GSC Haber Gabriel Sara da Sakatlık Şüphesi, Bugün MR Çekilecek

Müthiş savunma yapıyordu. Çok kötü oldu

La ciddi ciddi bu yorumu mu yapıyorsun? Takoz gibi oynayan basaksehirli iki adam press makinesi gibi adami sıkıştırdilar bunun hocayla ne alakasi var?
Herseferinde bunu açıklamak zorunda kalıyorum halbuki taraftarın bilmesi lazım, sakatlığı tabiki hoca yapmıyor ama hoca sinirli bur kadroyla oynamasına rağmen her oyuncu 90 dk oynuyor ve elimizde sadece 2 ortasaha var ona rağmen ortassha lazım değil diyor bize berkan ve demirbay yerine 1 tane genç gedson vari adamımız olsa herkes böyle durumlarda kıl sıcmaz korkudan

Herseferinde bunu açıklamak zorunda kalıyorum halbuki taraftarın bilmesi lazım, sakatlığı tabiki hoca yapmıyor ama hoca sinirli bur kadroyla oynamasına rağmen her oyuncu 90 dk oynuyor ve elimizde sadece 2 ortasaha var ona rağmen ortassha lazım değil diyor bize berkan ve demirbay yerine 1 tane genç gedson vari adamımız olsa herkes böyle durumlarda kıl sıcmaz korkudan
Bu adam darbeden sakatlanmış sen elma ile armutu kiyas ediyorsun. Geçen sene 50 maça çıkarken biyonikti de şimdi mi biyonik değil oldu. Her yorumun altinda sinsice hocaya giydiriyorsun kusura bakma.

Bu adam darbeden sakatlanmış sen elma ile armutu kiyas ediyorsun. Geçen sene 50 maça çıkarken biyonikti de şimdi mi biyonik değil oldu. Her yorumun altinda sinsice hocaya giydiriyorsun kusura bakma.
Sinsilik yok ben gayet netim hocaya eleştirilerin 3 sene önce nelerse bugünde aynı hata gördüğüm şeyleri oyun okuma değişiklik vs düzeltmesini sürece eleştiririm, olumlu şeyleri tabiki önde ve daha fazla ama eleştiri olmadan yanlışlar duzeltilmez, biyonik elestirimin benzeri icardi içinde vardı yani sara özelinde değil
3 tane kulvarda press futbolu oynayıp en tepeye oynayacaksan bize çok geniş kadro lazım ve 2 tane ortasaha yetmez bunuda şimdi değil sene başından beri söylüyoruz

Aloo akşam oldu hastane kapandı nerde sonuç?
Doktorun sisteme düşecek deyip göndermişler Sara'yı galiba.

Sıkıntılı bir şey olsa Allah muhafaza açıklama yapılırdı diye düşünüyorum. Başak maçını Sara olmadan da alabiliriz

Yine sonuc uzerinden sacma sapan yorumlar yapiliyor

adam idmanda da sakatlanabilirdi, var bunlar yapacak bir sey yok yani. Ki muhtemelen ciddi bisey yok
Darbeye bağlı yada o anlık ters basma tarzı sakatlıklarda yapacak bir şey yok. Yeni oyuncu alırsın o da o şekilde sakatlanabilir bunlar üzerinden eleştirilere hiç katılamıyorum.

Hala haber yok mu? İdmandan fotoğraf gelse de içimiz rahat etse...

Geri
Üst Alt