Futbolcuların Covid Aşısı Olmamış Olması

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Milyonlarca kişiye hitap eden hizmet sektöründe çalışan futbolcuların aşı olmaması bana garip geliyor. TFF Letonya maçını şu ortamda seyircili oynatmayı bile düşünüp gözünü karartmışken toplam dört bin futbolcuyu aşıla gitsin bıktık x takımda y kadar pozitif var haberi görmekten.

Polisler,askerler,öğretmenler ve daha birçok kamuya hizmet eden sektör varken kıçı kırık futbolculara aşı mı yapılmalı yani..
Defolsun gitsinler
dediğiniz sektördeki insan sayısı 5 6 milyon 4 bin tane futbolcuya aşı yapılsa o kadar da adaletsizlik olmaz bakın bugün kimi kadroya koyacağız diye düşünüyoruz

dediğiniz sektördeki insan sayısı 5 6 milyon 4 bin tane futbolcuya aşı yapılsa o kadar da adaletsizlik olmaz bakın bugün kimi kadroya koyacağız diye düşünüyoruz
Para ile gidip özel hastanelerde yaptıran kişiler var. Koskoca kulüpler sıra bekleyeceğine bir özel hastane il işi hallettirsinler.

Para ile gidip özel hastanelerde yaptıran kişiler var. Koskoca kulüpler sıra bekleyeceğine bir özel hastane il işi hallettirsinler.
sıra beklediklerini sanmıyorum koca koca adamlara zorunlu şartı getirmek de saçma olur ama bu işin ciddiyeti kavranmalı

60 yaşına gelsinler yaparız , hizmet değil hem şov sektörü diyebiliriz olmazsa olmaz değiller.

Risk grubunda olmayip disarida orada burada sürten futbolculara niye CORONAVAC saplansin?

X

ulan simarikliga bak asi icinde yuzuyoruz sanki de topculara yapilcak. bu keko oncelik yuzunden zaten aptal bi para donuyo sektorde

Vallahi Tip1 Diyabetim. Daha 2 gün önce açıldı dün yaptırdım. Çinlilere karşı sempatim oluştu

çok yanlış düşünüyorsunuz 4000 aşı için bu kadar adalet merakına girmeye gerek yok şu ana kadar 16 milyon doz yapıldı

ya birak bu isleri anana babana asi bul emre ersoy yanlismis
yahu burada taylan covid olmuş diye 4 5 sayfa post giriliyor insanlar düşünüyor kim covid takımımız ne yapacak diye zaten bu futbolcular olmak istese parayla da olur bilinç oluşturup teşvik edilmeleri gerek ayrıca bütün aşıların sırası gelenlere mi yapıldığını düşünüyorsun ?

Almanya'da polisler, kuaförler, kreş görevlileri vs. 3 Mart'tan beri aşı olabiliyor.
Nüfus ve aşılama sayıları Türkiye ile hemen hemen aynı.

Gscimbom mobil

Almanya'da polisler, kuaförler, kreş görevlileri vs. 3 Mart'tan beri aşı olabiliyor.
Nüfus ve aşılama sayıları Türkiye ile hemen hemen aynı.

Gscimbom mobil
a milli takım deniyor bizim çocuklar deniyor sıraları gelmediği için zengin oldukları için dışlanıyorlar kahkaha atıyorum ahahahahha

yahu burada taylan covid olmuş diye 4 5 sayfa post giriliyor insanlar düşünüyor kim covid takımımız ne yapacak diye zaten bu futbolcular olmak istese parayla da olur bilinç oluşturup teşvik edilmeleri gerek ayrıca bütün aşıların sırası gelenlere mi yapıldığını düşünüyorsun ?

koyim taylana gsye ya hala ne dio tanidigim kanser hastasi ve asi bulamayan insan ve daha fazlasi var gs taylan aman kim olmus tuh.
asilarin yapilmasinda topcularin oncelik olmamasi gerektigini dusunuyorum baska bisi dusunmuyorum

Geri
Üst Alt