Futbol Takımı Ücretlerine İlişkin Açıklama

2 3 mactir soyluyorum bu karaktersizleri kadro disi birakmazsak gelecek sene de cöpe gidecek. Takim icinde de huzursuzluk cikartiyorlardir eminim.

Eskiden olsa bu dediğine gulerdim çunku terim baya disiplinli idi.Şimdi değişmiş, çok imtiyaz veriyor.

Kafamıza göre maaşlara indirim yapabiliyoz mu yaw. Sonra topçu neden oynamadı oynamaz tabi

GSCimbom Mobile App

rezalet bi açıklama

yönetim acilen istifa etmeli

Takımın tamamımı yapıp 2 oyuncu yapmıyorsa bence doğru yapılmış sonuçta hiç bir şey yokken yapılmıyor bu ortada mücbir bir sebep var. Eğer sen bunu yapmasan bu sefer indirim yapan oyuncular biz salakmıyız da indirim yaptık der mesela. Juve, Barca, Real gibi takımlar bile tüm futbolcularına yaptı bu indirimi ama yanaşmayan oyuncuyu göndereceksin işte gerekirse alacaklarına karşılık vereceksin bonservisini eline burada yönetimin yaptığı yanlış bu 2 oyuncuyu gönderememesi.
Oyuncularin pandemiden dolayi hic biri bunu kabul etmek zorunda degildir. Isin etik konusu ayri, diger tarafta da bu isin de hukuk boyutu var. O saydigin takimlarin oyunculari kendide boyle bir talebi onayladiktan sonra yapildi, oyle yoneticilerin kendi kafalarina gore karar verme durumu soz konusu degil suan bizde 2 oyuncuda oldugu gibi. Cunku mahkemelik olursun. FIFA da zaten bir araya gelip uzlasin diyor, gidip kendi kafaniza gore maaslari indirebilirsin demiyor.

Ama su kisma katiliyorum; o kabul etmeyen 2 oyuncuyla bu durumdan sonra artik kendilerine kulup bul demeliydiler ya da bonservislerini eline verip gule gule diyecektik.

fegh'in parasını verin ya da kadro dışı bırakın sabote ediyor %15 için

Dogrudan seyircinin kucagina atmiyor yonetim isim vermeyerek.

Bir sekilde insafa gelir o ikisi diye hala umit ediyorlar. Bunda anlasilmayacak bisey yok.

Fifaya giderlerse kendi kendileeini ifsa ederler. O.zaman da sadece paralarini alirlar pandemi doneminde fifa extra ceza vermez. Dunyada durum ortada.

Bence yonetim dogru hamle yapmis.

Şu ikili kadro dışı bırakılsın ve Yönetim hemen seçim kararı alsın
Hoca ile aralarında bir sorun olmasa bile şu son durumlardan sonra bir şeyler olduğu açık
Bizim için en hayırlısı seçim olur

Tamam sözleşme verdiğin adamın maaşını indirmesini bekleyemezsin ama şu anda dünyada 100 yılda bir yaşanan bir olay var.Kuluperin en büyük geliri olan stad gelirleri sıfırlanmış üstüne birsürü gelir düşmüş.Dunyada hemen her kulüp bu dönemde bunu ister.Bu kadar astronomik ücret alan adamlar da bunu yapacak kusura bakmasınlar..

Bu bedevileri kadro disi birakamiyorsaniz konusmayin en iyisi.

Avukatınla konuşursun, FIFA ile iletişime geçersin ona göre hareket edersin. Gerekiyorsa, yüzde 15 az öder mahkemeye gitmeyi göze alırsın aldığın tavsiyelere göre.

Ama böyle bir açıklama yapmak hakikaten iş bilmezlik.

Kulübe hiç bir katkısı olmayan bir açıklama.

Yönetimin artıları olduğu kadar, bu kadarı da tam saçmalık diyebileceğimiz bayağı hadiseleri de var.

Bu paylaşım bende tarifi zor hisler oluşturdu:

Bu açıklama;

- zamansız bir boşanım

- akıllara durgunluk veren bir saftoriklik

- ibreti alem seviyesinde bir gereksiz iş

- bir akıl tutulma anının gafleti

- kendini ihbara varan bir dürüstlüğun ilanı

- postmodern bir şeffaflık hamlesi

Iyidir veya kötüdür, dogrudur veya yanlisdir
Ama oyuncunun sözlesmesi varsa öyle kafana göre indirim yapip ödeme yapamasin!

FIFA‘ya basvursalar hakli cikacaklar, Kruse FB olayi gibi.

Cok yanlis bir hamle!

Umarım o 2 kişi FIFA'ya başvurur ve paralarını söke söke alırlar. Böyle iş mi olur adamlara zorla indirim yaptırıyorsun. Burada da niye indirim yapmıyorsun falan diyenler çalıştığınız yer size zorla indirim yaptırırsa ne tepki vereceğinizi merak ediyorum. İşin kötü yani futbolculara zorla indirim yaptırmak bir yana bir de bunu övünerek açıklamak tam bir rezalettir. Galatasaray tarihinin en kötü ve karaktersiz yönetimlerinden birine denk geldik.

Galatasaray Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz’in yaptığı açıklamada, bütün futbolculara ekim ayına kadar ödemelerin yapıldığı, indirimi kabul etmeyen iki futbolcuya ise maaşların eksik ödendiğini açıklamasının ardından bu konuda yeni gelişmeler yaşandı. Galatasaray resmi sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Mustafa Cengiz: “Ekim hariç tüm maaşları ödedik! İki kişiye eksik ödedik, onların ne halt yediğini anlatacağım. Bir tane daha var, o bizde değil şu an! Bunlar %15’i kabul etmedi. Toplumun harekete geçmesi gerek. Türkiye ile ilgili bir imaj var. Bizim bir meydan okuma yapmamız lazım.”

Faslı 10 numara Younes Belhanda’nın sarı-kırmızılı ekibi daha önce FIFA’ya şikayet ettiği, aynı şekilde Cezayirli Feghouli’nin de alacaklarının ödenmesi için konuyu FIFA´ya taşıdığı öne sürüldü. Mustafa Cengiz ve resmi sitenin açıklamalarının sebebinin yaşanan bu durumla ilgili olduğu belirtildi.

Geri
Üst Alt