Gabriel Sara: "Daha iyisini yapmam gerekiyordu"

Gabriel Sara: "Daha iyisini yapabileceğimi biliyordum. Yeterli değildim. Böyle önemli bir maçta bu şekilde oynamam iyi değildi, daha iyisini yapmalıydım. İlerde baskı yapmamız gerekiyordu ve rakibin kontralarına izin vermek zorunda kaldık. Aslında iyi oynadık ama futbol bu."
vallahi torreiradan çok daha iyi oynadın ama senin hocan 3 lü orta saha nedir bilmediğinden çıkardı seni

Bu adam şutör, forvetlerimiz şutör, bunun yerine giren Demirbay şutör hatta Lucas bile PL'de fena sayılmayan bi şut istatistiğine sahipti. Ama yeni oyun taktiğimizle sanki 9 aylık oynuyor gibi her yerde sadece pas yapıyoruz. Hiç bir adamı efektif kullanamıyoruz. Eyvallah hoca

oyundan alinmasi cok sacmaydi

Sorun bunda degil, buna 18m verende

Sonucta bu 18m verip kendisini bize transfer etmedi

Çakma Ayhan Işık'a bak ya. Olum sen 6-8 değilsin bu belli, biz de öyle ben her yerde oynarım yaparsan Yaşar Yüzbaşının fıkrası gibi olur durum. Bizde iş yapanı...

Bugun rakipte olsa 3 asist yapardi bu herif. Sorunu hala transferde sanmaya devam edin. Karagümrük eskisi colley mbappe gibiydi bugün. Aynen transferler boktan
Eray haksızsın demiyorum.. verdiğimiz para aradığımız pozisyon değil.. orta sahada pas uzmanı olabilir ama torreira kaçak, bu pas dağıtıyor kaan bile orta sahada daha dikine oynamaya çalışıyor.. bu parayı etmez benim görüşüm..

Amcaoğlu sen de suç yok sen buraların futbolcusu değilsin. Kocaelispor’da banko belki oynarsın

Eray haksızsın demiyorum.. verdiğimiz para aradığımız pozisyon değil.. orta sahada pas uzmanı olabilir ama torreira kaçak, bu pas dağıtıyor kaan bile orta sahada daha dikine oynamaya çalışıyor.. bu parayı etmez benim görüşüm..
Abi adamdan faydalancaksin yav. Ya taktiğine göre adamlar alırsın ya da adamlara göre taktik yaparsın. Bizde ikisi de yok. Ne taktiğe göre adam aldik. Ne de eldekilere göre taktik yapıyoruz. Şu kadroyu rakip hocaya ver, bizim adamlari da klonla ve 4-2-4 taktiği ile sahaya çık yine 5 yeriz

Hala bu adamın 8 oynamaması gerektiğini bilmeyenler var. Şaka gibi.

Takımdaki en suçsuz adamı basın önüne çıkartanlar utanmalı diyeceğimde nerede.
8 numaraya hayvan gibi ihtiyaç varken 8 nunara olmayan adamı ne diye alıyorsun hadi aldın ozaman niye 8 numara oynatıyor hoca.

Şu herifi arkasında Amrabat ve Torreira ile izlemek vardı. Futbol ordinaryuslarına Amrabat'ı beğendiremedik.

Geri
Üst Alt