GSC Haber Gabriel Sara, Brezilya Milli Takımı'na Seçildi!

Adamı jetlag yapıp oynatmadan geri yollamazsınız herhalde inşallah.

Çağrılan ortasahalarin hepsi 6 numara Sara mutlaka sure alir bence

Yalnız Brezilya kadrosu diyorsun ama kadroya baktığında öyle heyecan vermiyor.

8-10 bağlantısı olan tek adam gibi duruyor
Umarım süre alır
Tebrikler

Türkiye ligini kayda değer alması değilde CL performansı sayesinde oldu aslında yoksa Brezilya milli takımına gitmesi neredeyse imkansızdı.

Orası öyle tabi.. CL de ki performansı olmasa çağrılmazdı.. Ancak yine de Ancelotti tarafından çağrılmış olması ilginç..

Roger Ljung adında İsveç li bir oyuncumuz vardı.. 94 dünya kupasında İsveç kadrosunda yer almış, bir de gol atmıştı.. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye liginden o dünya kupasına giden başka milli oyuncu yoktu..

Nereden nereye.. Şimdi Brezilya milli takımına oyuncu gidiyor..

Milli takımlar tarihinde o kadro kadar güçlü bir takım daha yok bence.

Bence sadece çok kısa bi dönem o kadro bi hava yakaladı sonrası yok. Hatta o kadronun ben iyi futbol oynadığını da düşünmüyorum, 2002 dünya kupasında bence beklentinin çok altında performans sergiliyorlardı.

Hakikaten sahada 11 tane dünya yıldızının olduğu bir takımdan bi yol olmaz.

Dunya kupasinda izleyecegimiz yabancilarin olmasi haz veriyor

Haketti sonuna kadar orda da fabinho çağrılıyor ise
Sara mutlaka oynar sansta gelir
Zaten yazın büyük ihtimal
Sara Baris Osimhen Singo gibi adamlara ciddi teklifler gelecektir

Newcastle sa iki tane canavar var guimares sakatta joelinton mudur nedir oda yok ,casemiro önlerindemi bunlaerın şuanda yav

Sara Brezilya
Sane Almanya
Osimhen Nijerya
Lang Hollanda (?)
Davinson + asprılla kolombiya
Singo Fildisi
Nhaga Guinea
Lemina Gabun
Jakobs Kamerun

Lang da hollandaya alinirsa abnormal bir is olur. Yabancilarda derler oha gidelim diye

Bence sadece çok kısa bi dönem o kadro bi hava yakaladı sonrası yok. Hatta o kadronun ben iyi futbol oynadığını da düşünmüyorum, 2002 dünya kupasında bence beklentinin çok altında performans sergiliyorlardı.

Hakikaten sahada 11 tane dünya yıldızının olduğu bir takımdan bi yol olmaz.
2002 primeları ulan hangi beklentinin altındaydı

2006 isim olarak daha iyi ama çok hücumculardı orada, takım değillerdi

2002 primeları ulan hangi beklentinin altındaydı

2006 isim olarak daha iyi ama çok hücumculardı orada, takım değillerdi

Pardon 2006 diyecektim, o kısa dönem sürdü ondan sonrası yok derken 2002'yi kast ediyordum,

Bence 2002'nin o ihtişamı da Ronaldo sayesindeydi. Yani onu o kadrodan çıkartsak sanki o takımın tüm ahengi bozulurdu gibi geliyor.

Madalyanonun başka yüzüde var. 2 ay önce 40 milyon verelim dediğimiz Ederson çağrılmıyor elimizdeki adam çağrıldı

Transfer obezliğine kapılıyoruz malesef

Geri
Üst Alt