GSC Haber Gabriel Sara, Brezilya Milli Takımı'na Seçildi!

1773690851305.webp

Tebrik ediyorum kendisini çok eleştirdim ama bu sene özellikle son dönemde çok iyi

nazar değmesin aslanım

adettendir:

neler dendi

%50 sara, %50 galatasaray başarısı. benim norwich'te özetlerden izlediğim, bize ilk gelen sara çok daha iyi 1 oyuncuydu ama gözden uzaktı. şimdi daha geride ama herkesin gözü önünde olduğu için premiership'teki o kadar performansına iade i itibar gibi olmuş. final kadrosuna bence giremez ama geniş kadroda bile yer alması büyük başarıdır. inşallah norwich'teki fizik ve profesyonelliğine bizim parçalımız altında girer de oraların da müdavimi olur.

100 yıllık cumhuriyetin 1 tane bile kamusal veya özel uluslararası saygı gören kaliteli yayin kuruluşu olmaması buyuk rezillik ,elin katar yayin kuruluşu brezilya yayin kuruluşu bile uluslararası itibari var bizimkileri edirneden öteye tanıyan bile yok

Orta saha ve defansın bir kısmı dışında 2002 bence

Carlos Cafu Ronaldo Rivaldo prime dönemindeydi, Ronaldinho da yeni duyuruyordu adını

Lucio prime dönemi, Edmilson ve Roque ortalama adamlar olsa da primelarındaydı.

Gilberto ve Kleberson bölgesi ortalamaydı onda da ikisi de EPL yaptı sonrasında.

98 bence gerisinde bu kadronun, 18 yaşındaki Ronaldo’dan dolayı çok hypelandı. Finale de sakat çıkmıştı zaten.

O finaldeki Fransa kadrosu kapışacak kadroydu zaten.
Benim için yeri ayrıydı
Uzun yıllar kadro ,yedekler ezberimde kalmıştır.
Bir fenerliyi en iyi anlayabileceğim zamanlar dı ,fransa diye ülke mi varmış falan derken finalde 3 yiyip kahrolmuştum.
Futbol izlemeye başladığım turnuvudar benim için france98

Masallah, yok boyle bir hikaye. Sen Norwich'ten Galatasaray'a gel, sonra dunya'nin en prestijli milli futbol takimina katıl. Herkesin futbol oynamayi bildigi bilmem kac milyon vatandasi olan futbol tarih yazmis ulkeyi temsil et. Yok boyle birsey, gercekten gurur verici. Ancelotti'ye de tesekkur etmek lazim, standard beyinsiz onyargilari olmayan adammis. Sara belki elit bir topcu degil, ama iyi oldugu kesin ve diger takim arkadaslari ile uyum sagladiginda oyuna verdigi tempo, pas kalitesi, mucadelesi ile kendini ispatlamis bir yetenek.

Aslanım benim be. Vallahi çok sevindim. Bu adam mutlu olmayı hak ediyor.

Geri
Üst Alt