Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.766
- 17.550
- 1.868
Müthiş savunma yapıyordu. Çok kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La ciddi ciddi bu yorumu mu yapıyorsun? Takoz gibi oynayan basaksehirli iki adam press makinesi gibi adami sıkıştırdilar bunun hocayla ne alakasi var?Ciddi bir sorun yoktur umarim ama hocaya birisinin oyuncuların biyonik adam olmadığını söylemesi lazım
Sara cikinca 10 kişi kalıyoruz hocanın matematikte bir ekleme ile 11'i tamamlariz12 kisiyle mi oynayacan?
Herseferinde bunu açıklamak zorunda kalıyorum halbuki taraftarın bilmesi lazım, sakatlığı tabiki hoca yapmıyor ama hoca sinirli bur kadroyla oynamasına rağmen her oyuncu 90 dk oynuyor ve elimizde sadece 2 ortasaha var ona rağmen ortassha lazım değil diyor bize berkan ve demirbay yerine 1 tane genç gedson vari adamımız olsa herkes böyle durumlarda kıl sıcmaz korkudanLa ciddi ciddi bu yorumu mu yapıyorsun? Takoz gibi oynayan basaksehirli iki adam press makinesi gibi adami sıkıştırdilar bunun hocayla ne alakasi var?
Bu adam darbeden sakatlanmış sen elma ile armutu kiyas ediyorsun. Geçen sene 50 maça çıkarken biyonikti de şimdi mi biyonik değil oldu. Her yorumun altinda sinsice hocaya giydiriyorsun kusura bakma.Herseferinde bunu açıklamak zorunda kalıyorum halbuki taraftarın bilmesi lazım, sakatlığı tabiki hoca yapmıyor ama hoca sinirli bur kadroyla oynamasına rağmen her oyuncu 90 dk oynuyor ve elimizde sadece 2 ortasaha var ona rağmen ortassha lazım değil diyor bize berkan ve demirbay yerine 1 tane genç gedson vari adamımız olsa herkes böyle durumlarda kıl sıcmaz korkudan
Sinsilik yok ben gayet netim hocaya eleştirilerin 3 sene önce nelerse bugünde aynı hata gördüğüm şeyleri oyun okuma değişiklik vs düzeltmesini sürece eleştiririm, olumlu şeyleri tabiki önde ve daha fazla ama eleştiri olmadan yanlışlar duzeltilmez, biyonik elestirimin benzeri icardi içinde vardı yani sara özelinde değilBu adam darbeden sakatlanmış sen elma ile armutu kiyas ediyorsun. Geçen sene 50 maça çıkarken biyonikti de şimdi mi biyonik değil oldu. Her yorumun altinda sinsice hocaya giydiriyorsun kusura bakma.
Doktorun sisteme düşecek deyip göndermişler Sara'yı galiba.Aloo akşam oldu hastane kapandı nerde sonuç?
Darbeye bağlı yada o anlık ters basma tarzı sakatlıklarda yapacak bir şey yok. Yeni oyuncu alırsın o da o şekilde sakatlanabilir bunlar üzerinden eleştirilere hiç katılamıyorum.Yine sonuc uzerinden sacma sapan yorumlar yapiliyor
adam idmanda da sakatlanabilirdi, var bunlar yapacak bir sey yok yani. Ki muhtemelen ciddi bisey yok