GSC Haber Gabriel Sara, Brezilya Milli Takımı'na Seçildi!

bazıları 300 500 asist gol yapan alex'i yollayamıyordu
Alex iyi topcuydu ama Ronaldo gibi istatistik de kastiriyordu. Maci hic birakmazdi. 4-5 attiklari maclarda 2 gol 2 asist gibi sacma rakamlari vardi.
Yoksa senelerce oynadi ve biri tescilli sike olan toplam 3 sampiyonlugu var.

Liverpool maçı öncesi iyi oldu. Moral olur Sara'ya. Hadi aslanım. Sezonun en iyi oyununu çıkar orada.

Bu arada transmarket hemen
en az 3 milyon düşürür değerini

Aga güncel takip etmiyorum da Guimares- Joelington falan yok bu hazırlık maçı kadrosu mu? Yine de kadroda bulunması piyasa yaparda çok kalıcı olur mu bilmiyorum.

Bence 98 di 😁
Zidane mundar etti
Orta saha ve defansın bir kısmı dışında 2002 bence

Carlos Cafu Ronaldo Rivaldo prime dönemindeydi, Ronaldinho da yeni duyuruyordu adını

Lucio prime dönemi, Edmilson ve Roque ortalama adamlar olsa da primelarındaydı.

Gilberto ve Kleberson bölgesi ortalamaydı onda da ikisi de EPL yaptı sonrasında.

98 bence gerisinde bu kadronun, 18 yaşındaki Ronaldo’dan dolayı çok hypelandı. Finale de sakat çıkmıştı zaten.

O finaldeki Fransa kadrosu kapışacak kadroydu zaten.

Sevindim hak etti.Ayni zamanda buraya gelen oyuncular artik daha farkli gozle bakarlar buraya.

Pardon 2006 diyecektim, o kısa dönem sürdü ondan sonrası yok derken 2002'yi kast ediyordum,

Bence 2002'nin o ihtişamı da Ronaldo sayesindeydi. Yani onu o kadrodan çıkartsak sanki o takımın tüm ahengi bozulurdu gibi geliyor.
2006 iyidi de çok ofansif ve dengesizdi. Takım olmaktan kopmuşlardı ve Ronaldo’nun gerileme dönemi başlamıştı.

Ronaldo
Adriano
Kaka
Ronaldinho
Juninho

ile oynamaya falan çalışıyorlardı, Robinho falan vardı daha.

valla helal olsun Aslan parçası hele birde kalıcı olur ve süre alırsa değeri kafadan +15 20 yazar

Helal olsun hak etti

Şimdi daha değişik bir sara izleyebiliriz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Newcastle sa iki tane canavar var guimares sakatta joelinton mudur nedir oda yok ,casemiro önlerindemi bunlaerın şuanda yav
Sara zaten Guimares’in yerine çağrıldı.

Joelinton da çağrılıyordu sonbaharda falan, muhtemelen deniyor DK öncesi.

94 98 2002 2006 yıllarındaki brezilya kadrolarini ve maçları düşününce heyecan yapardık brezilya maci gelsede izlesek diye simdi okadar seviye ve kalite dusmus ki heyecan yaratacak tek oyuncu yok vinicius gibi karaktersizlere geri kalanda sıradan tiplere kaldi
Bebeto romario ronaldo izlediğimiz brezilya 10 yıldır 9 numara bulamiyor
Alisson harici eski takimlarda oynayabilecek tek oyuncu yok
Iyi hoca buldular ama kadroları cok kotu

Benim de en şaşırdığım konu Ederson, muhtemelen ikisinin arasında kalındı ve formda olan çağrıldı.

Andrey Santos hem 6 hem 8 dersek garanti

Casemiro bence garanti çağrılır

Sakat olmazsa Guimares garanti

İki yer var buraya da Danilo, Fabinho, Sara, Joelinton, Ederson ve belki Paqueta ile Gerson adaylar

Geri
Üst Alt