Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.474
- 106.090
- 4.738
2 3 mactir soyluyorum bu karaktersizleri kadro disi birakmazsak gelecek sene de cöpe gidecek. Takim icinde de huzursuzluk cikartiyorlardir eminim.Bence de bırakılmaları gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 3 mactir soyluyorum bu karaktersizleri kadro disi birakmazsak gelecek sene de cöpe gidecek. Takim icinde de huzursuzluk cikartiyorlardir eminim.Bence de bırakılmaları gerekiyor.
Aynı takımdan herkes yapmış işte kendi isteği ile bu 2 kişi hariç.Kendi isteği ile diyorum. KENDİ İSTEĞİ İLE
2 3 mactir soyluyorum bu karaktersizleri kadro disi birakmazsak gelecek sene de cöpe gidecek. Takim icinde de huzursuzluk cikartiyorlardir eminim.
Yapmak zorunda değil diyorum o zaman. Bana gelip işveren dese: 15% indirim?Aynı takımdan herkes yapmış işte kendi isteği ile bu 2 kişi hariç.
Eskiden olsa bu dediğine gulerdim çunku terim baya disiplinli idi.Şimdi değişmiş, çok imtiyaz veriyor.
Yüzde 15 indir sen topçu tabi ayağını uzatmaz o topa.Kafamıza göre maaşlara indirim yapabiliyoz mu yaw. Sonra topçu neden oynamadı oynamaz tabi
GSCimbom Mobile App
Oyuncularin pandemiden dolayi hic biri bunu kabul etmek zorunda degildir. Isin etik konusu ayri, diger tarafta da bu isin de hukuk boyutu var. O saydigin takimlarin oyunculari kendide boyle bir talebi onayladiktan sonra yapildi, oyle yoneticilerin kendi kafalarina gore karar verme durumu soz konusu degil suan bizde 2 oyuncuda oldugu gibi. Cunku mahkemelik olursun. FIFA da zaten bir araya gelip uzlasin diyor, gidip kendi kafaniza gore maaslari indirebilirsin demiyor.Takımın tamamımı yapıp 2 oyuncu yapmıyorsa bence doğru yapılmış sonuçta hiç bir şey yokken yapılmıyor bu ortada mücbir bir sebep var. Eğer sen bunu yapmasan bu sefer indirim yapan oyuncular biz salakmıyız da indirim yaptık der mesela. Juve, Barca, Real gibi takımlar bile tüm futbolcularına yaptı bu indirimi ama yanaşmayan oyuncuyu göndereceksin işte gerekirse alacaklarına karşılık vereceksin bonservisini eline burada yönetimin yaptığı yanlış bu 2 oyuncuyu gönderememesi.
fegh'in parasını verin ya da kadro dışı bırakın sabote ediyor %15 için