- 1 Ağustos 2009
- 47.062
- 49.371
- 4.878
İlkay Icardi uyumu çıldırtıyor hayal kurduruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Sadri'yi oyuna getirdim hocaya sallasın diyeUSG maçı fnerden önce değil mi?
Ulan hain herif benden bukadar mi nefret ediyon. Seninde ömründen alsın paylasalim bari.Allahım barış savaşın ömründen al osimhenin sakatlığından düşür yarabbim
@Güney Kartal bak Cafer seni ne kadar seviyor
Yok yarın çekeceğizEvet yener bey çektiniz mi hocam MRı ??
Okanın antrenmanları süper topçular sakatlanmıyo diyen belçikada yaşayan full biatçı toptan gram anlamayan bi üyemiz vardı kimdi o
Aslan yiğenim benim tespit diyince de sen
Feneri denk görmüyorum kadro olarak çok daha iyi durumdayız adamların forveti yok doğru düzgün bizimkiler bir zahmet osimhenszfe yensin bitik beştaş Orkun mallık yapmasa ezip geçiyorduFener için derken en ciddili maçımız fb zaten başka kimin için riske atcez
Trabzon ve Kocaeli de kader maçıydı. Feneri yenince 10 puan vermiyorlar.Bizim icin ligin kader maci olacağı icin osienseni iğneyle bile olsa oynatmak lazim derbide sonrasında sakatlığı artarsa enazindan afrika kupasi rezilliğine gidemez
Fb maçında oynamak istiyor diye söylentiler var ama imkansızdır herhalde.Yunusun düz kosulara başlaması sevindirici 3 hafta sonra forma giyer
Fener maçında iyi oyun ve 1 puanda bize yeter bence 2li averajida almış oluruz ,o maca bol düdük çalıp oynatmayacak bir hakem verecekler bence ama önde baskı yapabilirsek 8jk gibi hersey olabilirSon üç senede bu kırılma anlarını hep yaşadık.
Hepte atlattık yine bir kırılma anı.
Gençler ve Feneri yenersek ligi kirariz
Ama aksi sonuçlarda kendimiz kirilabiliriz
Zor
Futbolu bunlardan ötürü sevdik izliyoruz reis nasıl fanlık yapmayalım bazı kişilere şimdi yani yav :dSabit bir topçuya, bir tdye fanlık yapmak çok saçma. Gs'yi önceleyip teknik direktöründen topçusuna alayının bu camianın elemanı olduklarının ve maaş karşılığı bu işi yaptıklarının farkında olmalı herkes. Ancak ben yanıldım dememek için ne hata yaparsa yapsın bir kere savunduğu için sürekli savunmak saçma. Yanlışa yanlış demek gerekiyor
Futbolu bunlardan ötürü sevdik izliyoruz reis nasıl fanlık yapmayalım bazı kişilere şimdi yani yav :d