Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit, Selçuk, Umut ve Olcan yıllık 11 milyon euro. Gönder kurtul.
işte olay bu ! bizim için öncelik bu sene uefa kupasına katılıp cezamızı çekmek ondan sonrada akıllı transfer politikası ile ligde şampiyon olmak !! bu o kadar zor değil her ne kadar fenev şampiyon ligine katılıp daha da güçlenecek olsa da biz çok uyduruk kadroyla şampiyon olmuşuzdur mesela lucescu dönemi !! eğer akhisar bizim canımıza okuyacak forvet hattı oluşturabiliyorsa bizimde bundan daha iyisini aklımızı kullanarak yapacak potansiyelimiz var yabancı sınırı da yok mis gibi gidersin norveç ligi gol kralını alırısın kolombiya peru venezuella liginden canavar bir ön libero stoper koyarsın birde bunların üstüne karabiber tuz olarak denayer tarzı kiralık adamlar alırsın birde dediğin gibi evlat manyağı yerli sevici olmayan adaletli cesur bir teknik direktör alırısın al sana dehşet bir takım arenayı da taraftar doldurdu mu kükreyen aslan geri döndü demektir !! ama işte benim takıldığım bu yönetime ve başkana güvenmiyorum bu potansiyel onlarda yokHoca seçimi de çok önemli gidip Benitez'e 8 verdirecek tarzda adamlar gelmesin gitsin İsveç liginden 500 bin euroya ön libero alıp takımın bankosu yapacak adam gelsin
işte olay bu ! bizim için öncelik bu sene uefa kupasına katılıp cezamızı çekmek ondan sonrada akıllı transfer politikası ile ligde şampiyon olmak !! bu o kadar zor değil her ne kadar fenev şampiyon ligine katılıp daha da güçlenecek olsa da biz çok uyduruk kadroyla şampiyon olmuşuzdur mesela lucescu dönemi !! eğer akhisar bizim canımıza okuyacak forvet hattı oluşturabiliyorsa bizimde bundan daha iyisini aklımızı kullanarak yapacak potansiyelimiz var yabancı sınırı da yok mis gibi gidersin norveç ligi gol kralını alırısın kolombiya peru venezuella liginden canavar bir ön libero stoper koyarsın birde bunların üstüne karabiber tuz olarak denayer tarzı kiralık adamlar alırsın birde dediğin gibi evlat manyağı yerli sevici olmayan adaletli cesur bir teknik direktör alırısın al sana dehşet bir takım arenayı da taraftar doldurdu mu kükreyen aslan geri döndü demektir !! ama işte benim takıldığım bu yönetime ve başkana güvenmiyorum bu potansiyel onlarda yok
işte olay bu ! bizim için öncelik bu sene uefa kupasına katılıp cezamızı çekmek ondan sonrada akıllı transfer politikası ile ligde şampiyon olmak !! bu o kadar zor değil her ne kadar fenev şampiyon ligine katılıp daha da güçlenecek olsa da biz çok uyduruk kadroyla şampiyon olmuşuzdur mesela lucescu dönemi !! eğer akhisar bizim canımıza okuyacak forvet hattı oluşturabiliyorsa bizimde bundan daha iyisini aklımızı kullanarak yapacak potansiyelimiz var yabancı sınırı da yok mis gibi gidersin norveç ligi gol kralını alırısın kolombiya peru venezuella liginden canavar bir ön libero stoper koyarsın birde bunların üstüne karabiber tuz olarak denayer tarzı kiralık adamlar alırsın birde dediğin gibi evlat manyağı yerli sevici olmayan adaletli cesur bir teknik direktör alırısın al sana dehşet bir takım arenayı da taraftar doldurdu mu kükreyen aslan geri döndü demektir !! ama işte benim takıldığım bu yönetime ve başkana güvenmiyorum bu potansiyel onlarda yok
Muslera 3 m.
Cenk 0.75 m.
Alperen 0.25 m.
Linnes 1.25 m.
Sabri 0,75 m.
Telles 1.5 m.
Carole 0,75 m.
Chedjou 2.25 m.
Transfer 2.5 m.
Hakan 1.25 m.
Koray 1 m.
Transfer 2.5 m.
Transfer 2.5 m.
Selçuk 1.5 m.
Jose 0.75 m.
Birhan 0.25 m.
Sinan 1.5 m.
Bruma 1.25 m.
Podolski 2.5 m.
Transfer 1.5 m.
Sneijder 3.5 m.
Emre 1 m.
Transfer 3 m.
Transfer 1.25 m.
Volkan 0.25 m.
Toplam -> 38 milyon euro garanti para. Şu an -> 56 milyon euro garanti para. Herkes hak ettiği şekilde yeniden düzenlenirse maaşlar 18 milyon euro tasarruf sağlanmış oluyor.
Transferlere ayırdığın paraya bakıyorum da 2,5-3 m alacak 4 futbolcuya bonservis ödeyecek durumumuz yok ki?
bence muslera bile gitmeli ama Sneijder kalmalı kaptanlık verilmeli umrumda değil gerisi sadece sneijder bir de poldi ikisi de kalmalıHepsini satın demek olur bu ..Ki burada olmalarının tek amacı aldıkları yüksek ücret..Bende sadece sneijder kalsın gerisinden iste gerekirse(ki gerekicek) sat diyorum..
Benim %19,05 fikrini tekrar masaya yatıralımTakımdaki herkes 200-250 bin euro indirim yapsa 5-6 milyon tasarrufumuz oluyor.Sneijder'inden Muslera'sına herkese feda teklifi gönderilmeli.UEFA yıllık ücretleri yüzde 20 düşürün demiş.
Selcuk indirime gitmeli mi ?Sneijder,Muslera indirim yapılmazsa gönderilmeli
Selcuk indirime gitmeli mi ?
Sent from my HTC One using Tapatalk