GSC Haber Futbolcularımızın Sağlık Durumlarıyla İlgili Bilgilendirme

1763483162670.webp

1763483170189.webp

En önemli 5 isim

1. Osimhen
2. Yunus
3. Torreira
4. Lemina
5. İlkay

Bu takımda. Bu isimlere başta olmak üzere Allah hiç bir futbolcumuza zeval vermesin.

Ve son 2-3 hafta en az ikisi yoktu.

Evet yener bey çektiniz mi hocam MRı ??

Okanın antrenmanları süper topçular sakatlanmıyo diyen belçikada yaşayan full biatçı toptan gram anlamayan bi üyemiz vardı kimdi o

Aslan yiğenim benim tespit diyince de sen

Sabit bir topçuya, bir tdye fanlık yapmak çok saçma. Gs'yi önceleyip teknik direktöründen topçusuna alayının bu camianın elemanı olduklarının ve maaş karşılığı bu işi yaptıklarının farkında olmalı herkes. Ancak ben yanıldım dememek için ne hata yaparsa yapsın bir kere savunduğu için sürekli savunmak saçma. Yanlışa yanlış demek gerekiyor

Son üç senede bu kırılma anlarını hep yaşadık.
Hepte atlattık yine bir kırılma anı.
Gençler ve Feneri yenersek ligi kirariz
Ama aksi sonuçlarda kendimiz kirilabiliriz
Zor

Son üç senede bu kırılma anlarını hep yaşadık.
Hepte atlattık yine bir kırılma anı.
Gençler ve Feneri yenersek ligi kirariz
Ama aksi sonuçlarda kendimiz kirilabiliriz
Zor
Fener maçında iyi oyun ve 1 puanda bize yeter bence 2li averajida almış oluruz ,o maca bol düdük çalıp oynatmayacak bir hakem verecekler bence ama önde baskı yapabilirsek 8jk gibi hersey olabilir
Yani okan hoca kırılma maçlarını hep iyi oynadi ama bu sene ucl etkisinden olsa gerek hem kendisi hem takim cuvalladi gibi
Ucl de devam edersek hoca ve oyuncularin lige konsantresu nasil olacak bence büyük soru isareti

Sabit bir topçuya, bir tdye fanlık yapmak çok saçma. Gs'yi önceleyip teknik direktöründen topçusuna alayının bu camianın elemanı olduklarının ve maaş karşılığı bu işi yaptıklarının farkında olmalı herkes. Ancak ben yanıldım dememek için ne hata yaparsa yapsın bir kere savunduğu için sürekli savunmak saçma. Yanlışa yanlış demek gerekiyor
Futbolu bunlardan ötürü sevdik izliyoruz reis nasıl fanlık yapmayalım bazı kişilere şimdi yani yav :d

Geri
Üst Alt