Futbol Takımımız 2021-2022 Sezonu Hazırlıklarına Başlıyor

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Galatasaray Futbol Takımı, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlıyor.

Takımımız, yeni sezon öncesi 14 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek. Antrenörümüz Selçuk İnan yönetiminde hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray Futbol Takımı’nda 14 ve 15 Haziran günü iki ayrı grup hâlinde sağlık kontrolleri yapılacak.

Sponsor hastanelerimizden Liv Hospital’ın Vadistanbul’daki şubesinde gerçekleştirilecek olan sağlık kontrollerinde, hastane önünde medya mensupları için özel bir yer ayrılacak.

Galatasaray, yeni sezondaki ilk resmi müsabakasına ise 20 veya 21 Temmuz günü UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda çıkacak. Hollanda’dan PSV Eindhoven, İskoçya’dan Celtic veya Çekya’dan Sparta Prag takımlarından biriyle eşleşecek olan Galatasaray’ın rakibi, 16 Haziran Çarşamba günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirecek kura çekiminin ardından belli olacak.

Takımımızın bu dönemde oynayacağı hazırlık maçları ile ilgili detaylı bilgi ise daha sonra paylaşılacak.

Selçuk İnan yazmışlar kendileri inanıyor mu acaba buna? Derhal kaybolun!

Muslera(mt)
Okan
Fatih
Omar
Yedlin(mt)
Luyi
Marcao
Ozor(mt)
Emin
Taylan(mt)
Kerem(mt)
Feg(mt)
Oğulcan
Falcao
Babel
Mohamed
Diagne
Jese
Ali yavuz
Yunus

14 topçuyla sezonu açıyoruz ve bunların 5-10 tanesi kadroda olmayacak

Planlamanıza sokayım

Muslera(mt)
Okan
Fatih
Omar
Yedlin(mt)
Luyi
Marcao
Ozor(mt)
Emin
Taylan(mt)
Kerem(mt)
Feg(mt)
Oğulcan
Falcao
Babel
Mohamed
Diagne
Jese
Ali yavuz
Yunus

14 topçuyla sezonu açıyoruz ve bunların 5-10 tanesi kadroda olmayacak

Planlamanıza sokayım

Emre Kılınç , Jimmy Durmaz ?

Bunlarda olacak.

Yüksek ihtimalle Emre Akbaba , Ömer Bayram ve belki de Donk ile sözleşme yapılır..

Emre Kılınç , Jimmy Durmaz ?

Bunlarda olacak.

Yüksek ihtimalle Emre Akbaba , Ömer Bayram ve belki de Donk ile sözleşme yapılır..

Evet onlarda var unuttum ama pek bişey değiştimi sence

Seçim bitip td belli olmadan donk monk antrenmana çıkamaz

Çıkmasında zaten donk ömer nedir

Evet onlarda var unuttum ama pek bişey değiştimi sence

Seçim bitip td belli olmadan donk monk antrenmana çıkamaz

Çıkmasında zaten donk ömer nedir

Sezon açılışı değil de ,fatih terim ile birlikte önümüzdeki hafta başlarlar gibi düşündüm.O açıdan sezon başında olmuş gibi olurlar.

Donk , Ömer nedir diyorsunuz da , hem as sol bek hem yedek sol bek maliyetli yapılamaz şuan ki ekonomik şartlarda.

Aynı şekilde donk içinde Alpaslan gelse bile +1 yedek defans gerekli ortama alışkın uyum sorunu yaşamayacak fiyatı da bu sene uygun olabileceğinden yüksek ihtimalle defansı yedekleyecek +2. kişi donk olur bence.

Luyindama satılırsa işler değişir tabi..

Sezon açılışı değil de ,fatih terim ile birlikte önümüzdeki hafta başlarlar gibi düşündüm.O açıdan sezon başında olmuş gibi olurlar.

Donk , Ömer nedir diyorsunuz da , hem as sol bek hem yedek sol bek maliyetli yapılamaz şuan ki ekonomik şartlarda.

Aynı şekilde donk içinde Alpaslan gelse bile +1 yedek defans gerekli ortama alışkın uyum sorunu yaşamayacak fiyatı da bu sene uygun olabileceğinden yüksek ihtimalle defansı yedekleyecek +2. kişi donk olur bence.

Luyindama satılırsa işler değişir tabi..
Dediğin isimler vasat

Bu vasat isimler birleşincede takım vasatlaşıyo

Ömer demişsin hadi neyse,donk demişsin sineye çekerim ama bunun üstüne daha akbaba,arda,taşdemir vs gibi vasatlarda eklenince olmuyo işte

Dediğin isimler vasat

Bu vasat isimler birleşincede takım vasatlaşıyo

Ömer demişsin hadi neyse,donk demişsin sineye çekerim ama bunun üstüne daha akbaba,arda,taşdemir vs gibi vasatlarda eklenince olmuyo işte

Bunları herkes biliyor zaten , benim tercihim bunlarda demiyorum. Gönül ister tabi Telles yedeği sarrachi olsun ama ekonomik gerçekler var.

Sınırlamanın ne olacağı belli değil, benim kendi tercihim as olacak kısımlar da zar atmamak yedeklerde kumar oynanabilir.

Bunları herkes biliyor zaten , benim tercihim bunlarda demiyorum. Gönül ister tabi Telles yedeği sarrachi olsun ama ekonomik gerçekler var.

Sınırlamanın ne olacağı belli değil, benim kendi tercihim as olacak kısımlar da zar atmamak yedeklerde kumar oynanabilir.
Bu isimleri bildiğimiz için kumar oynamayalım diyosunda esas bu isimlerin zaten ne vereceğini(veremediğini) bildiğimiz için kumar oynamamız gerekiyo,çünkü bişey veremiyolar

Ömerin rakibi karşısına alıp kendince bi sağ bi sol yapıp topu sola çektiğinde kaptırıp un çuvalı gibi yere serilmesine en azından napacağını biliyoruz diyosan oda senin bileceğin iş

Ömer yerine git umut meraşı kirala bak alda demiyorum,akbaba indirim yaptı yıllık 10m tl alacak deniyo salihinde max istediği para oymuş mesela sal akbabayı al salihi change et,alpaslan geliyo rotasyona sal donku,bak eteboyu s ettik aytaç geliyo aytaçı deneyebiliriz ademi denediğimiz gibi

Şimdi biz etebo maliyetsiz ne vereceğini biliyoruz diyerek eteboylada devammı etmeliydik yoo saldık onu daha azına aytaçı deniyoruz işte buna bişey demem

Mecbur değiliz bu sözleşmesi bitenlere

Bu isimleri bildiğimiz için kumar oynamayalım diyosunda esas bu isimlerin zaten ne vereceğini(veremediğini) bildiğimiz için kumar oynamamız gerekiyo,çünkü bişey veremiyolar

Ömerin rakibi karşısına alıp kendince bi sağ bi sol yapıp topu sola çektiğinde kaptırıp un çuvalı gibi yere serilmesine en azından napacağını biliyoruz diyosan oda senin bileceğin iş

Ömer yerine git umut meraşı kirala bak alda demiyorum,akbaba indirim yaptı yıllık 10m tl alacak deniyo salihinde max istediği para oymuş mesela sal akbabayı al salihi change et,alpaslan geliyo rotasyona sal donku,bak eteboyu s ettik aytaç geliyo aytaçı deneyebiliriz ademi denediğimiz gibi

Şimdi biz etebo maliyetsiz ne vereceğini biliyoruz diyerek eteboylada devammı etmeliydik yoo saldık onu daha azına aytaçı deniyoruz işte buna bişey demem

Mecbur değiliz bu sözleşmesi bitenlere

Niye versin abi adam umut meraş'ı kiralık ? geçen sene 30 küsur maçta oynamış adam 1 sene kalmış zaten sözleşmesi bitmesine..

Belki bizde 10 verdik salih'e adam beşiktaş daha ılımlı bir kulüp kafam rahat olsun hem bu sene şampiyonlar ligi de var orada olmayı tercih etmiş olamaz mı?

Marcao , Luyindama , Alpaslan 3 isim ile mi giricez koca sezona...

Ben 3 isim saydım ömer , emre , donk.. diğer isimleri sen karıştırıyorsun..

Niye versin abi adam umut meraş'ı kiralık ? geçen sene 30 küsur maçta oynamış adam 1 sene kalmış zaten sözleşmesi bitmesine..

Belki bizde 10 verdik salih'e adam beşiktaş daha ılımlı bir kulüp kafam rahat olsun hem bu sene şampiyonlar ligi de var orada olmayı tercih etmiş olamaz mı?

