Futbolcular Mecburen Masaya

10 milyon euro Mac basi ucreti ödüyoruz

Mac basinin kalkmasi lazim

Mesela Benitez gibi adama 8 vereceğimize 3-4 tane oyuncuyu 8e almamız lazım bunun için iyi bir sportif direktör gerekiyor

Maç baslarını ya belirli maç üzerine geldiği zaman baslatacan (bunu sneijder gibi adamlara yapamazsın ama kendini yıldız sanan topculara uygulanır)
Yada puan usulü kazandıklarında alacaklar. Beraberlikte cuzi miktar, mağlubiyette hiçbir şey alamayacaklar.
Yeni gelen topculara da yapmaya basladı yönetim belirli maç üzerinden sonra maç basları uygulanır.

Hoca seçimi de çok önemli gidip Benitez'e 8 verdirecek tarzda adamlar gelmesin gitsin İsveç liginden 500 bin euroya ön libero alıp takımın bankosu yapacak adam gelsin

umut her gol attigi 10.000 euro alsin, 6. alternatif futbolcu olsun bence.

Hoca seçimi de çok önemli gidip Benitez'e 8 verdirecek tarzda adamlar gelmesin gitsin İsveç liginden 500 bin euroya ön libero alıp takımın bankosu yapacak adam gelsin
işte olay bu ! bizim için öncelik bu sene uefa kupasına katılıp cezamızı çekmek ondan sonrada akıllı transfer politikası ile ligde şampiyon olmak !! bu o kadar zor değil her ne kadar fenev şampiyon ligine katılıp daha da güçlenecek olsa da biz çok uyduruk kadroyla şampiyon olmuşuzdur mesela lucescu dönemi !! eğer akhisar bizim canımıza okuyacak forvet hattı oluşturabiliyorsa bizimde bundan daha iyisini aklımızı kullanarak yapacak potansiyelimiz var yabancı sınırı da yok mis gibi gidersin norveç ligi gol kralını alırısın kolombiya peru venezuella liginden canavar bir ön libero stoper koyarsın birde bunların üstüne karabiber tuz olarak denayer tarzı kiralık adamlar alırsın birde dediğin gibi evlat manyağı yerli sevici olmayan adaletli cesur bir teknik direktör alırısın al sana dehşet bir takım arenayı da taraftar doldurdu mu kükreyen aslan geri döndü demektir !! ama işte benim takıldığım bu yönetime ve başkana güvenmiyorum bu potansiyel onlarda yok

Muslera ve sneijder hariç yabancıların maaşında indirim , yerlilerin sinan ve koray hariç hepsi kovulmalı bu kazmalardan bu seferde kurtulamazsak bundan sonrası çok çok zor.

işte olay bu ! bizim için öncelik bu sene uefa kupasına katılıp cezamızı çekmek ondan sonrada akıllı transfer politikası ile ligde şampiyon olmak !! bu o kadar zor değil her ne kadar fenev şampiyon ligine katılıp daha da güçlenecek olsa da biz çok uyduruk kadroyla şampiyon olmuşuzdur mesela lucescu dönemi !! eğer akhisar bizim canımıza okuyacak forvet hattı oluşturabiliyorsa bizimde bundan daha iyisini aklımızı kullanarak yapacak potansiyelimiz var yabancı sınırı da yok mis gibi gidersin norveç ligi gol kralını alırısın kolombiya peru venezuella liginden canavar bir ön libero stoper koyarsın birde bunların üstüne karabiber tuz olarak denayer tarzı kiralık adamlar alırsın birde dediğin gibi evlat manyağı yerli sevici olmayan adaletli cesur bir teknik direktör alırısın al sana dehşet bir takım arenayı da taraftar doldurdu mu kükreyen aslan geri döndü demektir !! ama işte benim takıldığım bu yönetime ve başkana güvenmiyorum bu potansiyel onlarda yok

zaten bu saatten sonra bu işleri yönetim yapmamalı,kesinlikle ilk iş bir sportif direktör getirmek olmalı ardından hırslı bir antrenör...Mesela Walter Sebatini+Jorge Sampaoli ilginç olabilir mesela yönetim diyecek oyuncu sat al,bütçe sınırın bu.Transfer işlerine bunlar bakacak

ne fedası ya. kov gitsin.

bunun adı çöp ise yıllık 100 b euro bile bosa giden para demektir.

Muslera 3 m.
Cenk 0.75 m.
Alperen 0.25 m.

Linnes 1.25 m.
Sabri 0,75 m.
Telles 1.5 m.
Carole 0,75 m.
Chedjou 2.25 m.
Transfer 2.5 m.
Hakan 1.25 m.
Koray 1 m.

Transfer 2.5 m.
Transfer 2.5 m.
Selçuk 1.5 m.
Jose 0.75 m.
Birhan 0.25 m.

Sinan 1.5 m.
Bruma 1.25 m.
Podolski 2.5 m.
Transfer 1.5 m.

Sneijder 3.5 m.
Emre 1 m.

Transfer 3 m.
Transfer 1.25 m.
Volkan 0.25 m.

Toplam -> 38 milyon euro garanti para. Şu an -> 56 milyon euro garanti para. Herkes hak ettiği şekilde yeniden düzenlenirse maaşlar 18 milyon euro tasarruf sağlanmış oluyor.

Dursun kalırsa hiçbir şey değişmez seneye,yönetim görevi bırakıp camianın önünü açmalıdır.

