafi. Bir de gidip yillik maasi 50k bile olmayan insanlarla kiyasliyorsun

Kaç futbolcu var indirimi kabul etmeyen açıklanması lazım
O açıklandı 2 kişiymiş. Ama isimleri açıklanıp sözleşmeleri de alacaklarına karşılık ellerine verilmeliydi bu daha doğru olurdu. Yani maaşını ödeyemiyoruz ya indirimi yap yada bu sezonki alacaklarına karşılık bonservisini verelim denilmeliydi.

Pandemi olmasa indirime gitmemelerini anlayisla karsilarim. Ama ortada pandemi var. Kac ay yatti bu adamlar. Kluplerin gelirleri yari yariya dustu. Yapacagin indirim yuzde 15 yaw 4.5m alirken 4e dusecek alt tarafi. Bir de gidip yillik maasi 50k bile olmayan insanlarla kiyasliyorsun
Şirketler de devletin bazı kurunları da kaç ay yattı Sami.

Şirketler de devletin bazı kurunları da kaç ay yattı Sami.

E yatti da kac kisi kisa odenekle maas aldi haberin var mi? Ne uzatiyorsun asgari ucretle calisan milyonlar var bu ulkede en kral beyaz yaka 5 6 aliyor ogretim gorevlisi 8k fln bak. Bunlar indirime gitse maas mi kalir ellerinde ne anlatiyorsun yaw

E yatti da kac kisi kisa odenekle maas aldi haberin var mi? Ne uzatiyorsun asgari ucretle calisan milyonlar var bu ulkede en kral beyaz yaka 5 6 aliyor ogretim gorevlisi 8k fln bak. Bunlar indirime gitse maas mi kalir ellerinde ne anlatiyorsun yaw
Lan indirime mi gitsin diyorum ben? Bu pandemi bu çalışan insanlar mı yarattı ve indirim, tasarruf istiyor şirketler diyorum.

Ne alakası var bu indirim ile? Kendi isteği ile indirim yapan oldu mu? Soru bu
Nasıl ne alakası var? Şirketler pandemi nedeniyle bunu mücbir sebep gösterip kaç kişiyi tazminatsız işten çıkardı. Sen bu insanlarla bu futbolcuları karşılaştırıyorsun. bazı şirketler belki indirim bile yapmıştır maaşlarında çalışanların ortada sonuçta mücbir bir sebep var durup dururken olmuyor bunlar sonuçta burada yönetimin yanlışı bu iki kişinin bonservislerini gerekirse ellerine verip göndermeliydi.

Nasıl ne alakası var? Şirketler pandemi nedeniyle bunu mücbir sebep gösterip kaç kişiyi tazminatsız işten çıkardı. Sen bu insanlarla bu futbolcuları karşılaştırıyorsun. bazı şirketler belki indirim bile yapmıştır maaşlarında çalışanların ortada sonuçta mücbir bir sebep var durup dururken olmuyor bunlar sonuçta burada yönetimin yanlışı bu iki kişinin bonservislerini gerekirse ellerine verip göndermeliydi.
Kendi isteği ile diyorum. KENDİ İSTEĞİ İLE

Güzel bir hamle yapmışız. Fifa’nın bildirimi elimizi kuvvetlendiriyor.

Feghouli ve Belhanda’yı kadro dışı bırakmak farz oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu lanet bosman olmasaydi da kapinin önüne koyabilseydik keske sunlari

Geri
Üst Alt