GSCimbom
GSC Haber Gabriel Sara, Brezilya Milli Takımı'na Seçildi!
Vasfi Vural

GSC HaberGabriel Sara, Brezilya Milli Takımı'na Seçildi! Sayfa 7

Vasfi Vural ·

Cevap
206
Okunma
6,1K
Sayfa
7/11
Aga güncel takip etmiyorum da Guimares- Joelington falan yok bu hazırlık maçı kadrosu mu? Yine de kadroda bulunması piyasa yaparda çok kalıcı olur mu bilmiyorum.

Bence 98 di 😁
Zidane mundar etti
Orta saha ve defansın bir kısmı dışında 2002 bence

Carlos Cafu Ronaldo Rivaldo prime dönemindeydi, Ronaldinho da yeni duyuruyordu adını

Lucio prime dönemi, Edmilson ve Roque ortalama adamlar olsa da primelarındaydı.

Gilberto ve Kleberson bölgesi ortalamaydı onda da ikisi de EPL yaptı sonrasında.

98 bence gerisinde bu kadronun, 18 yaşındaki Ronaldo’dan dolayı çok hypelandı. Finale de sakat çıkmıştı zaten.

O finaldeki Fransa kadrosu kapışacak kadroydu zaten.

Pardon 2006 diyecektim, o kısa dönem sürdü ondan sonrası yok derken 2002'yi kast ediyordum,

Bence 2002'nin o ihtişamı da Ronaldo sayesindeydi. Yani onu o kadrodan çıkartsak sanki o takımın tüm ahengi bozulurdu gibi geliyor.
2006 iyidi de çok ofansif ve dengesizdi. Takım olmaktan kopmuşlardı ve Ronaldo’nun gerileme dönemi başlamıştı.

Ronaldo
Adriano
Kaka
Ronaldinho
Juninho

ile oynamaya falan çalışıyorlardı, Robinho falan vardı daha.

94 98 2002 2006 yıllarındaki brezilya kadrolarini ve maçları düşününce heyecan yapardık brezilya maci gelsede izlesek diye simdi okadar seviye ve kalite dusmus ki heyecan yaratacak tek oyuncu yok vinicius gibi karaktersizlere geri kalanda sıradan tiplere kaldi
Bebeto romario ronaldo izlediğimiz brezilya 10 yıldır 9 numara bulamiyor
Alisson harici eski takimlarda oynayabilecek tek oyuncu yok
Iyi hoca buldular ama kadroları cok kotu

Benim de en şaşırdığım konu Ederson, muhtemelen ikisinin arasında kalındı ve formda olan çağrıldı.

Andrey Santos hem 6 hem 8 dersek garanti

Casemiro bence garanti çağrılır

Sakat olmazsa Guimares garanti

İki yer var buraya da Danilo, Fabinho, Sara, Joelinton, Ederson ve belki Paqueta ile Gerson adaylar

Geri