Futbolculardan Dursun Özbek'e Büyük Tepki!

ceza gelmeseydi tüm futbolcular maaşında indirime gitmek için sıraya girecekti zaten

umarim biri sari görmemek icin rakipi düsürmesze de gol yiyelim dursun göt olsun

Bundan sonra kimse sari kart gormek istemeyecektir, ne guzel gelen giden de gol atar Dursun da bakar oyle.

Sarı karta ceza boyle ceza mı olur lan ne bicim bir kafa bu anlamış degilim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder'e hanig sebepten dolayi 2,3m euro ceza kesmisler? :D

hamit ve sabri'nin riziklarini ödemek icin herhalde

Gene rezil etti bizi dursu,n avrupada manset olmus bu kart cezasi

Ulan yonetimi hirsiz futbolcusu hirsiz taraftari hirsiz nasil bir camia olduk biz

tapatalk

Dursun biraderlerin yönettiği kulüp bu kadar olur.

İndirim yapmayana güle güle denmeli, indirim yapmayacak kulüp bulmaları istenmeli.

Şu takımda maaşını hak eden kaç futbolcu var acaba?

Sinan, Carole gibi genç yetenekler hariç neredeyse sıfır denebilir.

İndirim yapmayana güle güle denmeli, indirim yapmayacak kulüp bulmaları istenmeli.

Şu takımda maaşını hak eden kaç futbolcu var acaba?

Sinan, Carole gibi genç yetenekler hariç neredeyse sıfır denebilir.

Cok basit bir dusunce ama bir okadar da imkansiz. Kimseye gule gule diyemezsin cunku saglam kontratlari var.

Talipleri olmadigi surece, kendileri de gidiyorum demedigi surece bu imkansiz.

Birde gelelim su apuk sapuk cezalara, utanmadan bide indirim isteyen yoneticiyi ne yaparlar bilirsin belki.

Cok basit bir dusunce ama bir okadar da imkansiz. Kimseye gule gule diyemezsin cunku saglam kontratlari var.

Talipleri olmadigi surece, kendileri de gidiyorum demedigi surece bu imkansiz.

Birde gelelim su apuk sapuk cezalara, utanmadan bide indirim isteyen yoneticiyi ne yaparlar bilirsin belki.

Yönetim niye utansın indirim isterken? Esas şu kadrodan indirim istemezlerse utanmaları lazım.

İndirim yapmıyorsa yönetim de sarı kart cezası da verir, maaşından da keser. O profesyonelliğe böyle profesyonellikle cevap.

Bence yanlış bir şey yok.

Yönetim niye utansın indirim isterken? Esas şu kadrodan indirim istemezlerse utanmaları lazım.

İndirim yapmıyorsa yönetim de sarı kart cezası da verir, maaşından da keser. O profesyonelliğe böyle profesyonellikle cevap.

Bence yanlış bir şey yok.

Once egri oturup dogrulari konusalim. Sen sari kartlari cezalandirabilirsin bu normaldir. Dunyanin her yerinde oldugu gibi kartlara 5-10.000 euro ceza verebilirsin. Yani toplamda 10 tane kart gormus birisi maksimum 100.000 euro oder buna fitim.

Ama gelip de bana 800.000-2.300.000 euro luk cezalari savunup sonra da boyle bir sey ile gelme.

Sen bir futbolcuya boyle mantiksiz rakamlara ulasan ceza verirsen o oyuncularda boyle bir tavira karsi orta parmagini gosterir hakli olarak. Hic birsey de yapamazsin.

Kimse bana hikaye anlatmasin..

Once egri oturup dogrulari konusalim. Sen sari kartlari cezalandirabilirsin bu normaldir. Dunyanin her yerinde oldugu gibi kartlara 5-10.000 euro ceza verebilirsin. Yani toplamda 10 tane kart gormus birisi maksimum 100.000 euro oder buna fitim.

Ama gelip de bana 800.000-2.300.000 euro luk cezalari savunup sonra da boyle bir sey ile gelme.

Sen bir futbolcuya boyle mantiksiz rakamlara ulasan ceza verirsin o oyuncularda boyle bir tavira karsi orta parmagini gosterir hakli olarak. Kimse bana hikaye anlatmasin..

Belki cezalardan önce indirim istediler futbolcular da indirime yanaşmayınca böyle bir karar alındı.

Bilemeyiz nasıl geliştiğini.

Belki cezalardan önce indirim istediler futbolcular da indirime yanaşmayınca böyle bir karar alındı.

Oyle olsa bile profesyonellige uymayan ve adil olmayan bir karar alinmistir demektir. Bidefa sunu ayirt edelim, bir futbolcu indirime gitmeyebilir oyle bir hakki vardir.
Tabiki bizde biliyoruz sacma sapan maas oduyoruz, gerektiginden fazla.

Ama yalanci Dursunu da biliyoruz, ''futbolculardan indirim talep etmem'' demeci var.

Sonra da yine indirim istedi diyelim, oyuncular yapmadi diye bunu bu cezalar ile telafi edemezsin. Burasi dingonun ahiri degil, futbolcular FIFPro ve FIFA ya giderse kulubu kapatabiliriz.

Ha olurda boyle bir talimati uygun goren bir seye imza atmislar, o zaman kendi suclari ama boyle birseye hic ihtimal bile vermiyorum.

Oyle olsa bile profesyonellige uymayan ve adil olmayan bir karar alinmistir demektir. Bidefa sunu ayirt edelim, bir futbolcu indirime gitmeyebilir oyle bir hakki vardir.
Tabiki bizde biliyoruz sacma sapan maas oduyoruz, gerektiginden fazla.

Ama yalanci Dursunu da biliyoruz, ''futbolculardan indirim talep etmem'' demeci var.

Sonra da yine indirim istedi diyelim, oyuncular yapmadi diye bunu bu cezalar ile telafi edemezsin. Burasi dingonun ahiri degil, futbolcular FIFPro ve FIFA ya giderse kulubu kapatabiliriz.

Ha olurda boyle bir talimati uygun goren bir seye imza atmislar, o zaman kendi suclari ama boyle birseye hic ihtimal bile vermiyorum.

Yav o işin ayrı kısmı kurala aykırı bir ceza varsa o zaman tabii ki eleştiririz.

Futbolcunun indirim yapmama hakkı varsa yönetimin de ceza verme hakkı var.

Giderler FIFA'ya oradan ters bir karar çıkarsa o zaman konuşuruz.

Ben işin etik boyutundan bahsediyorum. Kurala uygunsa etik olarak bir yanlış yok bu cezalarda.

Umarım kurallar çerçevesinde belirlenmiştir o cezaların limitleri.

Yav o işin ayrı kısmı kurala aykırı bir ceza varsa o zaman tabii ki eleştiririz.

Futbolcunun indirim yapmama hakkı varsa yönetimin de ceza verme hakkı var.

Giderler FIFA'ya oradan ters bir karar çıkarsa o zaman konuşuruz.

Ben işin etik boyutundan bahsediyorum. Kurala uygunsa etik olarak bir yanlış yok bu cezalarda.

Umarım kurallar çerçevesinde belirlenmiştir o cezaların limitleri.

Insallah da kurallar cercevesinde alinmistir yoksa yandik zaten.

Yahu can sen dünyada futbol tarihinde nerde gördün duydun böyle bir cezayı?

Kaldı ki bu resmi olarak iletilemiyor futbolculara yiyorsa resmikagida yazıp kessinler bak bakalım fifa kaç sene men ediyor seni transferden?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt