Futboldan Uzaklaşmak İçin Neler Yapmalıyım?

Vaktinde denedik olmadi. Yapamadık. Su an sadece izlediklerim : GS tüm maçlar, tr takımları avrupa maçları, onemli büyük avrupa veya dunya kupası maclari ve bazen de takılacağını düşündüğüm ezik fb nin super lig maclari.

Azaltmayı deneyebilirsin.

Futbol her ne kadar sporun bir parcasi olsada futbol tek basina diger tum sporlara denk bir halden cunku futbolsuz bir yasam dusunulemiyor.Afrikadaki cocuklarin hayat mucadelesinde Arabistanin parasinin futbola dahil olmasinda Cin sermayesinin futbola dahil olmasinda Nba in bile ustunde bir spor olmasi.Yani vazgecemezsiniz

Bu işten kazanç elde etmiyorsan oturup her hafta önüne gelen maçı 90 dakika izlemek zarar, ziyan. Devir youtube devri, her hafta üç büyüklerin maçlarını, avrupa büyüklerinin maçlarını izliyorsan aç bir kanal, yoluna bak. Şu an ekranlarda izlediğin adamlar farklı bir şey yapmıyorlar. Öbür türlü futbol gündemi maçları izlemeden de takip edilebiliyor. En son 90 dakika bir maçı ne zaman izledim hatırlamıyorum. Belki 5 sene belki 10 sene öncedir.

Bu işten kazanç elde etmiyorsan oturup her hafta önüne gelen maçı 90 dakika izlemek zarar, ziyan. Devir youtube devri, her hafta üç büyüklerin maçlarını, avrupa büyüklerinin maçlarını izliyorsan aç bir kanal, yoluna bak. Şu an ekranlarda izlediğin adamlar farklı bir şey yapmıyorlar. Öbür türlü futbol gündemi maçları izlemeden de takip edilebiliyor. En son 90 dakika bir maçı ne zaman izledim hatırlamıyorum. Belki 5 sene belki 10 sene öncedir.
bravo gurkan heis

Valla ben sadece Galatasaray maçlarını hiç kaçırmadan izliyorum. Galatasaray maçı varsa tüm planımı ona göre yapıyorum. Bunun dışında milli maçları izlerim başka da açıp şöyle başka bir maç izlemem. İzlerken de sıkılıyorum artık açıkçası. Eskiden haftasonu açıp premier lig la liga cl deki yayınlanan tüm maçları falan üşenmeden izliyordum 90 dk. Ama şu anda saçma geliyor bana... rakip takımların maçlarını bile buradan izliyorum... Bir pozisyon olduğu zaman açıp geri saldırıp bakıyorum sadece.

Aslına bakarsan bunu yapmak da çok zor değil. Sadece futbola gereğinden fazla anlam yüklememek lazım. Benim sevdam Galatasaray a ve o yüzden sıkılmadan sadece onun maçlarını izleyebiliyorum. Gerisi hikaye...

Doruk acsaydi konuyu ilginç önerilerim olabilirdi, ben gündemden uzaklaşmak için kalkan olarak kullanıyorum. Öbür türlü haber okuyorum, midem bulanıyor, afakanlar basiyor. Okanin değişiklikleri izliyorum, yine midem bulanıyor, afakanlar basiyor. Diğeri en azından daha az zararlı diye izlemeye devam ediyorum

PC ile aranız iyiyse, başında saatler geçirebileceğiniz sağlam bir strateji oyunu tavsiye ederim.. Başka bir spor dalı olarak da Formula 1 i önerebilirim..

Eskiden futbola ayırdığım zaman şimdikine göre çok daha fazlaydı.. Şimdi sadece Galatasaray maçlarına zaman ayırıyorum.. Belki denk gelirse bir de CL finaline bakarım arada..

Geri
Üst Alt