Futbola Dair Bu Seneki Hayaliniz Nedir?

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Öncelikle başlık futbol konuşmak için açılan teknik taktik başlığı değil. Gereksiz de bulabilirsiniz, bu ne diyebilirsiniz; saygı duyuyorum. Ama 2 senedir TFF tarafından bize yapılanlar, hocaya yapılanlar, uğradığımız haksızlıklar; en son olarak da dünkü güzel galibiyetin ardından hoca basın toplantısında sandalyeden kalkar almaz cezasının açıklanması, biraz önce de utanmadan, yüzsüz bir şekilde bizi tebrik etmelerinden sonra bu seneki hayalim şu şekilde oluştu:

Kupayı almamız zor elbet. Ama grupta lider olup direkt 16’ya kalsak biraz kura şansıyla da bir yarı final oynasak ve bu TFF bizi yine tebrik etse biz de resmi hesabımızdan,

“Sizin tebriğinizi kabul etmiyoruz şikecilerin federasyonu, bu başarıyı size rağmen aldık” şeklinde tek cümlelik bir açıklama yapsak. Hatta sonuna da küfür serpiştirsek. İnanılmaz doluyum o kele karşı.

Kupayı alıp yapsak efsane olur da..

Bjk ve fener galibiyeti
Avrupada en kotu yarı final

Şu yeni kurulan kadro Avrupa 'da son 16 ya kalabilir ve ligde bir sonraki sene için Avrupa 'ya katılım hakkı kazanabilirse benim için çok başarılı bir sene geçirmiş olur

İlerleyen senelerde istikrarlı hale getirerek ama Avrupa ligi ama Konferans Ligi sürekli son 16 'da filan olması lazım bizim takımın

2.kez hayali bile güzel

361935.jpg

D6wzlxMXkAASoPE.jpg

takımımız gencecik gerçekten yense de yenilse de bu takım heyecan veriyor bana

ama saha kenarına baktığımda o heyecan ölüyor, her güzel şeye karanlık örtü örtülüyor

bu güzel takımın, şans vermek istediğim bu yönetimin ve dünkü güzel asy atmosferinin içinde tertemiz gencecik akıllı ve bir o kadar da tutkulu, galatasarayı temsil kabiliyeti yüksek bir teknik direktörümüz olsun istiyorum

eski heyecanımı geri kazanmak istiyorum

Geri
Üst Alt