1. oyuncularin alacaklarinda indirim istenilecekse her oyuncan ayni sekilde istenilmesi sart. o da sadece yuzde orani ile olur. yuzde 20 iste yuzde 10 kabul et. (genel anlayis)

2. Mac basi ve diger bonuslar konusunda ciddi bir gozden gecirilmesi ve anlamsiz ek odemelerden kurtulmak sart. (bir oyuncu mac basi 10.000 almasi sadece ilk onbire girmesi icin motivasyon olmasi gerekirken bizde zaten ilk onbirde olacak tartisilmiyan oyunclarin bu parayi oylece cepine koymasi sacmalik.)
-Sneijder Mac basi YOK! assist 3000. Gol 4000.
-Podolski Mac basi YOK! assist 3000. Gol 4000.
-Muslera Mac basi yok! gol yemeden maci bitirmek 10.000
-Chedjou Mac basi yok! yol yemeden maci bitirmek 4000. Assist 2000. Gol 3000.

yedek ve rotasyon oyuncular icin bonsularini takimdaki "seviye" anlaysina gore ver. Bir yedek veya rotasyon oyuncusunun mac basi degil ilk onbirde baslama ucreti misal 10.000 almasinda sakinca gormuyorum fakat maasi da buna gore dengelenmesi sart. yedekten oyuna giren oyuncu icin misal 2.000 verin vermeyin.. burasi ayri bir motivasyon olur... sonucta Oyuncuyu profesyonel olarlak motive etmenin anlamini bu anlasmalarda gozukmesi gerekendir.

Bunlarin hepsini gectim.... Bu islere baslamadan ilk once bir plan bir anlayis cikmasi lazim. Takip edebildigim kadariyla sitemizde bir cogu Onder ozeni begenmiyor ve sert cikiyor fakat bu besiktasta olan revizyonun bas aktorlerinden biridir benim bakisimda. Onder Ozen gelsin demiyorum. fakat o sekilde bir plan yapabilecek, oyuncu secimleri ve yogunlasma konularda bir plan harita yol cizecek bir kisinin bulunmasi sart! bunu yapabilecek bir isim cikarmam su an icin de cok zor ....

Eger ki gercekten kulubun dedigi gibi oyuncularin profesyonelligin getirdigi ciddiyetle mucadele etmesi yonetim tarafindan bekleniyorsa aynisi yonetim icin de gecerlidir.
Takimin hangi taslara ihtiyaci oldugunu bilmeden dusunmeden elindeki taslari sil bastan yaparsan Taraftar sabir etmez 1, bugunki yaptiklarin 3-4 sezon sonra yine ayni duruma gelir 2.

Sportif direktor mu olur artik... (benim anlayisimda sportif direktor iste bunu yapar) bence sart!
Isten anliyan!
Kariyeri saygi toplamis
kisiligi karsisindakini havlatmiyan
Futbol anlayisi ve bakisi Galatasaray kulubumuzun taraftari gozundeki oyun anlayisi ile denk olmasi.

Sahanin her yerinde baski kuran, pas yuzdesi yukse, rakibi kendi sahasina haps eden ve asla ve asla yilmayan oyuncu karakterli lazim. kolay is degil bu 11-18 oyuncuyu bulman en az 2-3 sezon surer ama bunu ifade edip dogru adimlar atilirsa sabirsiz, ve kotu zamaninda tribunlere gelmiyen Galatasaray taraftari anlayisli ve biraz daha sabirli olacagindan suphem yok.

Muslera 3 m.
Cenk 0.75 m.
Alperen 0.25 m.

Linnes 1.25 m.
Sabri 0,75 m.
Telles 1.5 m.
Carole 0,75 m.
Chedjou 2.25 m.
Transfer 2.5 m.
Hakan 1.25 m.
Koray 1 m.

Transfer 2.5 m.
Transfer 2.5 m.
Selçuk 1.5 m.
Jose 0.75 m.
Birhan 0.25 m.

Sinan 1.5 m.
Bruma 1.25 m.
Podolski 2.5 m.
Transfer 1.5 m.

Sneijder 3.5 m.
Emre 1 m.

Transfer 3 m.
Transfer 1.25 m.
Volkan 0.25 m.

Toplam -> 38 milyon euro garanti para. Şu an -> 56 milyon euro garanti para. Herkes hak ettiği şekilde yeniden düzenlenirse maaşlar 18 milyon euro tasarruf sağlanmış oluyor.

Transferlere ayırdığın paraya bakıyorum da 2,5-3 m alacak 4 futbolcuya bonservis ödeyecek durumumuz yok ki?

Transferlere ayırdığın paraya bakıyorum da 2,5-3 m alacak 4 futbolcuya bonservis ödeyecek durumumuz yok ki?

Bonservisi olmayan oyunculara yonelsinler. Ayrıca o kadronun dışında kalan 20 civarı oyuncu var onların satışından çok olmasa da bir miktar para kazanırız. Yine ayrıca o artan 18 milyon euro'nun küçük bir kısmını transferde kullanabiliriz. Imkansız şeyler değil bunlar bir kaç sene önce Eboue Melo Elmander gibi oyuncuları çok ucuz sayılacak paralara aldık.

Hepsini satın demek olur bu ..Ki burada olmalarının tek amacı aldıkları yüksek ücret..Bende sadece sneijder kalsın gerisinden iste gerekirse(ki gerekicek) sat diyorum..
bence muslera bile gitmeli ama Sneijder kalmalı kaptanlık verilmeli umrumda değil gerisi sadece sneijder bir de poldi ikisi de kalmalı

Takımdaki herkes 200-250 bin euro indirim yapsa 5-6 milyon tasarrufumuz oluyor.Sneijder'inden Muslera'sına herkese feda teklifi gönderilmeli.UEFA yıllık ücretleri yüzde 20 düşürün demiş.
Benim %19,05 fikrini tekrar masaya yatıralım :D

{taptap}

Geri
Üst Alt