Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Üzüldüm çocuğa yahu.. Ben nereye geldim diyecek..

Tam bir kaos durumu hakim.. Aklı selim durup, ortalığı sakinleştirmesi gereken, futbolcusunu milletin önüne atıyor..

Bu maçta Sara olsaydı misal o golleri yemezdik diyebilir miyiz. Hayır. Bize kora kor oynayan, adam kovalayan sert adam lazım. Yani sara bizim ilacımız dwğil sara.
Bu oyuncu grubu maçlarda böyle statik kalacaksa Sara zaten çok bir fark yaratamaz. Sahada hareketli adamı, boş adamı anında gören birisi Sara. Bizim hem sara gibi oyunu yönlendirecek, hücumun her türlüsünü oynayabilen birisine hem de geniş alanda da birebirde de iyi savunma yapacak bir kesiciye ihtiyacımız var. Ama kim gelirse gelsin sahaya çiviyle çakılmış gibi duran bu oyuncularla 3 pas üst üste yapamayız. Umalım da sadece yüklemelerle alakalı bir durum olsun.

Sen piyasaya goretzka mctominay mckenni vb binbir türlü yıldız isim atacaksın ama championshipten bunu alacaksın

ulan 1 sene orta saha bekledik herifin geldiği akşama bak

garibanın yüzü gülür mü

1000097661.webp

Bugün ki maçta bu oyuncuyu okanın niye aldırdığını aşağı yukarı bir çok kişi anlamıştır

Bunu geride tek bırakıp herkesi ileri salacak ve böylece biz şampiyonlar ligi şampiyonu olacaz

Arada 5 yersek idare edin onu da

5 gol yemişiz adam gülücük saçıyor derhal kadro dışı!!!

Bence Okan hoca Sarayı Mertensin yerine dusundu 1 tane daha 6 8 karisimi bir orta saha bekliyorum. Su anki sistemde Torreira Sara Mertens pek uygun olmaz gibi

Öncelikle Hayırlı olsun

Umarım çok iyi oynar

Ama birinci lig olan epl'den gelen transferlere bile ön yargılıyken

İkinci ligden gelen bu çocuk ne oynayacakmyam olarak emin değili

Umarım yanılırım bu konuda

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt