Futbolcuların Covid Aşısı Olmamış Olması

koyim taylana gsye ya hala ne dio tanidigim kanser hastasi ve asi bulamayan insan ve daha fazlasi var gs taylan aman kim olmus tuh.
asilarin yapilmasinda topcularin oncelik olmamasi gerektigini dusunuyorum baska bisi dusunmuyorum
yahu be adam ben sana haksızsın demiyorum topçuya kızacağına kaç gündür aşı gelmeyen bakana cbaşkanına kız sahilde kum tanesi kadar dediğim insan sayısı ama adamlar bir hizmet sunuyor toplumun afyonu futbol bu kadar da dar görüş bakma lütfen

yahu be adam ben sana haksızsın demiyorum topçuya kızacağına kaç gündür aşı gelmeyen bakana cbaşkanına kız sahilde kum tanesi kadar dediğim insan sayısı ama adamlar bir hizmet sunuyor toplumun afyonu futbol bu kadar da dar görüş bakma lütfen

kiziyom renktas merk etme

at gözlüğü takıp cowid ciddiyetinden uzaklaşmış gibi duruyor.

at gözlüğü takıp cowid ciddiyetinden uzaklaşmış gibi duruyor.

IMG_3118.webp

İpin ucunu bir yerden kaçırırsan çorap söküğü gibi devamı gelir. O kadar kamu görevlisi, siyasiler bile sıralarını beklemiş futbolcuların ne ayrıcalığı var. Sonra basketbolcular, voleybolcular, kulüp yöneticileri, amatör sporlar vs vs diye gider işin boku çıkar

milyonluk eşekler olacağına emekçi çalışan insanlar olsun

İpin ucunu bir yerden kaçırırsan çorap söküğü gibi devamı gelir. O kadar kamu görevlisi, siyasiler bile sıralarını beklemiş futbolcuların ne ayrıcalığı var. Sonra basketbolcular, voleybolcular, kulüp yöneticileri, amatör sporlar vs vs diye gider işin boku çıkar
ipin ucu zaten kaçmış ki bölgesel amatör lig futbolcuları nisanda yeni top başı yapacak kaç aydır aç adamlar

avatar etkisi bu şekil takılıyorum :)

Emre Ersoy

ülke gündemine yön veriyoruz :)

sporcu adamlar düğünlere gitmeseler

tatil yapmasalar adam gibi korunslar da insanların önüne geçmeye çalışmalasalar ne olacak acaba

beslenmeleri üst düzey, sağlık takipleri üst düzey üstüne bir de ayrıcalık

ülke resmen eşitler v edaha eşitler diye bölünmüş durumda

4000 5000 farketmez sıralarını beklemeleri gerekirdi

madem öne alınıyorlar o zaman ücretlerinden yüksek miktarda kesilerek sağlık bakanlığına versinler

en azından maddi tazminat ödemiş olurlar

ögretmenlere yapmazlarkan bu sokuk şişirilmiş iş koluna yapan vizdan akıl hepsine en kötüsünü diliyorum

hayır intihar eden sanatçılar var ülkede o zaman onalra ve biletli seyircilere de yapsınlar onlar da kazansın

yazık gerçekten yazık

sporcu adamlar düğünlere gitmeseler

tatil yapmasalar adam gibi korunslar da insanların önüne geçmeye çalışmalasalar ne olacak acaba

beslenmeleri üst düzey, sağlık takipleri üst düzey üstüne bir de ayrıcalık

ülke resmen eşitler v edaha eşitler diye bölünmüş durumda

4000 5000 farketmez sıralarını beklemeleri gerekirdi

madem öne alınıyorlar o zaman ücretlerinden yüksek miktarda kesilerek sağlık bakanlığına versinler

en azından maddi tazminat ödemiş olurlar
katılıyorum ama futbolcular zeki insanlar değiller keyif zevk peşinde koşarlar, ülkenin yarısına hizmet verdikleri için tolerans gösterilebilir.

Ferguson Rooneye yakın zamanda neler demiş :)

hayır intihar eden sanatçılar var ülkede o zaman onalra ve biletli seyircilere de yapsınlar onlar da kazansın

yazık gerçekten yazık
şu salakl milli sınırlarda olanları ignore etmekten başka bir şeye enerji vermemek gerekiyo

Yapmazlar konuşuruz yaparlar kulp buluruz.
Tek eğlencemiz kaldı o da futbol izlemek, bırakın aşı olsunlar da biz de covid'li futbolcu tahminine takılmasak.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt