Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

kaynar kazanın içine düşecek herif resmen ilk yemekte idmanda filan bir bakacak herkesin surat sirke satıyor.

Sezon bitti zaten bu gece alınan hezimetle ve hocanın açıklamalarıyla. Bu saatten sonra transfer gelse kaç yazar?

Vazgeçin geri gönderin. Para kasada kalsın. Bu sezon bizden hiçbir halt olmaz.
erden timur gittiği gün bu sezon bitti zaten. her durumda en yanlış işi yapan bir başkan var

Biz 2 aydır Danimarka liginden Jelert ve Championship'ten Sara mı bekledik şimdi?

Bu iki oyuncu için mi bu akşam final maçına orta sahasız ve sağ beksiz çıktık?

Oyunculara kötü demiyorum bu arada. Ama biz bu adamlar için mi tam 2 ay bekledik?

2 ay lan 2 ay!

Biz 2 aydır Danimarka liginden Jelert ve Championship'ten Sara mı bekledik şimdi?

Oyunculara kötü demiyorum bu arada. Ama biz bu adamlar için mi tam 2 ay bekledik?

2 ay lan 2 ay!
Evet daha da köyüsü 30 milyon vermemize rağmen

Okan hocamızın oyununu gördugunde geldigi gune küfredecek olma olasılıgı bir hayli yuksek

İyi çıkmaza ve torreira performans olarak parma ve Beşiktaş maçlarındaki gibi oynarsa bu sezon çok sancılı geçer.

2 ay lan 2 ay!
Katılıyorum.

Cergün, DÖ, Hatipoğlu üçlüsü açısından büyük bir skandal.

Geri
Üst Alt