Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.553
- 23.963
- 2.473
Sezon bitmeden sezonun ödüllerinin verilmesi de bir enteresan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaylar burada
![]()
Türkiye Futbolun Süperleri'ni seçti!
Futbolun Süperlerini seçmek için yapılan halk oylaması sona erdi. Şimdi sıra jüri oylamasında. Oylamaya katılarak favori adaylarına destek veren herkese teşekkür ederiz.www.futbolunsuperleri.com
ben de öyle düşünüyodum hocam, bakınca haşmetli doukara hariç adam akıllı topcuları yok kağıt üstünde antalya gidici diyodum büyük iş başardı. okan da başardı bence kağıt üstünde değil sahada sonuncuyken şimdi 5.liğe oynuyoHa bu arada yılın teknik direktürü Bülent Korkmaz'dır. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur bence. Lig başında herkes ilk düşecek takım Antalya diyordu normal olarak. Şimdi ise 5. bitirme ihtimalleri var. O kadronun bu sıralamada olması muazzam bir TD'lik başarısıdır.
Bu ne lan protesto ettik diye hepsini Basak'a veriyorlar galiba.Bari Cagne'yi yilin forveti secin de Araplara kaktiralim.
Evet ama Okan Buruk devre arasında epey transfer yaptırdı. Bülent Hoca'nın o şansı da yoktu. Sanırım hiç almadılar.ben de öyle düşünüyodum hocam, bakınca haşmetli doukara hariç adam akıllı topcuları yok kağıt üstünde antalya gidici diyodum büyük iş başardı. okan da başardı bence kağıt üstünde değil sahada sonuncuyken şimdi 5.liğe oynuyo
Evet ama Okan Buruk devre arasında epey transfer yaptırdı. Bülent Hoca'nın o şansı da yoktu. Sanırım hiç almadılar.