Marcao , Luyindama , Alpaslan 3 isim ile mi giricez koca sezona...

Ben 3 isim saydım ömer , emre , donk.. diğer isimleri sen karıştırıyorsun..
Yaw daha iyi ya sözleşmesi bitiyomuş o halde kiralamada değil daha uyguna bonservisinide alabilirsin,yada sözleşmesini uzatsınlar bir sene kiralayalım işte hiç yapılmadımı

Salih gsye gelmek istiyo ve net gsli biliyorum ama parada anlaşamamış akbabaya vereceğin paraya koşar gelir salih,bjkde şl oynamak istemesi değil durum net bilmiyosun farazi konuşuyosun sadece

Marcao luyi alpaslan 3 isimmi demişsin ordada hata var ben 3 isimle girelim dedimmi kaldıki geçen sene koskoca 2. Yarıya elde sadece 3 stoperle girmedinmi emini kiralık gönderip ,ozornu oynatmayıp

Luyi gidecek gibi donkada yol ver,kaan geliyo alpaslan geldi marcao var al bi tane daha scout maliyetsiz yenile işte stoper rotasyonunu mis gibi,niye donkla devam edecekmişiz

Saydığın 3 isimde en devam etmememiz gereken 3 isim ayrıca oda ilginç olmuş,arda ve taşdemir maç başına oynuyo onlar kalsın deseydin yine belki anlardımda dediğin 3 ismin bu sene aldıkları para ort 3-4 m euro bu senede uzarsa 2m euro alacaklar ortalama

Sen farkında değilsin ama bu sokağa attığın 2 m euro küme düşmekten son anda kurtulan basket takımının bütçesi neredeyse

Yaw daha iyi ya sözleşmesi bitiyomuş o halde kiralamada değil daha uyguna bonservisinide alabilirsin,yada sözleşmesini uzatsınlar bir sene kiralayalım işte hiç yapılmadımı

Salih gsye gelmek istiyo ve net gsli biliyorum ama parada anlaşamamış akbabaya vereceğin paraya koşar gelir salih,bjkde şl oynamak istemesi değil durum net bilmiyosun farazi konuşuyosun sadece

Marcao luyi alpaslan 3 isimmi demişsin ordada hata var ben 3 isimle girelim dedimmi kaldıki geçen sene koskoca 2. Yarıya elde sadece 3 stoperle girmedinmi emini kiralık gönderip ,ozornu oynatmayıp

Luyi gidecek gibi donkada yol ver,kaan geliyo alpaslan geldi marcao var al bi tane daha scout maliyetsiz yenile işte stoper rotasyonunu mis gibi,niye donkla devam edecekmişiz

Saydığın 3 isimde en devam etmememiz gereken 3 isim ayrıca oda ilginç olmuş,arda ve taşdemir maç başına oynuyo onlar kalsın deseydin yine belki anlardımda dediğin 3 ismin bu sene aldıkları para ort 3-4 m euro bu senede uzarsa 2m euro alacaklar ortalama

Sen farkında değilsin ama bu sokağa attığın 2 m euro küme düşmekten son anda kurtulan basket takımının bütçesi neredeyse

Adam niye versin güzel kardeşim as oyuncusunu kiralık ? sen verir misin yaa muhammedi kiralık ? 1.5m yakın para basıp almış adam 2-3 bandından aşağı bırakır mı ? yedek sol bek için önerdiğin isime 2-3m para mı basıcaz ?

Salihle mi konuştun? elinde ses kaydı mı var ? sana ulaşan resmi bir belge mi oldu ? nerden biliyorsun ne kadar verip vermediğimizi sen dedikodular üzerine yorum yapıyorsun bence..
kanıtlarsan eyvallah başım üstüne...

Her sezon şanslı olacaksın diye bir durum yok 3 kupada oynayan takım 3 stoper ile o sezona başlayamaz.. birisi 3-4 aylık sakatlık yaşasa bittin.
Aynı şekilde kaan ayhanla da ilgili resmi belgen varsa eyvallah...

Taşdemir sürekli sakatlanan bir adam yedek bek olarak yola çıkamazsın , ardanın olduğu bölge dolu babel , feg , kerem hatta emre kılınç , alınırsa onyekuru olmazsa yeni x isim..

Bek oyuncusu olmadan açıyoruz sezonu.

Ne sağ bek var ne sol bek.

Geri
Üst Alt