- 20 Eylül 2009
- 19.501
- 17.993
- 2.943
Kereme bulasmazsa her golde sarilirsa ilk 11den kesilmez.5 gol yemişiz adam gülücük saçıyor derhal kadro dışı!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereme bulasmazsa her golde sarilirsa ilk 11den kesilmez.5 gol yemişiz adam gülücük saçıyor derhal kadro dışı!!!
gecem güzelleşti.
Ulan 5te yenmez gülüşü bugecem güzelleşti.
Aslında gayet güzel bir gün geçirdim Onurum eşimin doğum gününü kutladık bütün moralim yerle bir oldu yarın da pazar hafta sonu bitiyor depresyonu of of ofKemalimin tadı kaçık olmasaydı her yere Gs Gsde yazardı
adam gülmese ayrı bir dert.Ulan 5te yenmez gülüşü bu![]()
Kemalim oturup mağlup olduk diye üzülecek değiliz. Günümüzün tadını çıkaralım derim.Aslında gayet güzel bir gün geçirdim Onurum eşimin doğum gününü kutladık bütün moralim yerle bir oldu yarın da pazar hafta sonu bitiyor depresyonu of of of
Ya kolparella bi dur gülme krizine sokdun yine gagshshshshBu uçağın burnu neden bu kadar sivri ya hiç böyle uçak görmedim
erden timur gittiği gün bu sezon bitti zaten. her durumda en yanlış işi yapan bir başkan varSezon bitti zaten bu gece alınan hezimetle ve hocanın açıklamalarıyla. Bu saatten sonra transfer gelse kaç yazar?
Vazgeçin geri gönderin. Para kasada kalsın. Bu sezon bizden hiçbir halt olmaz.
Evet daha da köyüsü 30 milyon vermemize rağmenBiz 2 aydır Danimarka liginden Jelert ve Championship'ten Sara mı bekledik şimdi?
Bu iki oyuncu için mi bu akşam final maçına orta sahasız ve sağ beksiz çıktık?
Oyunculara kötü demiyorum bu arada. Ama biz bu adamlar için mi tam 2 ay bekledik?
2 ay lan 2 ay!
Katılıyorum.Biz 2 aydır Danimarka liginden Jelert ve Championship'ten Sara mı bekledik şimdi?
Bu iki oyuncu için mi bu akşam final maçına orta sahasız ve sağ beksiz çıktık?
Oyunculara kötü demiyorum bu arada. Ama biz bu adamlar için mi tam 2 ay bekledik?
2 ay lan 2 ay!